İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Genital Herpes Hakkında Sizin için hazırladığım detaylı bilgiler!

Çok geçmiş olsun,
Bu başlık altında bu hastalığı anlama ve baş etme konusunda çok faydalı bilgiler var. Ancak eşe bulaştırmamak için en güvenli yol Valtrex kullanmak. Doktorlar lezyon yoksa bile bulaşmayacağını söylese de asemptomatik bulaşma denen bir şey varmış, bu da hepimize nasıl geçtiğini açıklıyor bence.
Umarım partneriniz olumsuz bir tepki vermemiştir, aşı çıkana kadar eşlerimize bulaştırmamak için ilaç almamız gerekiyor maalesef. Zamanla bünye hastalığı tanıyıp antikor salgıladıkça hem atak sayısı azalıyor hem de bulaştırma ihtimali düşüyormuş.

Merhaba. Arkadaşlar ben yeni yakalandım bu uçuğa birkaç sorum var yardımcı olabilir misiniz?

- Herpes tip 2 virüsü aktifken duşta su yoluyla vücudun başka bir yerine geçebilir mi ?
- Kolloidal gümüş suyu kullanan var mı aramızda, faydası oluyor mu?
- Cinsel hayatı ne kadar etkiliyor?

** Son Savaşçı, verdiğin güzel bilgiler için teşekkür ederim zor zamanımda rahatlatıcı oldu.

Kızlar tekrar merhaba,

Benim daha önce antikor testlerimde daha önce geçirilmiş değerim ilk testte 1.1 çıkmıştı. İkinci testte 1,4 çıkmıştı. Sınır değer de 1.1. Bunlar hep özel Laboratuarlarda yapıldı.

En son devlet hastanesinde hsv dna pcr test yaptılar ve o negatif çıktı. Ben anlamadım bu nedir? Virüs bende var mı yok mu? Ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Canım ne zaman virüsü aldın. Genelde uçuk çıktıktan 2 hafta sonra yapılıyor testler. Uçuk çıkınca antikor yoğunlaştığı için kan testine yansıyor. Tekrar nüksederse 2 hafta sonra yaptır o zaman net sonucu alabilrsin.

Ben de 3 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum. Kimisinde duyuyorum 2 sene 3 sene çıkmıyor. Benim her ay var ve geçmiyor. Tam geçiyor diyorum tekrar çıkıyor. İlk iki sene 3 ayda bir hafif çıkardı. Bu son iki aydır iyileşmeyen uçuklarım var. Son olarak vajinanın içinde şişkinlik ve kaşıntı hissediyorum otururken eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. Bir aydır aralıksız valtrex içiyorum. Sadece bir iki gün unutmuşumdur. Ona rağmen geçmediler. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Dr. Murat Besler biorezonans tedavisi yaptıran var mı? Jinekoloğa gitsem bağışıklığını yüksek tut dan başka bişey duyamıyorum. Sürmediğim içmediğim şey kalmadı. Önerisi olan var mı?

Geçmiş olsun öncelikle,
Uçuğun hemen geçmesi için temiz ve kuru tutulması lazım,virüs nemi çok seviyor. Ancak vajen içerisinde elbette bu çok mümkün olmuyor. Çağ ağacı yağı dış bölge için çok etkili, içeride çıkıyorsa sanırım Valtrex'e biraz daha devam etmeniz gerekir. Baskılama tedavisini en az bir 6 aylık dönem uygulamak lazım. Kişiye göre değişir ancak bünyeniz zayıfsa gerekirse bir ömür boyu Valtrex almak gerekebilir.
Moralinizi bozmayın, temiz ve kuru tutun orayı. Benim adet dönemimde ped değdiği yerde bile hemen çıkıyor örneğin. O yüzden tampona geçtim. Rahat ve bol iç çamaşırları kullanmak gerek ayrıca. Bütün hayatımıza buna göre düzenliyoruz mecburen. Tez zamanda aşının çıkması dileğiyle artık ne yapalım..

