- 7 Nisan 2009
- 81
- 3
-
- Konu Sahibi SonSavasci
Bi işe yaricanı sanmıyorum aksine daha gfszla tahriş edebilir, işe yaricak şeyleri paylaşıyoruz zaten risk almayın derim yayılabilirKil maskesi ciltteki yağı mikroplari emip sivilceleri kurutabiliyor ve cildi yeniliyor killi suyu surmeyi denesem yararı olabilir mi dogal ürun oldugu icin
Baskılama yapıyormusun? Oyüzdenmi senede bir kez çıkıyor. Bende hpv vardı, uçuk çıktığını farketmeden kolposkopi operasyonu oldum, kasığımdaki lenfe yerleşmiş, o şekildede vücuda dağılabiliyomuş, artık genitalde çok nadir çıkıyor ama kasığımdaki lenf nüksedince ağrı yapıyo çokLazerle kıl sorunumu kökten hallettim. Uçuğumda çok şükür senede 1 çıkarsa çıkıyor 4 yıl oldu benimde. Hiç bi sorunum yok eşimde biliyor ona bulaşmadı henüz
bende sarı su kullanıyorum. 8 gündür bu saçma şeyle uğraşıyorum. ateşli hastalık geçirdim bağışıklığım çok düştü. 1 gün sonra makatımda bir yanma ve ağrıyla kalktım. acillik oldum sonra koş cildiyeye. ofiste popomun altına yastık koyup oturyorum:/Can havliyle ne deneyeceğimi şaşırdım iyi ki denememişim doktorum birkaç krem verdi ve onun dışında rivanol yani sarı su isimli bişe verdi herkese yarar mı bilmiyorum ama benim acılarımı biraz hafifletti
tuvalete gitmekten korkar oldum . afedersin çisim derime değecek diye ödüm patlıyor. büyük abdest olayına hiç girmiyom bildiğin faciaydı. neyseki düzeldi gibi. bugün kontrole gideceğim doktora. birde doktorun verdiği antibiyotik yan etki yaptı solunum zorluğu çektim yutkunurken şiddetli ağrı çeker oldumArkadaslar akıl almak icin yeni üye oldum yaklasık bes gundur ucuk çıkarttım kadib dogum uzmani mantar dedigi icin farkli ilaclaR kullandim iki gündür anyibiyotik gunde bir kez aklovir tablet kullaniyorum 2 kez fucidin krem sürüyorum sürekli pudralıyorum yoksa duramiyorum dun biraz tuvalete cikmakta rahatlamistim bugun yine cok zorlaniyorum resmen ağlıyorum yaparken acil rahatlatacak bir cözúmü var mi bunun dayanamıyorum
ÇAY AĞACI YAĞINI AKTARDAN MI ALDIN? BENİM İLK ATAĞIM. ÇOK FENA AÇIKÇASI. BAĞIŞIKLIĞIM YERLERDE. KAŞINTIDAN STRESE GİRİYORUM RESMEN ÇÜNKÜ KAŞIYAMIYORUMBen hic ilac kullanmadim surekli dogal seyler deniyorum ve gercekten cok etkili 2 gunden fazla kalmiyor bende ki ucuklar ve de tek bir yerde cikiyor . Organik cay agaci kremi kullaniyorum hicbisey olmasada banyodan sonra veya arada suruyorum/ c vitamini ve cinko kullaniyorum omega 3 vs duzenli vitamin kullaniyorum herkesin farkli mi bilmiyorum fakat ben cok agri yasamiyorum hatta genitalde cikan sivilcelerim cok daha agrili oluyor. Sadece ilk atakta cok agrisini yasamistim saglikli beslenme bence cok onemli dudaginda ucuk yasayanlardan farki yok aslinda ne zmn stresli olunsa ve bagisiklik sistemi cokse ortaya cikiyorlar hemen...
kesinlikle strese girdikçe ağrısı azıyor ama acıdan insanın ağlayası gelmiyorda değil. neyseki çalışıyorum kafam oyalanıyor.Arkadaşlar yapmayın etmeyin. Yukarıda yazdığım gibi 2 yıldır ben de yaşıyorum bu durumu. İlk öğrendiğimde benimde başıma yıkıldı dünya. Doğal çözümlerde çare olmadı o yüzden baskılama tedavisi alıyorum. Aldığımdan beri tekrar yaşamadım. Kendimi bu kadar üzmeme değmemiş. Zaten 2019-20 gibi aşısı da geliyor. Lütfen öldüm bittim modunu bırakın çünkü bu psikoloji size herpesden daha çok zarar veriyor.
