- 1 Ocak 2017
- 6
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi SonSavasci
buarada googledan westoverheights clinic diye aratıp sitesine girin herpes konusunda uzmanlasmıs doktor Terri Warren'ın kliniği orda bunun için ücretsiz verilen bir el kitabı var okuyun onu kesin
Candida adı verilen mantar sorunu yaşadığımda da daha önceden de siğil oluşmuştu ve aldara isimli ilaçla çok Şükür kayıp oldu ama eşimde de çıktı oda yaktır dı sivillerini sürekli genital bölge ile sorunlar yaşıyorum çok titiz bir bayanım ve bunların olması benı çok kötü etkiliyorMerhaba paylaşımınız da yaptığınız bütün sorunları yaşıyorum evliyim ve 15 gündür mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum sürekli tekrarlayan bi mantar bu herpes ara genital bölgemde tek bi yerde çıkıpolis kayıp oluyordu fakat bu sefer genital bölge mın her yerinde ve makam kısmında da var oturamıyorum yürüyemiyorum tuvalet yapamıyorum çok canım acıyor ve artık psikolojik olarak çok kötüyüm eşimle bu konuda sorunlar yaşıyoruz lütfen biraz bilgilendirme yaparmısınınız
Merhaba bende genital herpesi ortada hiç bi sebep yokken kaptım1 haftadan fazla oldu yeni yeni hafiflemeye başladı derken birde üstüne regl oldum şimdide onun korkusu sardı iyileşiyorum derken tekrar azmasından korkuyorum ayrıca genital herpesi olupta doğum kontrol hapı kullanan var mı kullanmalımıyım kullanmamalımıyım bilmiyorum???
Tam iyileşiyordum regl oldum umarım iyileşme devam eder başa dönmeyiz regl döneminin ilk günü başlanıyor hapa ya o yüzden çok kararsızımRegl döneminde malesef herkeste nüksediyo. Doğum kontrol hapının bi alakası olsuğunu sanmıyorum kullanabilirsin yani
Tam iyileşiyordum regl oldum umarım iyileşme devam eder başa dönmeyiz regl döneminin ilk günü başlanıyor hapa ya o yüzden çok kararsızım
Valla zaten bu ped yüzünden oldu sanırım o yüzden markayı değiştirdim benim vücudum çok alerjik pedin içindeki sıvı emici partiküllerden olabilir diye düşünüyorumpedi sürekli değiştir olmadı eski usul yap valla pamuklu tişört filan kullan. pedlerin içinde lateks var. cildi tahriş ediyor. düzenli kremle antibiyotikli krem verdiyse doktorun..meyve suyu sık iç..
Valla zaten bu ped yüzünden oldu sanırım o yüzden markayı değiştirdim benim vücudum çok alerjik pedin içindeki sıvı emici partiküllerden olabilir diye düşünüyorum
Merhaba kızlar
Agustos 2016 da ilk kez makatimda ucuk cikmisti cok sancili 2 hafta gecirdim yara oldu filan. Sunu belirtmek istiyorum makatimda ciksada sebebi cinsel iliski felan degil. Benim sorunum her reglimde pisik olmam ve surekli kasinti hali. Hunharca kasimaktan tahris ve sonunda yara ucuk olmustu. Birde o donem enfeksiyon geciryordum cok ateslenmistim. Doktorumda tahris ve atesten dolayi olmus demisti. Neyse iyilestikten sonra birdaha hic sorun yasamadim. Atak filan gecirmedim 1 ay sadeve valtreks kullandim birde doktorun vedigi sari su ile kremi bitirmistim o kadar. Gecen hafta regl oldum farkli bir ped almistim pisik oldum yine. Somra kasidim da kasidim ama oyle boyle degil neyse suan makat şiş agriyor ve sanirim ucuk nüksediyor;/ yarin cildiye doktoruna gidicem suan korkuyorum ne yalan diyim;( bagisikligimda iyi duzenli ve vitaminli beslenmeye moralli olmaya calisyorumki cikan sey ucuk ise iyice cozutmasin. Bugunde agda yaptirdim tabi oda biraz kötü yapti ama jilete filanda vuramazdim. Offf nedir bu cilem yaaaa;(
