• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

dıode lazerde dezenfektanını dıkkat edılmedıgınden sıvılcelenme olmus olabılır bıde genıtale ve vucuda aynı baslıgımı kllanıyorlarr gıttıgınde sor dıode lazerde baslık genelde degısmez oldugundan bu tur seyle karsılasmamkk mumkunn ama genıtal ve yuz lazer aynı baslıkla alıyorlarsa hemen bırak derım

Son düzenleme:
dıode lazerde dezenfektanını dıkkat edılmedıgınden sıvılcelenme olmus olabılır bıde genıtale ve vucuda aynı baslıgımı kllanıyorlarr gıttıgınde sor dıode lazerde baslık genelde degısmez oldugundan bu tur seyle karsılasmamkk mumkunn ama genıtal ve yuz lazer aynı baslıkla alıyorlarsa hemen bırak derım

cevap için saol canım, büyük ihtimalle aynı başlık kullanılıyor daha 1 seans ve ara seasına gittim ara seanstan sonra çok sivilcelendi korktum açıkcası birde kuruluk oldu pul pul anlamadım ki yaktımı acaba zaten canım çok acıyo dayanamıyorum büyük ihtimalle gittiğim yeri değiştiricem, acaba genital için alex e mi gitsem kafam çok karıştı

cevap için saol canım, büyük ihtimalle aynı başlık kullanılıyor daha 1 seans ve ara seasına gittim ara seanstan sonra çok sivilcelendi korktum açıkcası birde kuruluk oldu pul pul anlamadım ki yaktımı acaba zaten canım çok acıyo dayanamıyorum büyük ihtimalle gittiğim yeri değiştiricem, acaba genital için alex e mi gitsem kafam çok karıştı

eger paket almadıysan alexı tercıh edebılırsın hem tuylerınden cabuk kurtulursun hemde alexsın candela versıyonu spotları tek kulanımlık her uyeden sonra sterıllı ve alkollu suda 1 gun boyunca beklıyor alexsın bıde epicare var oda vuvuda temas etmıyor oda cok ıyı memnun kalırsın pullanma yanık deıldır lazer cıldı kurutabılıyor zaman zaman terlemede kokuda yapabılkıyor bu lazerlerın negatıf yonlerınden bırı olabılır bazen vucud nemlendırıcısı kullanırsan gecer :)

Back