Lütfen şöyle bakmaya çalışın.
1- Kapmış olduğumuz hastalık sadece ve sadece uçuk. Dudakta çıkan ne ise bu da onun aşağıda çıkanı.
2- Evet acı ve sıkıntısı verse de buna da doğal veya ilaç olarak çare var ve aşıda yolda.
3- Sadece herpes daha fazlası değil. İç organlarıma zarar vermiyor, beni ölümcül bir hastalığa sürüklemiyor, HPV gibi kanser tehdidi ile yaşamak zorunda bırakmıyor. İnsanlar nelerle uğraşıyor.
4- Yapmam gereken tek şey bununla yaşamayı öğrenmek, kabullenmek ve hayatıma eskisi gibi devam etmek. Sadece diğer insanlardan farkım biraz daha dikkat etmek. İlişkilerimde dikkatli ve dürüst olmak, ileride çocuk doğuracağım zaman dikkatli olmak ve doktorumla konuyu paylaşıp en sağlıklı şekilde bebeğimi kucağıma almak.
5- Hepatit gibi bulaşıcıda değil. Su sabun ile ellerimizi yıkamamız yeterli. Gereksiz paranoyalara girmemede gerek yok bulaştımı bulaşacakmı diye..
İnsanların ne hastalıkları var, 1 ay daha yaşarmıyım diye mal mülk ne varsa doktorların önüne saçıyorlar yapmayın arkadaşlar. Hepimiz hala aynı insanız geçmişten hiçbir farkı yok. Hala mutluyuz güzeliz, beylerde yazmaya başlamış onlarda hala yakışıklı, üretken... Bu kıytırık virüsün psikolojimizi alt üst etmesine izin mi vereceğiz?
Dediğim gibi...
Sadece uçuk...
TATLIM BENDE AYNI DURUM OLDU. GEÇEN YIL BADEMCİKLERİM VE LENF BEZLERİM İLTİHAPLANDI ENFEKSİYON GEÇİRDİM. VUCUT DİRENCİM ZAYIF. GEÇEN HAFTA YİNE BADEMCİK ATEŞ TUTTU. BİR GÜN SONRA MAKATIMDA ACI İLE UYANDIM. DOKTOR GENİTAL UÇUK ÇIKMIŞ ATEŞLENME VE TAHRİŞTEN OLMUŞTUR DEDİ.merhabalar, bir sorum olucakti. yaklasik 2-3 gundur bademciklerim iltihapli ve cok yuksek atesim var beta buyuk ihtimalle bu sabah uyandigimda genital bolgemde ic dudakta kirmizi kucuk bi yara vardi. fakat 19 yasindayim ve hic cinsel iliskimde olmadi anlam veremedim bunun sebebi hastaligimla baglantili olabilirmi?
Guen3 merhaba, benim yaklaşık 1.5 yıl oldu, herpes sinir uçlarına yerleşen bi virüs olduğu için bende baya bi his kaybı oldu, öncede çok hassastım ama şun sıfır, cinsel anlamdada soğukluk yaşatıyo haliyle bu durum bende, sen böyle nişey yaşadınmı?Arkadaşlar merhaba..
Daha öncede yazmıştım.Farklı bir kullanıcı adı aldım.Bu süreçte kendimde gözlemlediklerimi yazıyorum.Çok şey denedim ataklaeın süresini uzatatan yani virüsün aktif olmasını engelleyen şuan için Çinko (Zİnc) şurup eczanelerde 10 tl.Ve C vitamini+çinko toz vitamin suya karıştırıyorsun.Kendimi dinliyorum.Ve bana şuana kadar en iyi gelen bu oldu.Zaten benimkisi deri üstünde hiç çıkmıyor.2 sene olucak virüsü taşıyalı.Aktif oldugu zamanları hissediyorum.Ama deri üstünde belki 3 kez görmüşümdür.Bayanların regl döneminde mutlaka çıkıyor çoğunlukla..o konuda şanssızız.Size önerim boşu boşuna valterex adlı ilacı kullanmayın çok zorda kalmadıkça....Böbreklere ağır zarar veren bir ilaç akut böbrek yetmezliği yapabilir kronik böbrek yetmezliğinede gidebilir..Zaten tamamen vücuttan atılamayan bir virüs için neden böbreklerinizi heba ediyorsunuz???Doğal yolları deneyin vitamin alın ekinezya,çörek otu yağı deneyin.Emin olun bende işe yaradı vitaminler.İnşallah şu bahsettikleri aşı 2017 de çıkar en azından aktif olmasıbı engeller...