• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Benim ağrı eşiğim yüksek galiba iğnelide hiç acı duymuyorum eyvahedigeldismile Üstte kalanlara bi kaç kez iğneliyle dolaştık ama acı duymadım. Lazer yaptırırken kullandığım emlalar hissisleştirdimi yoksa beni :roflol:

Son düzenleme:
Benim ağrı eşiğim yüksek galiba iğnelide hiç acı duymuyorum eyvahedigeldismile Üstte kalanlara bi kaç kez iğneliyle dolaştık ama acı duymadım. Lazer yaptırırken kullandığım emlalar hissisleştirdimi yoksa beni :roflol:

delikafadulden ilahi incir mesajini okuyunca gülümsettin beni :) cok ho$sun emla'nin etkisi kisiden kisiye degisiyor sanirim zira ben de hic bir etkisi olmadi aci ceke ceke yaptiriyorum vallaa kaydirigubbakcemile

delikafadulden ilahi incir mesajini okuyunca gülümsettin beni :) cok ho$sun emla'nin etkisi kisiden kisiye degisiyor sanirim zira ben de hic bir etkisi olmadi aci ceke ceke yaptiriyorum vallaa kaydirigubbakcemile

aynen bende öyle yaptırıyorum valla kaydirigubbakcemile3
bu cumartesi senasım var emla bitti ciyak ciyak bağırıcam yine kaydirigubbakcemile3

ama çokkk memnunum bittiii çok az tüyler kaldı zemuszemus

kızlar ben 4 seans gittim şimdiye kadar. genital bölgede üst kısımlar güzece dökülüyo ama alt kısımda daha hiç dökülme yok. sizde de öyle oldu mu? yapan kadına söyldiğimde alt kısım nemli olduğundan kı kökleri daha güçlü o yüzden orası daha zor dökülür dedi :S 8 seans sürecek bnm ki. 8 seansa kadar biter mi acabaa?

selam kızlarr bende yaptırmak istiyorum hemde acill 21 düğünüm var offff genital bikini bölge sorunluu.şimdi yaptırsam 10 sonra dökülürmü beni 1 ayda idare edermi temiz olurmu çook kararsızım ağdaya bulaşmak istemiyorum ölürüm yaa ona.ilk yapanlar cevap lütfenn beyaz tenliyim kıllar siyah malum jilet sağolsun:)

kesinlikle lazeri tavsiye ediyorum,özellikle genital bölgesine ağda yapamayan arkadaşlara, 2 ayda bir alexandra lazerle yaptırıyorum,ve 2 ay boyunca çıkmıyor, çıkanlar da dökülüyor zaten.. benim 2.seansım bitti ve %40 oranında azalma ve tüylerde incelme oldu

Benim genital üst taraflar we alttaki kalın kıllar bitti altta ince sarı gıri kıllar kaldı onlarıda iğneliyle aldırdım bayağı azaldı son kez yaptırıcam inş tamamen biticek
alttaki ince kılları makineler görmüyo o yüzden iğneliyle aldırmak daha mantıklı tawsiye ederim

bende 7. seansimi bitirdim ama daha var yani killar bitmedi birde cok aciyor aletin derecesini yükseltince dayanamiyorum ben sonra biraz dü$ürüyor o yüzden belkide dökülmede olmadi bu kez bir kac seans yada daha fazla sürebilir belkide bilemiyorum ama azaldi bitmedi tam daha bilmiyorumkismile

Ben lazerin kökten bitireceğine inanmıyorum. Evet inceltiyor zayıflatıyor ama 8 seans yaptırmış biri olarak o potansiyele daha ulaşamadım..sıfır tüysüz. Bunu bilerek başlamak lazım. Epey zaman ve maddiyat gerekiyor.

bende inanmiyorum kokten bitecegini ben de7 seans yaptirmis biri olarak daha yarisi bitti onlarda geri gelmezlerse bilmiyom artik benim umudum yok ya insallah hepsi biter verdigimiz paralar bosa gitmez diyorum ben

arkadaşlar lazer bir tek siyah kılları gördüğünden onlar için kesin çözümdür.. ince açık renk olanlar için iğneli epilasyon tavsiye ediliyor.. ben koltuk altıma ve genitale gittim.. koltukaltında ince tüyler kaldı azıcık, jiletle alıyorum kesinlikle kökten alınmamalı.. genital henüz 3 seans gitmeme rağmen sadece açık renk ince tüyler çıktı 2 aydır... ben çok memnunum.. tüğler ne kadar koyu olursa lazer o kadar iyi cevap verir.. bırakın ince tüğlerde kalıversin orman gibi olmaktan iyidir.. :) ya da iğneliyle bitirirsiniz

arkadaşlar 2 yıldır lazere gidiyorum.genital bölge için çok güzel hijyenik bi yer.ben ilk açıldığında yzılmıştım bitiş garantili normalde şimdiki fiyatı 350 tl 16 seansın hepsi.şöyle sölim ağdadan kurtulmak tertemiz dolaşmak isyorsanız kesinlikle ''ay çıkarmı bilmemki gitsem mi acırmı değer mi utanırım sıkılırım ''kesinlikle düşünmeyin.okadar rahat yaz mevsimleri mutluluk resmen kıllarınız kendiliğinden dökülcek we ben şimdi 4 ayda bir gidiyorum oda çok az yanlarda çıkan ince tüyler olduğu için.düşünebiliyormusunz 4 ay resmen kılı geçin tüysüzüm..benim tavsiyemle halan arkadaşlarım kuzenlerim hepsi gitmeye başladı we herkes bana teşkür ediyo..

düşünün kuaför ağda wb masraflarınızn yanında acısız sıkıntısız süper ya beni zorla yazdıran we götüren biricik annceğimne burdan teşkkür ediyorumm:)))

Back