• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

ben lazerle bitirdim :) toplam 12 seans sürdü. 10 seans için peşin 600 lira ödedim geri kalan 2 seanstan ücret almadılar. en son 4 ay önce gitmiştim ve şu an 4 ya da 5 tane tüyüm var. o da bir kez daha gidersem hallolur diye düşünüyorum ki hallolmasa da sorun değil artık inanılmaz bir rahatlık. kol ve koltuk altı için de başka bir yere gidiyorum orası daha da mükemmel sonuçlar verdi. şimdi sadece geriye bacaklarım kaldı:)

beni 5 seasta bitirdi yaptırdığım doktor çok sarı tüyün var etki etmez dedi yani ne güzel 5 yada 6 tüyüm var diyosun benim tüylerim duruyo sadece inceldi sen nası bitirdin hep aynı makine mi kullandılar yani okadar para ödedim ve etki göremedim ben

Tamamen bitti, sıfırlandı diyemem. Üst taraflar bitiyor ama dudak kısmındaki tüyleri pek görmüyor lazer.. Az da olsa kalıyorlar maalesef oralarda :34:

Tamamen bitti, sıfırlandı diyemem. Üst taraflar bitiyor ama dudak kısmındaki tüyleri pek görmüyor lazer.. Az da olsa kalıyorlar maalesef oralarda :34:

üst tarafların bitmesi bile güzel benim ince ince siyah duruyo yani ben böyle olcağını bilseydim hiç gitmezdim boşuna param gitti bide koltuk altına başlamıştım ozaman bitmiş gibi görünüyodu ama tekrar çıktı devam etmicem ben lazerden hiç etki görmedim üzgünüm:43: iNŞALLAH senin çıkmaz o bitti dediğin yerler

benim de kol altım 5 seansta bitti birinde 1 birinde 2 tane tüy kalmış sadece :1: şimdi de bacak ve genitalin üst kısmına başladım bakalım nasıl olcekkk:52:

Kızlar henüz 3 yada 4 seans lazer yaptırdım ama vakti gelmesine rağmen canım çok yandığı için gitmekten çekiniyorum.Seansına 90 tl veriyorum ben hem koltukaltı hem bikini bölgesi yaptırıyorum.Koltuk altı dayanılmayacak kadar ağrılı olmuyor ama genital bölge mahfediyor beni...Ağrının olmaması yada daha az olması için kullandığınız ve etkili gördüğünüz bir krem vs... varmı ?

ya kızlar fırsatclup.comda kampanya war..xxxxxxxx da her hangi bir bölge seçiyoruz ve 1 sene boyunca sınırsız 89 tl---- ayrıca xxxxxxxxdiye bi yerde kampanya war ordada 3 seans koltukaltı 3 seans genital 100 tl..... sizce güvenmeli miyim yaptıran war mı??

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar sabırla sonuna kadar okudum.
Ve özet olarak alexandrite makinenin özelliklede teni beyaz kıl rengi koyu olanlarda çok
etkili olduğu kalanların ise özellikle iğneli epilasyon yöntemiyle giderilmesi/bitrirlmesi gerektiğini anladım.
Bu arada ipl in bir tür "sosyete ağdası" vazifesi gördüğünü ve pek rağbet almadığını çıkarttım.
(inşallah doğru özetliyorumdur)
Bu arada bence en büyük eksiklik uygulama yaptıran arkadaşların
nerede (il) kaç lira, kaç seans, uygulayanın uzmanlığı,v.s. gbi bilgileri maalesef tam yazmadıklarından dolayı
konunun tam olarak amaca hizmet edemediğini farkettim.

Birde unutmadan şunu söyleyeyim
burası madem birbirimize tavsiye yeri
özellikle il bazında yer tavsiyesi olan arkadaşlarda illerdeki tecrübe ve tavsiyelerini en azından özelde paylaşırlarsa çok hora geçer :)

Ben koluma ve yüzüme gidiyorum. 2010 Mart ayında başladım toplam 10 senans oldu yüzüm bitti ama kollarım hala devam genital için düşünüyorum acıyor yazmışlar yahu ağdayı ömür boyu çekmekse 20 seans çekmeye razıyım

ben caddebostan'da bi merkezde yaptırıyorum tanıdık olduğu için bnm kollar yüzüm ve annemin yüzü için toplam 1.500 tl verdik

esra senin adına sevindim.
ama yüzünün kolundan önce bittiği içn şanslısın çünkü herkes yüzü bitirememiş heralde.
Birde Ankara'daki epilasyonculardan tavsiye verebilecek var mı?

yüzü bi bakıma idare edebiliyordum kollarımı hiç aldırmamıştım

yaz olduğu için şimdi sürekli jiletlemek zorundayım kökten almak yasak çünkü:( ne zaman biticek bilmiyorum bnm makinem "ipl" bununda bilgisini vereyim.

arkadaşlar yukarıda yazdığım bilgi verme noktasında duyarlılığınız için teşekkürler
bu arada ben gitmedim şu an araştırıyorum bolca ve ankaradayım.

sentimental,
eğer foruma girersen ne olur bize haber ver son durumunu.
Çünkü sen başlayalı neredeyse 3 yıl olacak, en son çok memnundun ve hemen hemen bittiğini
yazmıştın acaba tekrar kıl büyümesi oldu mu? son durum nedir? sürecini baştan beri okuduğum için senin vereceğin bilgiler önemli.

Genitale yaptırmadım ama yaptıracak arkadaşlar için iyi bir esnetisyeniniz yoksa dozajını ayarlamassa hassas bölge olduğunu için çok acıyıp tahriş olabileceğini gözardı etmeyin . Bazı yerlerimi yaptırdım ama tamamen bitme olmadı yaklaşık 3 yıldan beri gidiyorum arada 6-7 ay ara verdim sonrasındada 2-3 ayda bir gidiyorum fakat kıllar seyrekleşti ve tüy kıvamına geldi lazer cihazlarıda tüylere pek etki etmediği için bundan fazla seyrelip biter mi bilmiyorum ama tamamen bitebileceğini sanmıyorum oldukça fazla seyrelir tüy kıvamına gelir ama tamamen bitmez diye düşünüyorum .

Merhaba arkadaşlar bayadır konuyu takip etmiyordum profilimi düzenlerken dikkatimi çekti. Durumumu sormuşsunuz tabi hemen özetleyeyim. 2 ayda 1 olacak şekilde 1 yıl boyunca 6 seans gittim genital ve koltukaltı için.alexndr kullanılıyordu.Bıraktığımdan itibaren 4 ay tüy görmedim 5. ayda minikler çıktı ama çıkanlar sarıya yakındı ben görmekte zorlanıyordum aslında. Sonra toplamda aradan 7 ay geçince 1 kez daha gittim bu da beni 3-4 ay götürdü hiç tüy yoktu bu süre içinde. Sonra bir 5 ay kadar daha geçirdim derken şimdi yılda 1 kez gitme şekline dönüştürdüm.Çok ciddi anlamda memnunum. Benim için herşey yolunda eskisinden eser yok.Sarı çıkanlar azıcık uzar ya da siyaha doğru dönerse gidiyorum bu da şimdilik 5-6 ayda anca oluyor.

Back