- Konu Sahibi SonSavasci
YazabilirmisinYa
zarmısın bana adını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YazabilirmisinYa
zarmısın bana adını
Yardım et:))) reklamla işim yok . Burada şifa bulmaya çalışanlara yardımcı oluyorum. Avusturalya ya ait kocaman bir ilaç şirketinden ne menfaatim olabilir. Çok yazık böyle düşünülmesi ... isteyenlere gerçekten yardımcı olabilirim
Merhaba tarifi yazabilirmisinizBenim 2 ayda 1 oluyor genelde. Şimdi yeni değişik bir ilaca başladım. Tamamen bitkisel ve herpesi tamamen yok ettiklerini iddia ediyorlar. İsterseniz özelden yazabilirim.
Merhaba günde kaç defa Aloe Vera surdunuzEn başlarda daha mı çok çıkıyordu şuan baştaki gibi aynı durumda mı? Ben şimdi baskılama tedavisine başladım çünkü her yaptığımızda olmaya devam ediyor. Aynı zamanda red ginseng i araştırdım onu almayı düşünüyorum. Onu hiç denediniz mi? Aloevera da sürmeye devam ediyorum. Doktorlar 3 7 gün içerisinde lezyonlar geçer sonra tekrar nüks ediyorsa baskılamaya başla dedi bu konuda onların da çok bilgili olduğunu düşünmüyorum aslında. Anadolu yakasında bildiğiniz konu ile ilgili bir doktor var mı?
Benim 2014 ten bu yana.Azalma bende de yok.Ustelik şuan hamileyim hormonlardan aralıksız çıkıyor.Azaltabilen var mı?
Hamilelikte gerçekten çok zor mu geçiyor ? Ne kadar da bir tekrarlıyor acaba ? Hiç baskılayıcı tedavi denemiş miydiniz ?Benim 2014 ten bu yana.Azalma bende de yok.Ustelik şuan hamileyim hormonlardan aralıksız çıkıyor.
Yanma dışında bir sıkıntı da olabilir. Bana özelden yazın size doktor ismi vereyim isterseniz. Ben de çok doktor gezdik bu konudaArkadaşlar İstanbul'da herpes ile alakalı bilgili olan kadın doğumcu öneriniz var mı?
10'dan fazla doktora gittim önceki sefer, şiddetli idrar yanması var ama kültür ve... temiz, bulamadı kimse bi türlü
hangi doktora gidecemi şaşırdım artık, yanma herpes'ten olduğunu düşünüyorum
Tüp bebekle hamileyim, bu kadar acıdan sonra bi şey olacak diye çook korkuyorum.
Çok geçmiş olsun malesef bende aynı durumdayım 1 bucuk yıl oldu ılk 1 yılım ölü gıbı gectı şimdilerde bıraz daha ıyıyım bende baş ağrısı kulak ağrısıda yapıyordu gunluk Vitamın içiyorum gümüş suyu kullanıyorum bırde propolısle şu sıra daha ıyıyım. Insallh en kıs zamanda aşısı çıkarda hep bırlıkte kurtuluruz.Arkadaşlar nasılsınız ? Bekar arkadaşlar hayatınızı nasıl geçiyorsunuz ? Sadece uçuk çıktığında mı rahatsızlık veriyor yoksa sürekli bi belirti yaşıyor musunuz ? Bende uçuk olsa da olmasa da sürekli bi kımıltı batma var. 3 yıl olacak zaten birine açıklama olayına nasıl giricem kim neden böyle bir şeyin kabul edecek bilmiyorum. Yine bi çukura düştüm. 3 yıl oldu hala alışamadım kabullenemedim. Sürekli aklımın orda olmasından kafayı sıyırıcam. Hiçbir şekilde rahat hareket edemiyorum. Yatıyorum kalkıyorum bunu düşünüyorum. Psikolojik yardım zaten alıyorum ama yok. Arkadaşlar napacağım ben hayatımı nasıl devam ettireceğim
Merhaba 7 yıldır genital iç dudaklarda sivilce çıkıyordu evliyim 16 yıldır.geçen herpes testi yaptırdım.hsv1 ıgm negatif,hsv ıgg pozitif,hsv2 ıgm negatif,hsv2 ıgg pozitif çıktı.Yorumlar mısınız?bende genital herpes var bağışıklık mı kazanmışım.Eşime bulaştırır mıyım?benim ve eşimin ikimizden başka ilişkimiz olmadı öncesinde de.Nerden bulaştı anlamadım.Eşimde 8 senedir hiç bi belirti yok.Acaba herpes var mı yok mu?Her ay sivilce aynı iç dudaklarda çıkıyor genitalde.bu sonuç ne anlama gelir.merhaba canım üzülmeni gerektiren bir durum yok. hangi test uygulandı? herpes olduğuna eminmisin? Bir çok doktor herpesi başka hastalıklarla karıştırabiliyor. Öncelikle kesin olarak tanını netleştirmeni öneririm.
İkinci olarak erkek arkadaşın ile nekadardır berabersin ve cinsel birlikteliğiniz oldu mu? Eğer yeni tanıştığın biriyse belki açıklaman daha zor olur ama bir süredir beraber olduğun biriyse kesinlikle oturup konuşmanızı öneririm.
Bende ilk kez herpes ile tanıştığımda yeni bir ilişki içerisindeydim. Hemen oturup konuştum. Ama önce kendimi bilgilendirdim. Neredeyse 1.5 yıldır birlikteyiz ve hala kendisine bulaşmadı. Günlük antiviral alıyorum, kondom kullanıyoruz ve atak olacağına dair herhangi bir his olduğunda seks yapmıyoruz. Bunlar kaşınma,yanma,batma,karıncalama vb... Şunu söyleyebilirim ki seks hayatımızda bir değişiklik olmadı.
Sayfanın başında paylaştığım bilgileri okumanı öneririm. Daha sonra onun sana soracağı bütün soruları cevaplayabilmelisin.
İkinci olarak belki sana ondanda bulaşmış olabilir? Onunda gidip testlerine baktırması gerekmektedir. Erkek arkadaşından gizlemek çok daha kötü ya bir gün öğrenirse öyle düşün daha kötü karşılıyabilir. Oyüzden hemen konuşmanı tavsiye ederim.