- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Umursamayıp diğer kızın veya kızların mesajına cevap vermiştir sen merak etmeşaka maka rahatladım ama biraz ya. iki kere ipini koparmış gibisin yazdım. ağır hakaret ama görmemezlikten geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umursamayıp diğer kızın veya kızların mesajına cevap vermiştir sen merak etmeşaka maka rahatladım ama biraz ya. iki kere ipini koparmış gibisin yazdım. ağır hakaret ama görmemezlikten geldi
ben sana katılmıyorum sosyal medyada yazanların 10 tanesinden 8 i yalancı, evli, dolandırıcı çıkıyor. bu aşamaları aşıp herşeyini bana dürüstçe ispatıyla sunması da zaten birinci adımı geçmesine sebep oldu.Bunlar o kadar da şey değil yaa. 10 tane adam ekliyorsa en az 7-8 i yapar zaten bunları. Adam kalkip bir kere yanına gelmedi. Dürüst adam gelir bir kere kendini gösterir.
ya bu adam konuşurken sözü kesilince dinle diye bağıran bir adam. yani hararetli konuşurken sözü kesilmesini asla istemiyor. ve ben üst üste ipini koparmışsın yazıyorum gıkı çıkmıyor. bi de tüm cevaplar ama öyle deme ama böyle deme modunda.Umursamayıp diğer kızın veya kızların mesajına cevap vermiştir sen merak etme
henüz bu mesajıma bir saattir cevap yok. sonunda sindi galiba pislikbu arada merak edenler için bana en son "sen bu kafayla biraz zor ilişki yaşarsın." minvalinde bir paragraf yazmış.
ben de ona "kafasında yalnızca cinsellik olan ve daha fazla kadın modunda olan biriyle duygusal bağ kurmam zaten imkansız. senin ruhun ölmüş ya da eziyet çekiyor" minvalinde paragraf yazdım. yarım saattir cevap vermedi.
hava güzel ya pazar günü geziyordur. ben de burada sürüneyim
Yoo nerede çalıştığinı söylemek vs meziyet değil çoğu yapıyor bunu. Elbetteki yalanci evli dolandiricilar da var da bu adamınkiler de wawww degil yani. Ona bakarsan bu da seks de seks diye tutturmuş bunu da dahil et o zaman o listeye. Baştan ofsaytmış. Sevişemeyeceği için gelmedi işte. Neden gelsin.ben sana katılmıyorum sosyal medyada yazanların 10 tanesinden 8 i yalancı, evli, dolandırıcı çıkıyor. bu aşamaları aşıp herşeyini bana dürüstçe ispatıyla sunması da zaten birinci adımı geçmesine sebep oldu.
onun dışında gelmemiş olması zaten başlı başına sorun. zaten olay orada düğümlenmeye başladı.
bak bunu da anladım. tamam ben dedim pisliğin tekiymiş. e tamam da umursamadığın kadının peşini bırakırsın ya.
deminden beri destan yazıyor. umursamadığın düşünmediğin kadına bunları yapamazsın abicim. ay çıldırıcam.
hani şu adil yıldırım ın var ya videoları. orada adam diyor ki. siz destan yazarsınız adam size tmm bebeğim diye cevap verir, size asla uzun uzun yazmaz falan diyor. ya bu adam tanıştığımızdan beri noktasını virgülünü koyarak destan gibi mesajlar yazıyor. buna vakit ayırıyor. ruh hastası sanırım. neyse ne demişler bataklığın yanından geçeceksin kurcalarsan içine düşersin
Hangi sosyal medyayı kullanıyorsun? Ben erkek arkadaşımdan önce dating app yüklemiştim, karşıma çıkan insanların 10'da 8'i çok düzgündü. Neredeyse hepsi çok iyi eğitimliydi, bir kısmı da yabancı, Avrupalıydı. Çok nadir arada çürükler çıkıyordu. Konumumla alakalı da olabilir, konuma göre sonuç çıkarıyor çünkü. Şaşırdım açıkçası. Yaşınız kaç bu arada ve nerde yaşıyorsunuz?ben sana katılmıyorum sosyal medyada yazanların 10 tanesinden 8 i yalancı, evli, dolandırıcı çıkıyor. bu aşamaları aşıp herşeyini bana dürüstçe ispatıyla sunması da zaten birinci adımı geçmesine sebep oldu.
onun dışında gelmemiş olması zaten başlı başına sorun. zaten olay orada düğümlenmeye başladı.
ya bu adam konuşurken sözü kesilince dinle diye bağıran bir adam. yani hararetli konuşurken sözü kesilmesini asla istemiyor. ve ben üst üste ipini koparmışsın yazıyorum gıkı çıkmıyor. bi de tüm cevaplar ama öyle deme ama böyle deme modunda.
arada da başka kadınlara yazdığına da kalıbımı basarım
Cidden sana bağıran adam için mi bunca tantana?henüz bu mesajıma bir saattir cevap yok. sonunda sindi galiba pislik
evet bu doğru. sevişemeyeceğini bildiği için gelmedi.Yoo nerede çalıştığinı söylemek vs meziyet değil çoğu yapıyor bunu. Elbetteki yalanci evli dolandiricilar da var da bu adamınkiler de wawww degil yani. Ona bakarsan bu da seks de seks diye tutturmuş bunu da dahil et o zaman o listeye. Baştan ofsaytmış. Sevişemeyeceği için gelmedi işte. Neden gelsin.
adam evet psikolog değil ama ilişki terapisti olarak geçiyor.Akıl hocanız Adil Yıldırım mı ? Forumda daha önce kendisine ücretli soru sormayı düşünen üye konusu da vardı. Hiç baktınız mı , kimden akıl alıyorum diye ?
