gerçekten artık midem bulanıyor

kişi kendinden bilirmiş işi. senin aklına bu tarz bişey geliyorsa demekki senin kafa böyle çalışıyor.
ayrıca özel mesajlarımı buraya ekran görüntüsü yapacak kadar da saf değilim.

Ne kadar safsınız? Sizi oyalayan, değer vermeyen, ayağına çağıran adamın dibinden ayrılmayacak kadar mı?

Ne kadar safsınız? Sizi oyalayan, değer vermeyen, ayağına çağıran adamın dibinden ayrılmayacak kadar mı?
Adam 3000 kişiyi takip ediyormuş. O 3000 kişiden biri konu sahibi. Oltayı atıyor, kim düşerse artık. Böyle erkekler çok var. Olasılık hesabıyla çalışıyor. Copy paste mesaj yazıyor bile olabilir. Erkeklerin partner bulması daha zor olduğu için sürümden kazanmaya çalışıyorlar. Reddedile reddedile çoğu arsızlaşıyor zaten.

Oltayı atıp tutturduğu kızlardan da seks için ayağına gelecek birini bulmaya çalışıyor. Adam zeki valla. Az enerji harcayarak kesin çözüme ulaşmak derdi

Aynı şeyi düşünüyorum. Benzer adamlar görmedik mi, gördük. Erkekerin seks için aşık taklidi yapması diye konu bile var ekşide Konu sahibi kendine yazık ediyor.

"Hâlâ bana sakin sakin cevaplar veriyor" derken bile içinde umut kırıntıları var taa burdan belli.
Siz daha çok çıldırırsınız.
Hayır tanımadığın etmediğin adam bu kadar çıldırtıyorsa maazallah bide yanı başında kanlı canlı biri olaydı.

Valla ben de öyle düşünüyorum. Bir kadın olarak azıcık elin yüzün düzgünse birini bulmak o kadar da zor değil. Ha nitelik konusu ayrı tabi. Ama mevzu nicelikse zor değil diyorum.

bak mesajının altına imzamı atıyorum. ama bana yazan tabiki tek hesap değildi bu.
işte buradaki fark adamın diğerlerinden farklı oluşu. buradakilere anlatamadığım zaten bu.
çünkü ben adamla tüm yazışmalarımı buraya yazmıyorum. ve anlatmak istediğim de doğal olarak havada kalıyor.
yoksa ben zaten takip sayısından bile çoktan bu adamı engellemem lazımdı

sakin sakin cevaplar vermesi asla umut kırıntısı vermiyor. kendisine de yazdım. sinir küpüsün ama şuan bana sakin sakin cevap veriyorsun beni daha da sinir ediyorsun diye. o da bana sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum yazmış.
yani aslında onun sinirlendiğini görürsem belki içim soğur diye üzerine gittim ama yok. neden sinirlenmiyor çünkü bu konuda arsız

Nesi farklıydı rosseyy? Sabahlara kadar yazdı meselesiyse kime yüz versek onlar da yazar sabahlara kadar.

Ona bu kadar sinirlenmen mesajlar yazman onun için prim yüz buluyor işte bundan.

bu arada merak edenler için bana en son "sen bu kafayla biraz zor ilişki yaşarsın." minvalinde bir paragraf yazmış.
ben de ona "kafasında yalnızca cinsellik olan ve daha fazla kadın modunda olan biriyle duygusal bağ kurmam zaten imkansız. senin ruhun ölmüş ya da eziyet çekiyor" minvalinde paragraf yazdım. yarım saattir cevap vermedi.
hava güzel ya pazar günü geziyordur. ben de burada sürüneyim

Neyi farklı tam olarak? Çok mu yakışıklı? Çok güzel edebiyat mı yapıyor?

O kadar şeyden şikayet ediyorsun. Sana yazanlar arasındaki en iyi adam bu olamaz. Yalnızlıktan bıktıysan biraz sahalara çık, kendini göster. Dating app yüklemen bile yeterli. İnan bundan daha düzgün birilerini bulursun, hem de uzakta olmaz.

Böyle bir adamla daha ne diyalog kuruyorsun ki? Ben olsam s... çekip engellemiştim çoktan.

Sen duygusal ilişki istiyorsun, o seks istiyor. Her şey ortada değil mi? Ne alaka yani, niye hala konuşuyorsun?

Anlamaya çalışmayın yol verin mesela

Böyle bir adamla daha ne diyalog kuruyorsun ki? Ben olsam s... çekip engellemiştim çoktan.

Sen duygusal ilişki istiyorsun, o seks istiyor. Her şey ortada değil mi? Ne alaka yani, niye hala konuşuyorsun?
Adam tam bir manipülatör yalnız. Başarılı da olmuş. Kendinin farklı olduğuna inandırmış. Bu kafayla ilişki yaşayamazsın derken istediğini yaptırmaya çalışıyor. Safsın denince konu sahibi kızmış ama bu adamı anlamamak için saf olmak gerek cidden.

Uzaktan ilişkiye karşı değilim benim ilişkim de uzak mesafe ilişkisi. Ama değmesi lazım. Beraberken çok mutlu etmesi lazım ki mesafeye katlanabilesin... Siz daha görüşmeden bir sürü kavga etmişsiniz. Bu adamı engelleyip başka birini bulmalısıniz bence.

Nesi farklıydı rosseyy? Sabahlara kadar yazdı meselesiyse kime yüz versek onlar da yazar sabahlara kadar.
mesela adama sorduğum her soruda bana dürüst davrandı. işi olsun diğer tüm konularda ispatıyla hayatını sonuna kadar açtı. bu bir kere aşırı güven verdi. sonrasında her ama her yazdığım kafama takılan soruya saatlerini ayırıp beni ikna etmeye o konu üzerine benim kafamdaki soru işaretini gidermeye çalıştı. benim ona mesaj atıp da 5 dk gibi bir süreden fazla cevap alamadığım mesaj sayısı gerçekten sayılıdır. bunlar aşırı güven oluşturuyor. evet cinsellik konusundaki yaklaşımı en başından beri sorundu ama sonrasında bu konuya da dikkat etti. böyle devam eden bir ilişkide insan doğal olarak uzak mesafade de olsa bir ümitleniyor.

İyi de dürüstlük zaten olması gereken bir şey. Ekstra pozitif bir özellik değil ki? İkna etmeye çalışmasını da şöyle yorumluyorum, adam o kadar kadın açlığında ki, seni inandırabilmek ve güvenini kazanmak için elinden geleni yapıyor.

Bunlar o kadar da şey değil yaa. 10 tane adam ekliyorsa en az 7-8 i yapar zaten bunları. Adam kalkip bir kere yanına gelmedi. Dürüst adam gelir bir kere kendini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…