- 17 Ocak 2017
- 30
- 7
-
- Konu Sahibi SonSavasci
Canım ne zaman virüsü aldın. Genelde uçuk çıktıktan 2 hafta sonra yapılıyor testler. Uçuk çıkınca antikor yoğunlaştığı için kan testine yansıyor. Tekrar nüksederse 2 hafta sonra yaptır o zaman net sonucu alabilrsin.Kızlar tekrar merhaba,
Benim daha önce antikor testlerimde daha önce geçirilmiş değerim ilk testte 1.1 çıkmıştı. İkinci testte 1,4 çıkmıştı. Sınır değer de 1.1. Bunlar hep özel Laboratuarlarda yapıldı.
En son devlet hastanesinde hsv dna pcr test yaptılar ve o negatif çıktı. Ben anlamadım bu nedir? Virüs bende var mı yok mu? Ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen
Geçmiş olsun öncelikle,
Uçuğun hemen geçmesi için temiz ve kuru tutulması lazım,virüs nemi çok seviyor. Ancak vajen içerisinde elbette bu çok mümkün olmuyor. Çağ ağacı yağı dış bölge için çok etkili, içeride çıkıyorsa sanırım Valtrex'e biraz daha devam etmeniz gerekir. Baskılama tedavisini en az bir 6 aylık dönem uygulamak lazım. Kişiye göre değişir ancak bünyeniz zayıfsa gerekirse bir ömür boyu Valtrex almak gerekebilir.
Moralinizi bozmayın, temiz ve kuru tutun orayı. Benim adet dönemimde ped değdiği yerde bile hemen çıkıyor örneğin. O yüzden tampona geçtim. Rahat ve bol iç çamaşırları kullanmak gerek ayrıca. Bütün hayatımıza buna göre düzenliyoruz mecburen. Tez zamanda aşının çıkması dileğiyle artık ne yapalım..
nyxy verdiğin bilgiler için teşekkürler canım... Sana birşey sormak istiyorum.
Benim erkek arkadasımdan bana yeni geçti bu, 3 senedir senin hayatını nasıl etkiledi?
Yani beni neler bekliyor?
Rica ederim umarım faydasını görürsünüz :) ilk öğrendiğimde yıkılmıştım herkes gibi. Hepimizde bi şok etkisi yaratıyor tabi. Benm hayatıma giren ilk cinsel ilişki yaşadığım insandan bulaşmış olması da ayrı bir isyan sebebi:). Sana yeni bulaştıysa eğer üzerinden geçirmeden Valtrex iç mutlaka.3 ay süreyle kullan baskıla. Atakların çok seyrekleşicek. Bi tanıdığım bu yöntemle 2 senedir atak geçirmiyor. Bulaştırıcılk oranında %1 e düşer. Benim haberm olmadığı için bu yöntemden ben de daha sık oluyor. Ataklar olmadığında aklına bile gelmiyor emin ol. Ellediğinde göğüs ucu dudak göz bu noktalara elini deydirme. Farklı partnerin olursa Korunarak ilişkiye girmeye çalış. Herpes hastalık kapma ihtimalini yükseltiyor. Siğildi Hiv di onlarla uğraşma allah korusun. İnternette baya bir araştırdım B12 ve demir eksikliğine dikkat et. Kansızlık ve bu tip eksiklikler etkiliyor. Bu son atağım demir ve b12 eksikliğinden dolayı şiddetli ve yoğun oldu.İstanbuldaysan immuno terapi ve biorezonans tedavisini yaptırabilrsn. Ben ankaradaym yaptıramıyorm. Çıkmaması için immuneks plus vitamin,solgar l-lysine takviye tavsiye ederim :) çinko desteği de alablrsn. Benim sadece ataklar nüksettiğinde psikolojm etkileniyor. Yokken aklıma bile gelmiyor. Çok çikolata bende tetikliyor. Yani alışmak zorundayız sakın üzülme senede 1-2 atak gayet sağlıklı ve hafif.ömür boyu kullanacağımız vitaminlerimiz olacak o kadr. Böyle anlatınca zormuş gibi geliyor ama değil. Kendine ne kadar iyi bakarsan o kdr az çıkıcaktır. Böylece kabullenmesi daha kolay. Ben ankarada olduğum için zor benm için. Çok ama çok geçmiş olsunn. Biraz uzun yazdım ama inan yapılabilecek bişeyi yok başka. Hayat devam ediyor hiç kafana takma. Evli değilsen sevgiline açıkça söyle zaten anlamıyorlar. Normal Bi erkek arkadaşmda siğil çıkmış yaktırdı. Stresten olurmş önemli değilmiş dedi geçti.Düşün cinsel hastalık olduğundan haberi bile yok. Önemsemedikleri ve bize söylemedikleri için kot kafalılıklarından başımıza geliyor bunlar. :) Tekrar geçmiş olsun aklına takılan bişey olursa buraya yaz mutlaka birimiz yardımcı oluruz canım. Sevgilerimle :)
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler çok önemli. Cinsel hayatımı ne kadar etkileyecek çok merak ediyorum.