Adil Yıldırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.
Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde Yüksek Lisans yapmıştır.
Bu adamın "ilişki terapisti" gibi kanal kanal gezmesi de , insanların birbirine onun videolarını izlemesini ve ondan akıl almasını önermesi de oldukça trajik.
Adam senden daha aklı başındaymış eğer bu dediklerin doğruysa. Neresi olumsuz bu anlattıklarının?evet bu doğru. sevişemeyeceğini bildiği için gelmedi.
cinsellik konusunu da neden es geçtim. çünkü bu adam böyle nasıl desem hani ortadoğu zihniyeti diye birşey var ya onu sürekli eleştiren, kadınların ikinci sınıf olmasına ateş püsküren , din adı altında kadınların yozlaştırıldığını ve ikinci sınıf yapıldığını vs savunan bir tipti. ve kadının cinselliğini rahatça yaşamıyor oluşunun, hala kadının cinsel isteklerini sakladığını erkeklerin ise ortada yaşadığın vs işte hep bu tarz şeyleri savunan bir tip olduğu için her konuda olduğu gibi bunun da konuşulması çok doğal minvalinden yaklaştı olaya. yemek yemek kadar doğal bir şeyi tabu haline getirdiğim için üstüne bi de beni suçladı. manipülatif davrandı anlayacağın ama ben o zaman "ya adam net" diye değerlendirdim kendimce
tatlım zaten adamın tüm bu söylemlerine itibar ettiğim için ben onun bana ilk konuşmada cinsellik muhabbeti açmasını es geçtim. yani adam bana bilmem nereni yalıcam diye cinsellik muhabbeti yapmadı. her cinsel muhabbetin altında aslında insana dair birşeyler de geçtiği için ben ona bu kadar prim verdim.Adam senden daha aklı başındaymış eğer bu dediklerin doğruysa. Neresi olumsuz bu anlattıklarının?
bak mesajının altına imzamı atıyorum. ama bana yazan tabiki tek hesap değildi bu.
işte buradaki fark adamın diğerlerinden farklı oluşu. buradakilere anlatamadığım zaten bu.
çünkü ben adamla tüm yazışmalarımı buraya yazmıyorum. ve anlatmak istediğim de doğal olarak havada kalıyor.
yoksa ben zaten takip sayısından bile çoktan bu adamı engellemem lazımdı
mesela adama sorduğum her soruda bana dürüst davrandı. işi olsun diğer tüm konularda ispatıyla hayatını sonuna kadar açtı. bu bir kere aşırı güven verdi. sonrasında her ama her yazdığım kafama takılan soruya saatlerini ayırıp beni ikna etmeye o konu üzerine benim kafamdaki soru işaretini gidermeye çalıştı. benim ona mesaj atıp da 5 dk gibi bir süreden fazla cevap alamadığım mesaj sayısı gerçekten sayılıdır. bunlar aşırı güven oluşturuyor. evet cinsellik konusundaki yaklaşımı en başından beri sorundu ama sonrasında bu konuya da dikkat etti. böyle devam eden bir ilişkide insan doğal olarak uzak mesafade de olsa bir ümitleniyor.
buna cevap yazdım ama mesajı arayıp bulamayacağım inan. sen bunu bana bir önceki konuda iki üç kere sormuşsun ben de evet yazdım. görüntülü neden konuşmayım ki? adamın çekmecelerinin içini bile gördüm
adam evet psikolog değil ama ilişki terapisti olarak geçiyor.
evet o adam ne diyorsa doğru demiyorum. ama adam diyor ya ben erkek kafasını anlatıyorum diye.
ben onun videolarını izlerken erkeklere dair samimi açıklamalar olarak değerlendirerek izliyorum. yoksa dediği herşeyi uygulamaya kalkmıyorum tabiki
Ben demiştim ya adam herkese copy paste aynı şeyleri yazıyor olabilir diye. Şahsın bunu yapan bir instagram avcısı olabileceğini söylüyor.hiç bişey anlamadım
Böyle adamlarla nasıl konuşurlar aklım almıyor benim. Ben geçen günlerde turları araştırırken bir kaç yeri takibe aldım. Aman Tanrım tüm abazalardan takip istekleri gelmeye başladı "evlimisiniz, eşiniz çok şanslı" diye mesajlar. Ve çok enteresan bu ekleyen adamların çoğu da ya bilmem ne komutanı, ya asker ya da bilmem ne bakanlığında çalışıyor yazıyor. Yani kadınlara güven vermeye çalışan pislikler. Resmen dediğiniz gibi "Instagram Kadın Avcıları" çetesi bunlar. Bunlara yazan, bu kadar kendini düşüren insanlar var demek ki.