- Konu Sahibi November 22
-
Güzel kardeşim sen de biliyorsun ki yazdıklarının tamamı gerçek dışı, ipl makinen var ve reklam yapıyorsun sanırım. Artık bunları herkes öğrendi. Ipl kalıcı sonuç vermeyen fakat yanık riski olan bir teknoloji, bu ucuz makineler kullananların elinde kalmış anlaşılan, zorlamayın bence, insanları kandırmayın.ben izmirde sekiz yıldır gerek lazer gerek ıpl kullanıyorum her iki yönteminde avantaj ve dez avantajları var arkadaşlar .. ama her zaman en risksiz ve iyi sonuç ıpl dir yanma riski neredeyse sıfırdır sadece biraz daha uzun sürer acı olarak lazere göre çok daha azdır şu andada here ikicihaza sahip çalışıyorum ama ıpl den vazgeçmemsağlıklı günler
lazerle kıllardan kurtuldum çok şükür sadece tamamen kıllar bitti diyemem birazı çıkıyor hala ama
çok ince ince dikkat çekmiyo bile ne batık ne bişey var
valla yazın ağda yapmadan gezmenin havası paha biçilemez sürekli rahatımm
Güzel kardeşim sen de biliyorsun ki yazdıklarının tamamı gerçek dışı, ipl makinen var ve reklam yapıyorsun sanırım. Artık bunları herkes öğrendi. Ipl kalıcı sonuç vermeyen fakat yanık riski olan bir teknoloji, bu ucuz makineler kullananların elinde kalmış anlaşılan, zorlamayın bence, insanları kandırmayın.
lazerle kıllardan kurtuldum çok şükür sadece tamamen kıllar bitti diyemem birazı çıkıyor hala ama
çok ince ince dikkat çekmiyo bile ne batık ne bişey var
valla yazın ağda yapmadan gezmenin havası paha biçilemez sürekli rahatımm
istanbulda bi merkez var ve bitirme garantili diyor, bitiyo demek ki çünkü sadece 8 seans ücretini alıyor, 8 seansta bitmezse sonraki seanslar için ücret almıyor. yüz de bu garantiyi vermiyor ama.
istanbulda bi merkez var ve bitirme garantili diyor, bitiyo demek ki çünkü sadece 8 seans ücretini alıyor, 8 seansta bitmezse sonraki seanslar için ücret almıyor. yüz de bu garantiyi vermiyor ama.
arkadaşlar ayva tüyleri kalanlar ne yapıyorsunuz??
lazere gitmeye devam mı yoksa başka yöntemler mi varr ?? :18:
kesin çözüm almak istiyorsanız, uzmanına yaptırmak şartı ile iğneli epilasyon yöntemini öneririm.
Peki iğneli epilasyon kaç sean sürer kesin biter mi
İğneli epilasyon yönteminin uygulanmasında seans kavramı yoktur. Uygulama, epilasyon iğnesi vasıtası ile verilen uygun derecedeki elektrik akımının köklerin tek tek tahrip etmesi esasına dayanır ve tahrip edilen kökten yeniden oluşum kesinlikle sözkonusu değildir. Bu nedenle yoğunluğa bağlı olarak uygulama süresi değişir. Uzmanın 10 parmak çalışıyor olması işinin ehli olduğunu göstereceği gibi hızlı çalışmasının da göstergesidir yani az zamanda daha çok kök tahrip edeceğini de işaret eder. İğneli epilasyon uygulaması hakkında çok daha detaylı bilgi almak isterseniz iğneli epilasyon forumunda açmış olduğum '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı '' başlıklı sayfayı ziyaret etmenizi öneririm. Sağlıklı günler dileklerimle.[/QUOTE
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?