Çok çok teşekkür ederim.Aynen Şu an regliyim. Yayılıcak diye aklım çıkıyor bnm de. Evet vajen içine kadar antiseptik sürüyorum. Biliyorum çok zararlı ama mikrobunu kırması gerekli. Yoksa o nemlilikle hiç geçmez. Tampon aklıma geldi fakat biyerde pamuklu ped tercih edin tampon kullanmayın yazıyordu o yüzden hiç cesaret edemedm. Vajen içindeki iyileştiğinde bi sonrakine deneyeyim madem memnunsunuz. Aşıyı yurtdışı makalelerinde çok araştırdm. Hsv2 de etkili ama hep biryerden falso veriyor. Bu sebeple 2010 dan beri piyasaya süremiyorlar.Umarım tam formül çıkar artık. İnsan denek olmaya razıyım o derece. Size de çok çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar belirtmek isterim bu yorumu tüm Herpes forumlarına göndericem.
Üstteki yorumlara bakarsanız 1,5 aydır Valtrex ile bile iyileşmeyen sürekli evrimleşen bir herpes atağı geçirdim. İnternet üzerinde yabancı türkçe bütün forumları okudum. Herpes çıkmaması için bünye görecelidir. Tüm önlemleri alırsın ama yine de çıkar ona bişey diyemem ama çıktıktan sonraki iyileşme süreci için yazacağım. 45 günlük bu süre zarfında denemediğim yöntem kalmadı. Çok masraflı olsada hepsini uygulayıp hangisinin daha çabuk iyileştirme gücü olduğunu öğrenme şansı buldum.
Kudret narı yağı- Etki Etmedi
Lokman hekim ürünü Elma Sirkesi- Etki etmedi
Gümüş suyu 40 ppm- Etki etmedi
Uçuk Kremi- Etki etmedi
Sarımsak- Etki etmedi
Nişastalı Dermatove Krem- Etki etmedi (Doktor kontrolünde uyguladım genital bölge kremi değildir)
Çay ağacı yağı- Kısmen etki etti ama geçirmedi
Antiseptik- Kısmen etki etti ama geçirmedi
ALOE VERA- %100 Etki etti

Arkadaşlar Aloe Vera bitkisi hepinizin evinde mutlaka olmalı. Ben günde bir defa uçuk kremi bir kaç defa Aloe Vera uyguladım. Harika sonuç aldım.Bulamam derseniz Açın aliexpressi yazın türkçe Aloe vera tohumu diye 1 tl-2tl fiyatla evinize gelsin. Kendiniz saksıya ekin. 45 gündür vajinanın içinde geçmeyen uçuğumu Aloe Vera geçirdi.Bitkiden bir parça koparın, ikiye bölün. İçindeki jeli temas ettirerek uçuklu bölgeyi ovalayın.İlk günde sonuç alacaksınız. Ben denemedim ama çıkmadan sürseniz bile etkisi mevcutmuş. Resmen mucize bitki olarak adlandırıyorum. Uçuksuz süreçte de sürdüğünzde vajina onarımı sağlar. Kimyasal olmadan tamamen bitkisel çözüm. Bitkiye karşı alerjiniz Olup olmadığını test etmek için; Bileğinizin iç kısmına jeli sürüp bir süre bekleyin. Reaksiyon göstermiyorsa alerjiniz yok ve uçuklardan kurtulabilirsiniz demektir. Sevgiler

nyxy verdiğin bilgiler için teşekkürler canım... Sana birşey sormak istiyorum.
Benim erkek arkadasımdan bana yeni geçti bu, 3 senedir senin hayatını nasıl etkiledi?
Yani beni neler bekliyor?

nyxy verdiğin bilgiler için teşekkürler canım... Sana birşey sormak istiyorum.
Benim erkek arkadasımdan bana yeni geçti bu, 3 senedir senin hayatını nasıl etkiledi?
Yani beni neler bekliyor?

