• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

benim 6.seanasım oldu genitalde ciddennnnn rahatlık..incecik çıkıyorlarrrr..3ayda bir gidiyorumm ilk başta iki ayda birdi ama şimdi 3 aya çıktı....
ayrıca tüm vucuda gidiyorummm..büyük deişimler var..bitmediii hala ama bitmese bile bu hali bile muhteşem...lazare başlıycak arkadaşlara 6-8 seans arası gitmenin kesin gerektigini söylemek istiyorum..hani 3-4 seasnta bittii lafları pek dogru deil...belki biten vardır ama nadir oluyorr..yüzüm 10 seasn oldu çıkıyor hala ama incelerrrr..genital,kolaltı ,göbek 6 .seasnım oldu acaip inceldilerr..çıkmış halleri hiç rahatsız etmiyor..bacagım 3.seasım oldu baya bi inceldilerrr ama bitmediler bacak fiyatı çok pahalııı oldugundan 2 seasn daha düzenli gitcem sonrada senede 1 kere gitmeyi düşünüyorum...
yüzümün bitecegini düşünmüyorum onnun içinnn sürekli gitcem zaten parasıda çok az....genital kolatıda öyleee ucuz oluyorr herseferinde indirim oldugu içinnnn onlarada 8 seasndatn sonra senede iki kere bi yazın başında bide kışın başında gitmeyi planlıyorum:)
benim lazer maceramda böle kıslar..kalın kıları olanlara,birazda madii durumu iyi olanlara(aslında bacaka gidilmesse diger bölgeler zorlamıyor insanı bende bacaga gitmeye başladıgımdan para olarak sıkışıyorum kimi zaman 1 ay geç gidiyorum parayı ayarlamak için:)ve sabrı olanlara tavsiye ediyorum..

Son düzenleme:
merhaba güzel b ayanlar
bende yaptırıyorum epilasyon ve iyi gidiyor şimdilik genitalde az bişey kaldı koltuk altı bitti bacaklar ve kollarda azaldı.ama şunu net söylemek stiyorum ki sabır gerekli bide para
sarı tüylüyseniz iş daha uzun, ama yeni cihazlar çıktı
açık tenli siyah tüylüyseniz daha hızlı sonuç alınıyor ama bu 3- 5 seansta bitecek anlamına gelmesin kızlar,sakın unutmayın uzman ve hijenik rtamları tercih edin ve gideceğiniz yerleri lütfen iyi araştırın,cihazları internetten araştırın ondan sonra başlayın ve sakın yazın gitmeyin en azından ben önermiyorum işlem sonrası güneşten dolayı lekelenmeler olma ihtimali olabilir.sonuçları sizlerle paylaşıcam öpüldünüz kızlaropuyorumnanaktan

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum

arkadaşlar bende nişantaşı epiline ye giden var mı? bir arkadaş tavsiye etti ama bana fiyat biraz pahalı geldi tüm vücud seans 450 sizce nasıl?

arkadaşlar bende nişantaşı epiline ye giden var mı? bir arkadaş tavsiye etti ama bana fiyat biraz pahalı geldi tüm vücud seans 450 sizce nasıl?

Tüm vücut için 500'e kadar normal bir fiyat araştırdığım yerlerde ortalama 400-500 arasıydı tüm vücut.

Genital içinen uygun Alexandr lazer epilayon. Ben başladım ve uygulama süresi 2 ayda bir işlem yapıldıktan 3-4 gün içinde dökülüyor ve sıfır tüy :) yaklaşık 6-8 seans arası bitkcemiş.

benim üst kisimlar tamamen bitti artik hic cikmiyor (7. seansim) yan dudaklarda ve kalcaya dogru inen yerlerde tek tük hala var bitmedi oralarda ve zor bitiyormu$ zaten en cok aciyan bölgelerde oralar sanirim cok kasiliyorum yaptirirken.. :bbo:
Ben arka tarafa yaptirmiyorum orda bir sorunum yok..

Ben şimdiye kadar 3 -4 farklı yere gittim bu konuda en iyisi diode ama sadece koltuk altı için diğer bölgelerde acıya dayanamazsın 1 kere bacağıma denedim ölüyorum sandım.Gitiğim ve çok sonuç alamadığım yerler MONEP, BİORİTM ( BAĞDAT CD. ).....vb. iyi yerler gibi gözzükselerde sonuç fos

son olarak Dermalight'a gidiyorum hem fiyatları diğerlerine göre daha uygun hemde sonuç başarılı senin tüylerin ince ise sonuçları çok etkili olmaz, mesela benimde üst bacağıma ince diye yapmadı. Alt bacak,tüm genital gidiyorum 2 side iyi
( Alexandrite lazer )
ben biraz kıl manyağıyımdır. Koltuk altında DİODE, DİĞER BÖLGELER ALEXANDRİTE, LEKE VE ÇATLAK İÇİNDE

