• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

esra senin adına sevindim.
ama yüzünün kolundan önce bittiği içn şanslısın çünkü herkes yüzü bitirememiş heralde.
Birde Ankara'daki epilasyonculardan tavsiye verebilecek var mı?

ben ankarada bır polıklınıkte basladım,isim vermek yasak. tüm bacak koltukaltı alt kol bıkını ve genıtal 1 yılda 8 seans 2000 tl verdım,ilk seansı yenı yaptırdım daha, genıtal için üst kısmı cok ii sonuc verır, alt dudak kısmı daha gec sonuc verır dedıler lazerden.

Kızlar henüz 3 yada 4 seans lazer yaptırdım ama vakti gelmesine rağmen canım çok yandığı için gitmekten çekiniyorum.Seansına 90 tl veriyorum ben hem koltukaltı hem bikini bölgesi yaptırıyorum.Koltuk altı dayanılmayacak kadar ağrılı olmuyor ama genital bölge mahfediyor beni...Ağrının olmaması yada daha az olması için kullandığınız ve etkili gördüğünüz bir krem vs... varmı ?

ben acıya dayanıklıyım ama dudak üstü ıcın iğnelı epılasyon yaptırdıgımda emla krem onermıstı lazercım,onu surmustum,uyusturuyor ii gelıyor. genıtal ısın aleksandıra basladım,krem kullanmadım,acıya dayanabılıyorum kendı adıma.

kızlar bugün bir jinekoloğa gittim, adet düzensizliğim vardı, kendisine 3 defa genital lazer yaptırdığımı söyledim. Ben genital lazeri önermiyorum dedi, üçgen kısmı belki olabilir, ama alt kısımlara yaptırma dedi, ordan çok fazla sinir geçiyor, lazer epilasyon yaptırıp da menapozunda nasıl bir etki olduğuna dair yapılmış bir araştırma yok dedi, ayrıca koltuk altını da lazerle önermedi, bacaklarına yaptırabilirsin sadece dedi. Size de haber veriyim dedim, benim de kafam karıştı, genital lazer yapanlar da doktor, napıcaz?

valla ben sozlesme yaptım bır yıllık,ilk seansımı da oldum,bır sey olmaz ıns. dıye dua etmekten baska care yok.

Merhabalar,
Bende lazer epilasyon dusnuorum kadıköydeym buraya yakın bi yer var mı özellikle gtmş lazer epiasyn yaptrmış olan arkdslardan yardmcı olabilcek varsa burdan yada mail yoluyla;
1-kac seansta hangi bölgenin bittiğini
2-tekrar cıkp cıkmadıgnı
3-hangi azer epilasyn aletinin kulanıldgnı (yaa tavsiye edildiğini)
ve son lrakda fiyatlarını yazarsa cok makbule gecer eylul ekim gbi basamak istyrm tek yaroum ve tavsıye alabilcegim sizler varsınız
şimdiden cvplar için tşkler.)

aleksandrate genital kol altı ve bacak da çok iyi. ben 5. seansımı yaptırdım çok ince olanlar kaldı. yakından bakınca belli olan cinsten. herkese tavsiye ederim ilk seansta belli ediyor zaten. koltukaltı+genital 150 tl di ilk 3 seans. sonra 100 80 diye düştü. çok yaptıran arkadaşım var tüyler tamamen bitmiyo ama çok çok rahatlatıyor.
paket programlara aldanmayın derim ben dünyanın parasını verdim ipl miş. yarıda bıraktım alexdrate ı tavsiye ederim. tüyleri aldıktan 3-4 gün sonra giyorsunuz, atış yapılıyor 10-15 gün sonra rütuşa gidiyorsunuz sonra 2 ay rahat ediyorsunuz. çoğu merkez alexrate diye kandırıyor.

bende senin gibi bu konuyu çok merak ediyorum canım. ama kimseden duymadım tamamen kurtum dediğini benimde eltim yüzü için gidiyor tam bir senedir daha ne kadar sürer bilmem

canım içtiğiniz sigarada solodğunuz havada yediginiz hormonlu domateste daha cok zarar var..2 ayda yapılan lazer nekadar zarar verebılırkı ınsana???

Artık üzerinden 2 yıl geçti çok rahatlıkjla söyleyebilirim ki % 100 bitme yok.belki %70 var diyebilirim.Ben yılda bir kere gidiyorum o da tatile çıkacağım yaz ayında.Eskisi gibi olmuyor ama tamamen de bitmiyor.Ama açıkçası eski haline göre bin kat daha rahat ettiriyor.

Benim estetisyenim asla jilet sürme çıktıkça gel dedi bende öyle yaptım ve bitti gibi bir şey.
Ufacık çıkanlar oldu mu gidiyorum üzerinden geçiyor lazerle.
Ben çok mutluyum vallahi hep tertemiz :D

Benim estetisyenim asla jilet sürme çıktıkça gel dedi bende öyle yaptım ve bitti gibi bir şey.
Ufacık çıkanlar oldu mu gidiyorum üzerinden geçiyor lazerle.
Ben çok mutluyum vallahi hep tertemiz :D

estetisyeninin adını ve telini özel msj gönderir misin? birde hangi cihaz kullandığını yazarsan sevinirim:)tşkkrlr

%85 oranında başarı sağlıyor.yani tamamen bitmiyor ama bu kadarı bile gayet rahat ettiriyor.ilk sene düzenli gidip sonrasında 1 ya da 2 senede bir gitmek yeterli oluyor. :31:

Benim bir arkadaşım 2 yıldır gidiyor kampanyaları takip ediyor ağdaya para vereceğime buna vereyim dedi başladı ve yüzde 90 bitti dedi.

Şimdi beni de aşıladı pazartesi günü başlıyorum ben de, umarım etkili olur :81:

Ben 2.seansımı bitirdim. Herkeste tüylerin yapısı farklı olduğu için bitme süresi kişiden kişiye değişir. Lazere gittiğin yer ve en önemlisi kulladıkları makinede çok önemli. Makinenin özellikleri neler senin cilt tipine göre mi atış yapıyorlar vs. Ağustosta 3.seansıma gireceğim. SEasnlar bitince yazarım. Ama şu an bile tüylerim çok azaldı rahat ettim.

ben de genitale gidiyorum diod lazere çok acıyo zor dayanıyorum , birde benim sivilcelenme oldu genital bölgemde sizde böyle bi durumla karşılaştınız mı? acaba sürdüğü jel mi sivilce yapıyo anlamadım

Back