• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten artık midem bulanıyor

paralamaktan kastım zaman ayırmaksa evet ayırdım. zaten beni sinir edip çıldırtan da o.
yani kendisine de bunu soruyorum sen niye bizim zamanımızı aldın. dediğin gibi kaç gece 3 lere kadar oturup ertesi sabah uykusuz işe gittik. o da ben de. bu arada adamın nerede çalıştığını biliyorum kurum bilgileri vs hepsini biliyorum.
hayır niye yani niye aptalmıyız biz de uykusuz işe gidiyoruz. hazmedemediğim de bunlar zaten.
tamam siz burada vakit harcıyorsunuz da ortada bir vaat yok. ama biz onunla konuşurken insan ister istemez bir beklentiye giriyor
O adam sizinle konuşmasaymış da bir şekilde gece 3'ü bulurmuş bence zaten. Uyku problemim var, bazen oyun oynuyorum, bazen film izliyorum, bazen kitap okuyorum, bazen arkadaşımla konuşuyorum. Pek fark etmiyor. O adam da umursamadan öyle yazışmış işte benim anladığım.

evet değil de. ben hala şunu anlamıyorum. bu adam hangi yüzle bana yazıyor?
ya şimdi arada ona mesaj atıyorum. söylemediğim şey kalmadı, normalde sinirlenip hemen tepkisin net belli adam şuan kedi gibi mıyıl mıyıl cevaplar veriyor ya.
resmen ipini koparmışsın dedim, samimiyetsizsin dedim, ne olduğun belli dedim. hala ama hala o kadar sinirli ki biliyorum bana sakince cevap veriyor. ben de içimdeki pisliği akıtıp engellicem zaten
Çünkü umursamıyor. Sizin kadar düşünmüyor, buna gerek duymuyor. Bir şeyin kötü olduğunu, yanlış olduğunu akıl edebilmeniz için bile biraz düşünmek, vakit ayırmak gerekir. Sizin için o kadar bile zahmet etmiyor, anlayın artık. Daha ne diyeyim?

ben kendimi paralamadım. ben yazmasam da adam sürekli yazıyor zaten bana.
benim anlamadığım bu adam bu kadar işin gücün arasında neden bu kadar vakit ayırıyor.
hadi ben olayı anlayana kadar vakit ayırdım birkaç ay. ama kendisi zaten baştan beri böyle olduğunun farkında olarak ne amaçlıyor.
Adam için ata sporu demek ki boyle davranmak..
Sen bunun üzerine kafa yorup,enejini tüketmek yerine önüne bak bence.
Birde adama mesaj atıp hayat dersi vermeye çalışmissin.
Ne gerek var ?
Senin yazman adamı cesaretlendirmekten öteye gitmeyecektir.
O yazıp yazip susardi,olmadı engellerdin.
Bence seninle iletişime geçmesi hoşuna gidiyor.Yoksa bize bu kadar dillendirip adama da mesaj atmazdin zaten.

Çünkü umursamıyor. Sizin kadar düşünmüyor, buna gerek duymuyor. Bir şeyin kötü olduğunu, yanlış olduğunu akıl edebilmeniz için bile biraz düşünmek, vakit ayırmak gerekir. Sizin için o kadar bile zahmet etmiyor, anlayın artık. Daha ne diyeyim?
bak bunu da anladım. tamam ben dedim pisliğin tekiymiş. e tamam da umursamadığın kadının peşini bırakırsın ya.
deminden beri destan yazıyor. umursamadığın düşünmediğin kadına bunları yapamazsın abicim. ay çıldırıcam.
hani şu adil yıldırım ın var ya videoları. orada adam diyor ki. siz destan yazarsınız adam size tmm bebeğim diye cevap verir, size asla uzun uzun yazmaz falan diyor. ya bu adam tanıştığımızdan beri noktasını virgülünü koyarak destan gibi mesajlar yazıyor. buna vakit ayırıyor. ruh hastası sanırım. neyse ne demişler bataklığın yanından geçeceksin kurcalarsan içine düşersin

bak bunu da anladım. tamam ben dedim pisliğin tekiymiş. e tamam da umursamadığın kadının peşini bırakırsın ya.
deminden beri destan yazıyor. umursamadığın düşünmediğin kadına bunları yapamazsın abicim. ay çıldırıcam.
hani şu adil yıldırım ın var ya videoları. orada adam diyor ki. siz destan yazarsınız adam size tmm bebeğim diye cevap verir, size asla uzun uzun yazmaz falan diyor. ya bu adam tanıştığımızdan beri noktasını virgülünü koyarak destan gibi mesajlar yazıyor. buna vakit ayırıyor. ruh hastası sanırım. neyse ne demişler bataklığın yanından geçeceksin kurcalarsan içine düşürsin
Ne yazıyor, ismi numarayı kapatıp screenshot paylaşman mümkün mü? O şekilde daha iyi analiz ederiz bence 😆