Çocuğumu da etkiliyormuş... Bu korkunç! Sana uçuğu bulaştıran sevgiline ne yaptın ben benimkine çok öfkeliyim, hayatımı mahvetti. Gelecekte hayatıma başka biri girdiğinde ona bunu nasıl açıklarım inan bilemiyorum.
Benimki bulaştırdığını itiraf etti ama iş işten geçti. Acaba yaşlaninca vücut direnci düşüyor ya çıkma sıklığıda artar mı o zmn ayy cok etkiledi beni cnm ya. İlkte dünyam başıma yıkıldı inanamadım şimdi bundan ayrıldım yeni birine de ben bulastırmıs olcam off oda benden nefret etcek. Sende uzun uzun yaziyosun canım cok saol ya.
Keşke en başndan söyleseymiş. Bir doktor tavsiyesi alırdınız en azından. Ne diyim hepsi aynı. Uzun yazıyorum işte herkese anlatamayınca birileriyle konuşmak iyi geliyor insana. Evet yaşlılığı ben de düşünüyorum. Şimdi nüksettiğinde binbir pansuman uğraşıyoruz. Yaşlılıkta nüksedince nasıl başa çıkıcaz. Elimize gözümüze heryerimize bulaştırırz. İnşallah o kadar uzun yaşamam ya da inşallah aşısı çıkar da kurtuluruz. Bu gidişle 2050 ye anca. Sonçlar pek başarılı değil.
Kızlar tekrar merhaba,
Benim daha önce antikor testlerimde daha önce geçirilmiş değerim ilk testte 1.1 çıkmıştı. İkinci testte 1,4 çıkmıştı. Sınır değer de 1.1. Bunlar hep özel Laboratuarlarda yapıldı.
En son devlet hastanesinde hsv dna pcr test yaptılar ve o negatif çıktı. Ben anlamadım bu nedir? Virüs bende var mı yok mu? Ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum lütfen
Kızlar,
Ben de genital herpes mağduruyum. İlk atağımda lezyonlarım uzun sürmedi. Bir gün sivilce benzeri görüntüler oldu içi beyaz dolu, ertesi güne geçmişlerdi. Ağır bir grip şeklinde başladı. İlk kan testimde igg 1.1 , igm 0,5 çıktı. İnanamadım bir türlü. Çünkü 1.1 üstü pozitifti. 1.1 sınır değerdi. Gittim tekrar test yaptırdım. Bu sefer igg 1.4, igm 0,70 olmuştu. Sanırım herpes olduğunu artık kabullenmem gerekiyor.
O kadar mutsuzum ki kendimi mikrop saçan biri gibi hissediyorum. Girdiğim tuvaletlerden insanlara geçmesinden endişeleniyorum.
Hayatıma biri girmek üzereydi. Ona da bu durumu söylemiş bulundum, söylemeden vicdanım rahat etmicekti.
Doktor ilk önce 5 gün valtrex verd. Sabah akşam içtim. Sonra ben doktoru ısrarla arayıp bir 5 günlük daha hap aldım.
Sonrasında da başka bir kadın doğumcuya gittim. Karşı tarafa bulaşmıcağını söylüyor prezervatif varsa ve aktif değilse virüs. Ama internette her zaman ihtimal var yazıyor dedim. Hayır bulaşmaz dedi.
Bu virüs bizim genital bölgemizin her yerinde geziyor mu? Karşı tarafa geçirmemeyi başaran oldu mu? Napmaö gerekir? Lütfen bişiler söyleyin. Karşı tarafı korumak için valtrex alsam sürekli dedim doktorlar hayır gerek yok diyor, napcağımı bilmiyorum. Mesajlarınızı bekliyorum.
Benimki bulaştırdığını itiraf etti ama iş işten geçti. Acaba yaşlaninca vücut direnci düşüyor ya çıkma sıklığıda artar mı o zmn ayy cok etkiledi beni cnm ya. İlkte dünyam başıma yıkıldı inanamadım şimdi bundan ayrıldım yeni birine de ben bulastırmıs olcam off oda benden nefret etcek. Sende uzun uzun yaziyosun canım cok saol ya.