Hastaneye git sadece Herpes Tip 2 IGG ye bakılıcak tip 2 cinsel ucuk 1 ve 2 ye aynı anda baktırmıcaksın kanını alıcaklar sadexe herpes tip 2 ıgg isticeksin . Tıp merkezine git danısmaya söyle bu testi hemen kanını alıyolar 2 güne cıkıyo receteye gerek yon test fiyatı 30-40 tlArkadaslar 2 mayis gunu buraya yazmistim galiba 2.kez ucuk cikiyor diye neyse doktora gittim hayur ucuk degil mantar dedi. Hap ve kortizonlu krem kullandim 20 gun gecti rahatladim. Fakat 1 hafta once regl ile birlikte cozutan kasintilarim mahfetti beni.. Kasidim kanayana kadar resmen. Dun doktora gittim tekrar makatinda egzama olusmus dedi. Sasirdim acikcasi egzama nasil bu kadar sizlatir diye. Bu gun aynada isik tutup makatima baktim bildigin ucuk gibi kabarciklar var ve bazilari patlamisss cok aciyor cokkkkkk. Egzama icin doktoryn verdigu kortizonlu krem anami aglatti desem yeridir bir daha surmedim. Ucuk ilk ciktiginda kullandigim krem ve antibiyotigu kullanyorum malesef valtreks suan elimde yok offf agliycam nerdeyse.. Sabahi sabah edecez artik. Pazartesi baska doktora randevu aldim umarim o zamana kadar dayanabilirim. Bu arada 1 hafta once vucut direncimin dusmeye basladigini fark etmistim aslinda ama umursamadim ucukta aklima hic gelmedi...;(
Evet yanılmamisim ne egzama nede mantarmis ucuk cikartiyormusum. 1 yil sonra 2.atagi geciriyorum ama ilki gibi cok agrili.. Ilk gittigin doktorun verdigi egzama ilacida makat derisini daha cok tahris etmis. Doktor 1 hafta kullanmak uzere valtrex verdi. Antibiyotikli krem verdi. Antiviral krem yazmadi. Bide agri kesici yazdi. Ilginc olanda egzama teshisini koyan doktor ilk atak gecirdigimde gittigim ucuk tedavisini yapan doktor. Sanirim kabartiler henuz cikmamistu gittigimde yanildi. Neyse bundan sonra kendi kendimin doktoruyum. Cinko ve b vitamini alacagim eczaneden. Doktorum 1 hafta sonra kontrole bekliyor. Bunyeye dikkat et stress yapma dedi. Umarim hemen iyilesir dun acisindan cocuklar gibi 10 dk agladim resmen. Tuvallette o kadar agru cektimki tansiyonum dustu agridan. Doktorum kan sayimi enfeksiyon filan var mi diye baktirdi temiz cikti. Bu virusly yasayacagiz iste:/Arkadaslar 2 mayis gunu buraya yazmistim galiba 2.kez ucuk cikiyor diye neyse doktora gittim hayur ucuk degil mantar dedi. Hap ve kortizonlu krem kullandim 20 gun gecti rahatladim. Fakat 1 hafta once regl ile birlikte cozutan kasintilarim mahfetti beni.. Kasidim kanayana kadar resmen. Dun doktora gittim tekrar makatinda egzama olusmus dedi. Sasirdim acikcasi egzama nasil bu kadar sizlatir diye. Bu gun aynada isik tutup makatima baktim bildigin ucuk gibi kabarciklar var ve bazilari patlamisss cok aciyor cokkkkkk. Egzama icin doktoryn verdigu kortizonlu krem anami aglatti desem yeridir bir daha surmedim. Ucuk ilk ciktiginda kullandigim krem ve antibiyotigu kullanyorum malesef valtreks suan elimde yok offf agliycam nerdeyse.. Sabahi sabah edecez artik. Pazartesi baska doktora randevu aldim umarim o zamana kadar dayanabilirim. Bu arada 1 hafta once vucut direncimin dusmeye basladigini fark etmistim aslinda ama umursamadim ucukta aklima hic gelmedi...;(