hani şu adil yıldırım ın var ya videoları. orada adam diyor ki. siz destan yazarsınız adam size tmm bebeğim diye cevap verir, size asla uzun uzun yazmaz falan diyor. ya bu adam tanıştığımızdan beri noktasını virgülünü koyarak destan gibi mesajlar yazıyor. buna vakit ayırıyor. ruh hastası sanırım. neyse ne demişler bataklığın yanından geçeceksin kurcalarsan içine düşersin
E zaten bunlar da nasıl biri olduğunun sonuçları değil mi?
Şurada herkese soralım eşlerimiz, sevgililerimiz sizin bu flörtünüzün davranışlarının benzerini sergilemişler mi? Ben cevap veriyorum, benimki sergilemedi. Kavganın bile bir adabı vardır bizde. Kovulduğu halde gitmemek sevgi alameti olarak da görülür. Ama her zaman değil. Birincisi karşıdaki kişi istemiyorsa bunun adı taciz olur. Sizin gibi istemem yan cebime koycu bir tavrı varsa da karşı tarafın gitmemekte direnmenin yanı sıra başka güven verici davranışları olmalı. Mesela eski hatalarını telafi etmeye çalışmalı ki ağzındaki sözler davranışlarına da yansısın, bir anlamı olsun. Ki neticede de sulh sağlanıp bir ilişki ortaya çıksın. E sizinkinde bu yok, kaç kere yazdınız, düzeltmek adına bir şey yapmıyor diye.
Bazıları oyun oynamayı sever, neticelenmeden öylece sürsün gitsin isterler. Sırf bu bile olabilir adamın amacı, o kadar diyorum.

evet gerçekten yani bu kadar zaman harcattı buna kızıyorum. bildiğin iki ay gece gündüz birbirine zaman ayırıyorsun. sonunda ne var. bir hiç. hayır şuan geldiğim noktada sinirlerim bozuldu.
hepsini geçtim bana diyor ki. neden irtibatı kesiyorsun. çıldırıcam ya
Herşeyi ölçülü yaşamak lazım. Tanımadığınız etmediğiniz üstelik işe yaramaz olduğunun işaretlerini alenen gösteren kimseye neden gece gündüz ilgi?

Buna cevap vermemiş bak. Adam aslında yazmıyor bence 🤪
kişi kendinden bilirmiş işi. senin aklına bu tarz bişey geliyorsa demekki senin kafa böyle çalışıyor.
ayrıca özel mesajlarımı buraya ekran görüntüsü yapacak kadar da saf değilim.

kişi kendinden bilirmiş işi. senin aklına bu tarz bişey geliyorsa demekki senin kafa böyle çalışıyor.
E ismi kapat dedik. Birkaç cümleden adamın kim olduğunu mu bulacağız? Henüz dünya üzerinde öyle bir AI, algoritma yok, varsa da zaten veritabanında senin barzo yoktur, merak etme :D

Tatlım, sana kötü bir haberim var. Tüm özel hayatını buraya yansıttın zaten. :deli:
Ben bile tanıyorum artık seni, düşün. Ki pek o kadar kullanıcı isimlerine bakmam. Hepi topu birkaç üyeyi tanıyorum, onları da sevdiğim için yani.

Tatlım, sana kötü bir haberim var. Tüm özel hayatını buraya yansıttın zaten. :deli:
Ben bile tanıyorum artık seni, düşün. Ki pek o kadar kullanıcı isimlerine bakmam. Hepi topu birkaç üyeyi tanıyorum, onları da sevdiğim için yani.
özel hayatına dair bir derdini paylaşmak ayrı ama ekran görüntüsü alarak buraya koymak çok başka.
ha bu arada başkasının derdine gelip yorum yazma işi de kolay değil. yani kim uğraşır ki? o yüzden buraya yorum yazan üyelere hakaret etmediği sürece asla kızamıyorum

E ismi kapat dedik. Birkaç cümleden adamın kim olduğunu mu bulacağız? Henüz dünya üzerinde öyle bir AI, algoritma yok, varsa da zaten veritabanında senin barzo yoktur, merak etme :KK70:
adam zaten nerden buraya gelip okumaya vakit ayırsın şuan kaç kıza yürüyor Allah bilir :KK70:

özel hayatına dair bir derdini paylaşmak ayrı ama ekran görüntüsü alarak buraya koymak çok başka.
ha bu arada başkasının derdine gelip yorum yazma işi de kolay değil. yani kim uğraşır ki? o yüzden buraya yorum yazan üyelere hakaret etmediği sürece asla kızamıyorum
Paylaşanlar var. Böyle anlatınca senin gözünden, perspektifinden bakmış oluyoruz, pek bir şey anlaşılmıyor. Adamın yazdığı birkaç kelime ise yorumlayabileceğimiz objektif bir kaynak olurdu. Ben şahsen üslubundan bile niyetini anlayabileceğimi düşünüyorum.

Ötede kus rahatla rosseyy. Sonra yine devam et geri gel yine “anlamıyorum” diye konu aç.

Back