İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Genital Herpes Hakkında Sizin için hazırladığım detaylı bilgiler!

Lütfen bana akıl verin.
15 gün önce herpes teşhisi konuldu bana. Bir hafta Valtrex 2000 mg kullandım. Sivilceler geçti. Fakat ilacı bıraktıktan sonraki 5. günde kaşıntı başladı ve bugün de (ilaçtan sonra 7.gün) aynı yerler tekrar kabarmaya sivilce toplamaya başladı. Dr bu kadar sık tekrarlamaz, ilk atak moraliniz de bozulduğu için böyle olmuştur dedi. Bir hafta daha, düşük doz 1000 mg ilaç kullanın dedi. Ben şimdi doktor'a da güvenemiyorum. Dermatolog'a gitmiştim. Acaba jinekolog'a mı gitmeliyim. Sürekli mi kullanıcam ben bu ilacı. Nolur bana bir akıl verin.

Malesef bu hastalık böyle bişey. Vücut direnci biraz düşünce hemen başgösteriyor. Oyüzden moralimizi yüksek tutut bedenimize iyi bakarak atakları azaltmaya çalışıyoruz. İlacı lezyonlar tamamen geçene ve karıncalanmalar tamamen bitene kadar sabah 500 mg akşam 500 mg şeklinde kullan. Sonrasında baskılama tedavisi yapman gerekiyor. Ayni tekrar çıkmaması için ilacı kullanıyorsun. Hergün bitane 500mg valtrex. Ben 1.5 yıldır baskılama yapıyorum. Bu şekildr birine bulaştırma riskinde çok düşüyor. Geçmiş olsun çok, moralini bozma, artık okadar yaygınlaştıki dikkat etmek lazım.

İlaca ara verip senin yöntemini denemek istiyorum birde. Cinko şurup kaç mg kullanıyorsun. Zinco (çinko) olana baktım 15 mg ve 30 mg olanı var? Birde bu çinko+c vitamini tozunu hangisinden kullanıyorsun. İnşallah işe yarar bendede. ekinezya ve çörek otu yağını nasıl kullandığınıda anlatırmısın. Teşekkürler Şimdiden.

İlk değil 1.5 yıldır var bende
şimdiye kadar kaç atak geçirdiniz?. bence siz detaylı bir kan testi yaptırmalısınız ve düzenli bir tedavi şekli uygulamalısınız. kan değerlerinize göre vitamin eksikliği varsa takviye gerekiyordur. hayatınız çok mu stresli? valtreksi bırakmanız riskli gibi şuan için. bilmiyorum ama ben valtreksi kullandığımdan beri iyiyim ilk kez bu yaz bu hastalığı geçirdim. ki benim aklıma uçuk olacağı hiç gelmemişti heleki makatta. inşallah bir daha tekrar etmez.valtreks biteli 1 hafta oldu. biraz durup tekrar başlayacağım. b vitamini kullandım bu sırada.

Çok uçuk geçirdim, kan değerlerime en son 6 ay önce baktırdığımda sadece d vitamini eksik çıkmıştı onun içinde ilaç kullandım zaten. Bende valtreksi ilk kullandığım zamanlarda iyiym ama zamanla mg arttırmak zorunda kaldım. Atak geçirdiğim zamanlarda günlük 2000mg a kadar almak zorunda kalıyorum

bir enfeksiyon hastalıkları doktorundan yardım alsanız keşke. bukadar sık atak bağışıklık sisteminde anormalliğe işaret eder. zaten hastalık geçirdikçe stresten beden daha çok yoruluyor vücut çöküyor resmen.
normaldede kolay hastalanırmısınız. ayrıca valtreksi 2.000 mg kullanmanızda pek normal değil. ilerde yan etkisi olabilir.