Rica ederim umarım faydasını görürsünüz :) ilk öğrendiğimde yıkılmıştım herkes gibi. Hepimizde bi şok etkisi yaratıyor tabi. Benm hayatıma giren ilk cinsel ilişki yaşadığım insandan bulaşmış olması da ayrı bir isyan sebebi:). Sana yeni bulaştıysa eğer üzerinden geçirmeden Valtrex iç mutlaka.3 ay süreyle kullan baskıla. Atakların çok seyrekleşicek. Bi tanıdığım bu yöntemle 2 senedir atak geçirmiyor. Bulaştırıcılk oranında %1 e düşer. Benim haberm olmadığı için bu yöntemden ben de daha sık oluyor. Ataklar olmadığında aklına bile gelmiyor emin ol. Ellediğinde göğüs ucu dudak göz bu noktalara elini deydirme. Farklı partnerin olursa Korunarak ilişkiye girmeye çalış. Herpes hastalık kapma ihtimalini yükseltiyor. Siğildi Hiv di onlarla uğraşma allah korusun. İnternette baya bir araştırdım B12 ve demir eksikliğine dikkat et. Kansızlık ve bu tip eksiklikler etkiliyor. Bu son atağım demir ve b12 eksikliğinden dolayı şiddetli ve yoğun oldu.İstanbuldaysan immuno terapi ve biorezonans tedavisini yaptırabilrsn. Ben ankaradaym yaptıramıyorm. Çıkmaması için immuneks plus vitamin,solgar l-lysine takviye tavsiye ederim :) çinko desteği de alablrsn. Benim sadece ataklar nüksettiğinde psikolojm etkileniyor. Yokken aklıma bile gelmiyor. Çok çikolata bende tetikliyor. Yani alışmak zorundayız sakın üzülme senede 1-2 atak gayet sağlıklı ve hafif.ömür boyu kullanacağımız vitaminlerimiz olacak o kadr. Böyle anlatınca zormuş gibi geliyor ama değil. Kendine ne kadar iyi bakarsan o kdr az çıkıcaktır. Böylece kabullenmesi daha kolay. Ben ankarada olduğum için zor benm için. Çok ama çok geçmiş olsunn. Biraz uzun yazdım ama inan yapılabilecek bişeyi yok başka. Hayat devam ediyor hiç kafana takma. Evli değilsen sevgiline açıkça söyle zaten anlamıyorlar. Normal Bi erkek arkadaşmda siğil çıkmış yaktırdı. Stresten olurmş önemli değilmiş dedi geçti.Düşün cinsel hastalık olduğundan haberi bile yok. Önemsemedikleri ve bize söylemedikleri için kot kafalılıklarından başımıza geliyor bunlar. :) Tekrar geçmiş olsun aklına takılan bişey olursa buraya yaz mutlaka birimiz yardımcı oluruz canım. Sevgilerimle :)

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler çok önemli. Cinsel hayatımı ne kadar etkileyecek çok merak ediyorum.
Çocuğumu da etkiliyormuş... Bu korkunç! Sana uçuğu bulaştıran sevgiline ne yaptın ben benimkine çok öfkeliyim, hayatımı mahvetti. Gelecekte hayatıma başka biri girdiğinde ona bunu nasıl açıklarım inan bilemiyorum.

Ne demek canım benim. Seve seve yardımcı olurum. Uçuk ilk başladığında ateş halsizlik yatklara düştüm görüşemedik. Sonra uçuklar nüksetti hemen doktora gittim. Teşhis kondu. Kan testine bile gerek yok çok ağır ve bariz olarak herpes dedi doktor. Sonra Onu aradım Hastalık bulaştırdığını söyledim. kabul etmedi. Kendisinde böyle bişey olmadığını söyledi. Zaten bitirdim hemen.Kendimden eminim çnkü. Benim dudağımda bile uçuk çıkmadı ömrüm boyunca. Bir de Taşrada yaşayan insanlar değiliz. İnan hiç beklemeyeceğin tiplerden biri. Sonsuz güvenim vardı. Ama oldu. Bu yüzden korunmadan cinsellik kesinlikle yaşamamak lazım. O kadar yaygın ki. insan başına gelince öğreniyor nelerin varolduğunu. Böyle bir hastalık aklımın ucundan geçmezdi. Yani özetle hem hastalık kaptığımla kaldım hem de hiç uğruna bir ilk yaşamış oldum. Pişmanlığımı halen atabilmş değilim:) Senin nasıl oldu? O da kabul etmemiştir kesin. Genelde öyleler. Bebeği şöyle etkiliyor; ilk atak sen hamileyken gerçekleşseydi direk bebeğe geçiyordu. Şimdi sezeryanla bebeği etkilemeden doğum yapabiliyorsun. Tek sıkıntı o süreçte ilaç alamamak ve bağışıklığın zayıflaması. Izdıraplı bir hamilelik olabilir tek problemi o. Ama sağ salim doğsun da önemli olan o ben çekerim. Hayatına biri girdiğinde hiç korkma dediğim gibi çoğu anlamıyor önemsemiyor bile. Valtrexle ona bulaştırma riskin zaten düşer. Yani yapıcak bişey yok. Ya söylemek ya da erkeklerden uzak durmak lazım ki erkekler bize söyleseydi farklı olurdu ztn. Fazla ruhunu daraltma. Anlıyorum seni. Ama Herşey yoluna giricek alışıcaksın. <3

Benimki bulaştırdığını itiraf etti ama iş işten geçti. Acaba yaşlaninca vücut direnci düşüyor ya çıkma sıklığıda artar mı o zmn ayy cok etkiledi beni cnm ya. İlkte dünyam başıma yıkıldı inanamadım şimdi bundan ayrıldım yeni birine de ben bulastırmıs olcam off oda benden nefret etcek. Sende uzun uzun yaziyosun canım cok saol ya.

