- Konu Sahibi November 22
-
bütün heryer için kaç seans gitmem gerekli çok ağrı yapıyormu ne kadar zamanda bir gideceğim
istanbul da iyi bir yer önerisi olan bana mesaj atabilirmi arkadaşlar birde biliyorsanız ücretini taksit yapıyorlar mı falan
Bende samsundayım epilasyona yei başladım genital bölge ve koltuk altı ilk seansı yaptırdım çevremde yaptıranlar var ve çok memnunlardı bide benim ki en son teknoloji daha kısa sürede ve acısız oluyo bakalım sonuçları bildirrim...
evt cnm lazere gittigim doktor dedi..1-2 sesn kesin uzar dedi...ama ben emla sürüyordum acısına dayanamama diye yinede acıyordu:)o sıra emla olmadan dahada çok agrır diyordum ama inan zerre fark yok..ondan artık emla sürmeden gitcem:)
benim yaptırdığım yerde öyle birşey söylemediler.hoş söyleseler de ben emlasız asla ve asla dayanamam acısına emla ile bile süremediğim yerlere geldikte çok canım yanıyor.
şunu da söylemek istiyorum şu paket program yapıp bitme garantili 600 lira falan yapan yerler var sizin neden pahalı diye sormuştum yaptırdığım yerde;"onların kullandığı lazer ışığı,bizimki lazer ışını" demişlerdi yani dedikleri gibi bitme garantili olamazlarmış o kadar sürede
mesela ben koltukaltıma 12-13 seans gidrek bitirdim.seans araları öyle uzuyor ki zamanla sanıyorsunuz ki artık bitti ama az da olsa çıkıyor.ben son tam hatırlayamıyorum ama koltukaltıma son seansa gideli 3 yıl falan olmuştur o nedenle bitti diyebiliyorum yapılan cihaz alex..
cnm bende ilk seasnlarda emla kulandım sonra bıraktım inan emla ile amlasız arasında zerre fark yokkk bence bidahaki gitmene.bikini kısmına enla sürme alttaraflarına sür git..cidden boşuna emlayla ugraştıgını anlıycaksın:)
tahlil sonucunda sorun ne çıktı ve hangiilacı kullanıyorsun benim de sanırım hormonal bi sorunum var ben de gidicem doktora önce bi fikrim olsun diye sordum
bende genital bölge için lazer epilasyon yaptıryorum. 4. seans oldu artık yok denecek kadar az. gitmesemde olur yani. neredeyse hepsi döküldü. ben çok memnunum.herkese tavsiye ediyorum . banada arkadaşım tavsiye etmişti. çok temiz ve hijyen biryer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?