Enfeksiyon hastalıkları doktorunada muayene oldum, kan değerlerim normal ama psikolojik olarak çok etkilendim ben sürekli aklıma oyüzdende sürekli tetikleniyo. Bide boğazımada bulaştı uçuk oyüzdende bücut direkcim düşüş bulaştığından beri

tam tersi vucut direnciniz düştüğü için bu hastalık başladı istediği kadar kan değerlerinize iyi desinler. en azından vücut direncinizi normale döndürmek için birşeyler yapmalısınız. benimde bağdemciklerim iltihaplandı enfeksiyon geçirdim
1 yıl sonra bademcik iltihabı tekrarladı vücut bağışıklığım düştü çok kilo verdim hep halsizdim ve ardından makatımda uçuk.. ağladım sızladım filan sonra fark ettimki ben ağlayıp kahrettikçe ağrısı şiddetleniyor. her sabah taze portakal suyu veye nar suyu veya karışık meyve sıkıp için muhakkak. her gün temiz havada yürüyüş yapın. çinko ve c vitamini bir arada olan kapsuller var eczanelerde satıyor. onuda deneyin ve artık kendinize işkence etmeye son verin. ben sizinle haberleşip ne durumdasınız bilmek istedim açıkçası. valtreksi bitti bende. bakalım ne olacak inşallah atak geçirmem. regl dönemimde bir korkmuyor değilim ama rahat oldukça bence birşey olmayacaktır. biraz rahatlayın lütfen.

tam tersi vucut direnciniz düştüğü için bu hastalık başladı istediği kadar kan değerlerinize iyi desinler. en azından vücut direncinizi normale döndürmek için birşeyler yapmalısınız. benimde bağdemciklerim iltihaplandı enfeksiyon geçirdim
1 yıl sonra bademcik iltihabı tekrarladı vücut bağışıklığım düştü çok kilo verdim hep halsizdim ve ardından makatımda uçuk.. ağladım sızladım filan sonra fark ettimki ben ağlayıp kahrettikçe ağrısı şiddetleniyor. her sabah taze portakal suyu veye nar suyu veya karışık meyve sıkıp için muhakkak. her gün temiz havada yürüyüş yapın. çinko ve c vitamini bir arada olan kapsuller var eczanelerde satıyor. onuda deneyin ve artık kendinize işkence etmeye son verin. ben sizinle haberleşip ne durumdasınız bilmek istedim açıkçası. valtreksi bitti bende. bakalım ne olacak inşallah atak geçirmem. regl dönemimde bir korkmuyor değilim ama rahat oldukça bence birşey olmayacaktır. biraz rahatlayın lütfen

Arkadaslar merhaba uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve simdi üye oldum lütfen yardımıza çoooookk ihtiyacım var######## hikayemi kısaca anlatayım yaklasık 9 ay önce genital bölgemde ucuk benzeri bir yara olustu kadın doğuma gittim tahriş olmus dedi ( cinsel ilişkim yok) kremleri kullandım yediden cıktı tekrar gittim behcet olabilir fakülteye git dedi. Fakulteye önce kadın doğuma gittim beni cildiyeye yönlerdi . Cildiye genital ucuk olabilir dedi ve bir sürü test yaptı hepsı negatif cıktı bu süreçte ucugum sürekli cıktı her seferinde değişik kremler verdi sürdüğüm zaman acısı geçiyor ama hala cıkıyor. Sonra yine kadın doğum mantar dedi yine cıktı basur olabilir dedi genel cerraha gittim değil dedi her doktor bizle ilgisi yok diyor ve benim ucugum sürekli cıkıyor nolursunuz bilgisi olan bir cevap çok çağresiziö yakında düğünüm var ve ne yapcamı bilmiyorum kıme gideyim. Belirtileri ucuk gibi cünkü cıkmadan evvel bacak arkasında ve popomda asırı hassasiyet olusuyor

Lütfen söyleyeceginiz her cümle benim için cok önemli dokuz aydır on günde bir mutlaka olusuyor bu gerçekten genital ucuk değilmi peki baska ne olabilir hangi doktora gitmem gerek sasırmıs durumdayım pskolojim atlütst bir nedeni vardır mutlaka durduk yere neden cıksın lütfen okursanız cevap

merhaba özgül.
makatında çıkan şey nasıl birşey. beyaz veya kırmızı kabartılar oldu mu? soğuk su değdiğinde yanma var mı? veya idrarını yaparken derinde yanma oluyor mu? bir kere mantar değilse zaten mantar kremleri daha çok tahriş eder. bağışıklığında önemli. bağışıklık düştükçe dahada azıyor. stress yapmaman gerekiyor stress ağrısını artırıp iyileşme süresini uzatıyor.

