Arkadaşlar yapmayın etmeyin. Yukarıda yazdığım gibi 2 yıldır ben de yaşıyorum bu durumu. İlk öğrendiğimde benimde başıma yıkıldı dünya. Doğal çözümlerde çare olmadı o yüzden baskılama tedavisi alıyorum. Aldığımdan beri tekrar yaşamadım. Kendimi bu kadar üzmeme değmemiş. Zaten 2019-20 gibi aşısı da geliyor. Lütfen öldüm bittim modunu bırakın çünkü bu psikoloji size herpesden daha çok zarar veriyor.
Lütfen şöyle bakmaya çalışın.
1- Kapmış olduğumuz hastalık sadece ve sadece uçuk. Dudakta çıkan ne ise bu da onun aşağıda çıkanı.
2- Evet acı ve sıkıntısı verse de buna da doğal veya ilaç olarak çare var ve aşıda yolda.
3- Sadece herpes daha fazlası değil. İç organlarıma zarar vermiyor, beni ölümcül bir hastalığa sürüklemiyor, HPV gibi kanser tehdidi ile yaşamak zorunda bırakmıyor. İnsanlar nelerle uğraşıyor.
4- Yapmam gereken tek şey bununla yaşamayı öğrenmek, kabullenmek ve hayatıma eskisi gibi devam etmek. Sadece diğer insanlardan farkım biraz daha dikkat etmek. İlişkilerimde dikkatli ve dürüst olmak, ileride çocuk doğuracağım zaman dikkatli olmak ve doktorumla konuyu paylaşıp en sağlıklı şekilde bebeğimi kucağıma almak.
5- Hepatit gibi bulaşıcıda değil. Su sabun ile ellerimizi yıkamamız yeterli. Gereksiz paranoyalara girmemede gerek yok bulaştımı bulaşacakmı diye..
İnsanların ne hastalıkları var, 1 ay daha yaşarmıyım diye mal mülk ne varsa doktorların önüne saçıyorlar yapmayın arkadaşlar. Hepimiz hala aynı insanız geçmişten hiçbir farkı yok. Hala mutluyuz güzeliz, beylerde yazmaya başlamış onlarda hala yakışıklı, üretken... Bu kıytırık virüsün psikolojimizi alt üst etmesine izin mi vereceğiz?
Dediğim gibi...
Sadece uçuk...