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum

işte buuuuuuuuuuuuuuu :) alkisalkisalkis kendi adıma çookk teşekkür ederim söylediklerine çok sevindim demekki koltukaltı ve genitalde başarı sağlamak mümkün. benim gittiğim merkezde sizle aynı 2 ayda 1 gidiliyo her seanstan 10 gün sonra kontrol için tekrar gidiliyor ve yeniden ücretsiz

nereye gittiğini bana msj olarak atabilir misin?

arkadaşlar bu alex ile en fazla hangi derecede yapıyorlar yanık oluşturmayacak. ben ilk gittiiğimde çok aşırı acımıştı dozunu düşürdü sonrakiler de ilki kadar acımadı. ben makinanın üzerinde 15 olarak görmüştüm. işin kötüsü 10 seanstır gidiyorum. daha 4-5 seans daha sürer deniliyor. koltuk altımda da tek tük var ama o da 4-5 seans daha sürer denildi. ve de 7 haftalık aralarla gidiyorum. bir daha ki sefere ben de yükselttireyim diyorum ama yanıktan korkuyorum. bir kere göbeğime uyguladılar iz kaldı. of bu kadınları çok zor ya :((

arkadaşlar 2 yıldır lazere gidiyorum.genital bölge için çok güzel hijyenik bi yer.ben ilk açıldığında yzılmıştım bitiş garantili normalde şimdiki fiyatı 350 tl 16 seansın hepsi.şöyle sölim ağdadan kurtulmak tertemiz dolaşmak isyorsanız kesinlikle ''ay çıkarmı bilmemki gitsem mi acırmı değer mi utanırım sıkılırım ''kesinlikle düşünmeyin.okadar rahat yaz mevsimleri mutluluk resmen kıllarınız kendiliğinden dökülcek we ben şimdi 4 ayda bir gidiyorum oda çok az yanlarda çıkan ince tüyler olduğu için.düşünebiliyormusunz 4 ay resmen kılı geçin tüysüzüm..benim tavsiyemle halan arkadaşlarım kuzenlerim hepsi gitmeye başladı we herkes bana teşkür ediyo..

düşünün kuaför ağda wb masraflarınızn yanında acısız sıkıntısız süper ya beni zorla yazdıran we götüren biricik annceğimne burdan teşkkür ediyorumm:)))

edamm senin yazını okuyunca hemen şimdi çıkıp gidesim geldi lazere :)) sen nereye gittiğini burdan yada özelden yazar mısın? bende haftaya başlamay düşünüyorum artık bi yere...

arkadaşlar bir şey soracağım,

tamamen bitmeden bırakan arkadaşlar bu ince tüyleri nasıl alıyorsunuz. yani diyelim genitale yaptırdık ama tam bitmedi (ben incelmesine de razıyım) bıraktık geriye kalan tüyleri ağdayla alsak yine kalınlaşır mı?? veya jiletle alsak.

bende de bitebilir sanıyorum çünkü ağda da bile genitial bögenin üst kısmı tamamen bitti hiç çıkmıyor o yüzden kıllarımın inatçı olmadığını düşünüyorum.
bişey soracağım bu genitial bölgeyi almak ortalama kaç dakka sürüyor lazerde? acısına dayanabileceğim kısalıktamı onu anlamaya çalışıyorumda :D

bende yaptırdım genital, bikini, koltuk altı, alt bacak. paket halindeydi. 8 seans gittim. şuan kaymak:64:
7aydır gitmiyorum ve hiçbişey çıkmıyoooooooooo:66:
ama bi şey diyeyimki ben genitalden hem çok utanıyodum açmaya, hemde çok canım yanıyodu. ay uy diye diye alt kısımlara kızcağız rahat tutamıyodu ben zırlıyorum diye, o yüzden altlarda biraz kaldı ince ince tüycükler... ah keşke dayansaydımda daha çok atış yapabilseydi ve şuan oramda diğer yerlerim gibi kaymak olsaydıııııııııııı!!
koltuk altımda sadece 4 tüy var gözükmüyo bile. bikini ve alt bacakta hiçbişey ama hiçbişey yok:32:

bende yaptırdım genital, bikini, koltuk altı, alt bacak. paket halindeydi. 8 seans gittim. şuan kaymak:64:
7aydır gitmiyorum ve hiçbişey çıkmıyoooooooooo:66:
ama bi şey diyeyimki ben genitalden hem çok utanıyodum açmaya, hemde çok canım yanıyodu. ay uy diye diye alt kısımlara kızcağız rahat tutamıyodu ben zırlıyorum diye, o yüzden altlarda biraz kaldı ince ince tüycükler... ah keşke dayansaydımda daha çok atış yapabilseydi ve şuan oramda diğer yerlerim gibi kaymak olsaydıııııııııııı!!
koltuk altımda sadece 4 tüy var gözükmüyo bile. bikini ve alt bacakta hiçbişey ama hiçbişey yok:32:

nereye gittiğini burdan yazılmıyorsa özelden mesaj atabilir misin? Bende dün gittim ilk kez ama iyi bi yermi emin değilim :S

merhaba herkese
papatya esmer tenli misin?
esmer olup da alexander dan sonuç alan var mı? esmerlere etki etmiyormuş ama bulunduğum yerde de o cihaz var?

Back