Keşke en başndan söyleseymiş. Bir doktor tavsiyesi alırdınız en azından. Ne diyim hepsi aynı. Uzun yazıyorum işte herkese anlatamayınca birileriyle konuşmak iyi geliyor insana. Evet yaşlılığı ben de düşünüyorum. Şimdi nüksettiğinde binbir pansuman uğraşıyoruz. Yaşlılıkta nüksedince nasıl başa çıkıcaz. Elimize gözümüze heryerimize bulaştırırz. İnşallah o kadar uzun yaşamam ya da inşallah aşısı çıkar da kurtuluruz. Bu gidişle 2050 ye anca. Sonçlar pek başarılı değil.

Canım Pritelivir diye bir ilaç var şimdi Amerika'da deniyorlar ikinci aşama testlerinde ve test aşamasına katılan herpesliler ilaca mucizevi diyorlar. İnşallah 2-3 yıla çıkar. Şu an ki valtrex'ten iki kat daha iyi olduğunu testlerde kanıtlamış. Allah tan ümit kesilmez benim için hayatımdaki en büyük ders bu herpes oldu. Şimdi sağlığın kıymetini anladım. Evet çok zor yağlarla haplarla vs. uğraşması ben doktorumla konuşup baskılama tedavisi istiycem yılda 1-2 kere çıkarsa çokta zor olmaz. Bakalım hayırlısı. Bu arada şu Gen-003 aşısı çıksaydı mükemmel olurdu ama çokta iyi sonuç vermemiş valtrex le aynı gibiymiş.

Crispr diye yeni bir genetik düzenleme var ben onu yakından takip ediyorum. Amerika'da hiv virüsünü hayvanlardan tamamen sildiler bu yıl insan üzerinde klinik çalışmalara başlayacaklar ve seneye de aynı yöntemi herpes üzerinde deneyecekler. Allah yardımcıları olsun inşallah başarırlar.

Canım uçuk testi 4-6 hafta arasında kesin sonuç veriyor yani daha önce gittiysen yalancı pozitiflik veya yalancı negatiflik verebilir. Uçuk tek bir bölgede çıkacak diye birşey yok 2cm aşağısı 3 cm yukarısında da çıkabilir. Valtrex baskılama tedavisi bence en iyisi en azından daha iyi bişeyler çıkana kadar uçuğun ne kadar az çıkmasını sağlarsak okadar iyi bence

Sadece valtrex çözüm olmaz valtrex in yapılan testinde valtrex ile baskılayıcı tedavi kullanan adaylar haftada 2 kere cinsel ilişkiye girerek sonuçlar gözlemleniyor. Virusun yayılma olasığı hala %8 olarak çıkıyor. Düşük bir yüzde ama uçuk tek bir noktada çıkmıyor genital alan içerisinde farklı noktalarda da meydana gelebiliyor.

Gecmis olsun bende aynı rahatsızlıgı yasıyorum ve aynı dusunceler sıkıntılar icindeyim sizi cok iyi anlıyorum peki sizde herhangi bir gelisme varmı basacıkabiliyormusunuz

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun diyorum.Bende dün öğrendim herpes hastası olduğumu test yaptırmadım daha çünkü dün de adet oldum ama doktor bakınca yaralara dedi uçuk ama zaten ben gitmeden araştırdım ve benim bütün belirtilerim herpes uyuyordu dedim ki kesin bu benim hastalığım ve doktora dedim ki uçuktan şüpheleniyorum evet dedi.pekte yıkılmadım çünkü kendimi hazırlamıştım araştırdığım için ama gene bir ümit belki değilimdir dedim.test adet olğum için yapılamaz dedi ve ben değil dermatoloğa gitmen gerekiyor biz yapmıyoruz dedi.
İLAÇ OLARAK : asviral 200mg -asviral krem-tek kullanımlık sandoz verdi adını unuttum birde dolareks verdi ağrı kesici.
hala idrara çıkarken çok acı çekiyorum biraz yanmam geçti.patlamış yaraya dönüyor gibi.ve sizin tavsiyelerini okuyup hep not aldım kullanılan ilaçları vitaminleri herşeyi.aslında moralman çok yıkıldım ama bazı akadaşların olumlu güzel moral verici yazdığı şeyleri görünce içim rahatladı biraz.Allah yardımcımız olsun burdan haberleşmek ve bibirimize yardımcı olmamız çok güzel iyi ki varsnız tek değiliz.
arkadaşlar birde aklıma takılan kremi elle sürüyoruz ellerimizi yıkıyoruz ama vucudun baska yerine bulaşırmı çok tedirginim ben bu konuda çok korkuyorum.birde Aloverayı denicem 100\100 sonuç diye yazmış bugün başlıcam bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…