Merhaba cevap verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Buraya yazdıktan sonra fakültenin prof. A gittim aktif yaram yoktu ama foto cekmiştim . Fotoyu görünce direk herpevs dedi . Doktorum sonuclar negatif ama dedi .prof olabilir bunun 9 çesiti var dedi biz sadece ikisine bakabiliyoruz 1 ve 2 hsv dedi. Tedaviye baslattılar bana verdiği ilaç valterx 500 mg günde bir tane iç 6 ay dedi suan kullanmaya baslayalı 3 gün oldu ve malesef yine bacak arkamda agrı basladı sanırı yine cıkacak neden se bir türlü hsv olduguna inanasım gelmiyor sankı yanlıs tedavi görüyormusum gibi yada kanda cıkmadıgı için öyle hissediyorum dr bana net bir açıklama yapmadı cinsel yolla bulasan birşey değil dedi ama bide ayda bir ilaç için kan testi yaptırmam gerekiyormus ben bu süreçte kadın doğumamı gideyim cildiyeye mi fakülteye gitmek istemiyorum artık

Bende cıkan sey nette baktıgım resimlere benzemiyor kırmızı oluyor o haldeyken acımıyor ama sonra orası acılıyor ve aft görünümü alıyor ozaman cok acı cekıyorum cok denedim krem sürsemde sürmesemde uc günde geçiyor ama mesela bu ay üç kere çıktı neredeyse cıkıp iyileşirken yeniden oluyor bu kadar sık yasamak normalmi bölemi oluyor ve hep aynı yerden cıkıyor makat bölgesinden o kadar üzgünümki ve ben oturarak çalısıyorum neredeyse sürekli tedirgin olup vc kosuyorum sürekli kuru tutayım diye artık cok sıkıldım tam 9 ay oldu ve hep cıkıyor hep cıkıyor lutfen ne yapmam gerekiyor ne yazıkki dr adam akıllı beni cevaplamıyor onlar cok basıt sıradan görüyor cektiğim acıyı bilen yok

özgül bence başka bir cildiyeci uzmanına git. uçuktada kızarıklık olur sonra rengi açılır. bana doktorum sarı bir su karışımı verdi eczacı hazırladı çok iyi geldi. beraberınde valtrex 500 mg kullandım ve fucidin merhem kullandım. eğer bu uçuk ise bazen uçukkta iyileşme bitmeden tekrardan nüksettiği durumlar olurmuş. bağışıklığın sağlam olması önemli.bir kere su değdiğinde acıyor mu? idrarın o bölgeye değdiğinde yanma varmı deride? sıcak suya terebentin döküp otur. banyodan çıkınca fön makinasıyla iyice kurula.pamuklu terletmeyen iç çamaşır kullan. gerekirse yanında yedek çamaşır taşı terlerse yada nemlenirse o bölge çok çamaşırını değiştir. bağışıklığın içinde: hergün taze sıkılmış karışık meyve suyu tüket.vitamini bol besinler tüket. düzenli ve sağlıklı beslen muhakkak

pardon yanlış yazdım sıcak suya tenderdüyot döküp otur...

bide aft görünümü alıyor dedin benim başlangıçta görüntüsü aft gibi beyaz kabarcıklar şeklindeydi sonra onlar patlamaya başladı çok acılı hal alıp kızarıklıklara dönüştü hepsi..

Nonfatmocha ben yaklaşık 1 sene cinsel ilişki yaşayamadım piskolojim tamamen bozuldu.Fakat bu sadece herpesden dolayı değil.Hiv fobisi oluştu.Okuduklarımdan etkılendim ve vcudumda ne olsa hive yordum 10-15 tane hiv testi yaptırdım özel laboratuvarlarda bile.Çünkü herpes hiv geçişini kolaylaştırıyormuş.Tam bir paranoyak oldum.Bu sebepten uzun süre cinsellik yaşamadım.Herpes konudu sinir bozucu tabi.Benim ataklarım çok hafif.Fakat sık.Emin ol bunlar geçici.Alışıyorsun zamanla.Şuan 8 aylık bir ilişkim var o önyargısız kabullendi.Ve evlenmeyi düşünüyoruz düzenli beraberlikde yaşıyoruz oda artık bir herpesli.Ben bunu istememe rağmen başlarda zorla korunmama rağmen o istemedi ve bulaştı haliyle.Birbirini seven insanlar için sorun değil bu hastalık.Herşey güzel olacak içinizi ferah tutun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…