• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

ben izmirde sekiz yıldır gerek lazer gerek ıpl kullanıyorum her iki yönteminde avantaj ve dez avantajları var arkadaşlar .. ama her zaman en risksiz ve iyi sonuç ıpl dir yanma riski neredeyse sıfırdır sadece biraz daha uzun sürer acı olarak lazere göre çok daha azdır şu andada here ikicihaza sahip çalışıyorum ama ıpl den vazgeçmem ;) sağlıklı günler :65:
Güzel kardeşim sen de biliyorsun ki yazdıklarının tamamı gerçek dışı, ipl makinen var ve reklam yapıyorsun sanırım. Artık bunları herkes öğrendi. Ipl kalıcı sonuç vermeyen fakat yanık riski olan bir teknoloji, bu ucuz makineler kullananların elinde kalmış anlaşılan, zorlamayın bence, insanları kandırmayın.

lazerle kıllardan kurtuldum çok şükür sadece tamamen kıllar bitti diyemem birazı çıkıyor hala ama
çok ince ince dikkat çekmiyo bile ne batık ne bişey var
valla yazın ağda yapmadan gezmenin havası paha biçilemez sürekli rahatımm :12:

Güzel kardeşim sen de biliyorsun ki yazdıklarının tamamı gerçek dışı, ipl makinen var ve reklam yapıyorsun sanırım. Artık bunları herkes öğrendi. Ipl kalıcı sonuç vermeyen fakat yanık riski olan bir teknoloji, bu ucuz makineler kullananların elinde kalmış anlaşılan, zorlamayın bence, insanları kandırmayın.

tüm cevap bir yana en çok fakat konusuna takıldım ;) fakat dedikten sonra yada önce olumlu olmalıydı kelime... sırf sizin güzel cevabınız için uygulama yaptığım herkezi davet edeceğim:64: ...utanırsınız baaak :D ayrıca 12 saat çalışıyorum cihaz benim değil prim usulü çalışmıyorum çok yazılmış umutsuz olunmuş cevap verdim saygı duyunuz ;) yanık riskiolan kısmına daha çok güldüm çünkü ıpl de aynı yere en az 3 kere atış yapmalısınki yakabilesin (yani ya kör ya aptal olmak gerek )benim hocam 15 yıl olmuş kendine ıpl uygulatalı çıkış yok ... ben 6yıl oldum çıkış yok ki gösterebilirim kollarımı izmirdeyseniz buyurun efendim:4:ayrıca dikkat edinizzz iyi okuyunuz her ikicihazada sahipçalışıyorum dedim ama kıllar siyahsa ten beyazsa kalın köklüyse ancak lazerbaşarı sağlar yani inceltir ıpl e bırakır sahneyi yine kürkçü dükkanına tilki olayı..

kızlar bugün bir jinekoloğa gittim, adet düzensizliğim vardı, kendisine 3 defa genital lazer yaptırdığımı söyledim. Ben genital lazeri önermiyorum dedi, üçgen kısmı belki olabilir, ama alt kısımlara yaptırma dedi, ordan çok fazla sinir geçiyor, lazer epilasyon yaptırıp da menapozunda nasıl bir etki olduğuna dair yapılmış bir araştırma yok dedi, ayrıca koltuk altını da lazerle önermedi, bacaklarına yaptırabilirsin sadece dedi. Size de haber veriyim dedim, benim de kafam karıştı, genital lazer yapanlar da doktor, napıcaz?

lazerle kıllardan kurtuldum çok şükür sadece tamamen kıllar bitti diyemem birazı çıkıyor hala ama
çok ince ince dikkat çekmiyo bile ne batık ne bişey var
valla yazın ağda yapmadan gezmenin havası paha biçilemez sürekli rahatımm :12:

katılıyorum. ne çekmişim eskiden de haberim yokmuş. azcık kaldı onları da bitirsem süper olacak :81:

Benimde 5 seansta bitirdi doktorum çok fazla sarı tüyüm olduğu için artık etki etmez dedi tamamiyle bitmiyor eskisi gibi kalın siyah değil ince çıkıyor tüyler
tamamiyle tüyleri biten artık çıkmıyor diyen var mı

istanbulda bi merkez var ve bitirme garantili diyor, bitiyo demek ki çünkü sadece 8 seans ücretini alıyor, 8 seansta bitmezse sonraki seanslar için ücret almıyor. yüz de bu garantiyi vermiyor ama.

istanbulda bi merkez var ve bitirme garantili diyor, bitiyo demek ki çünkü sadece 8 seans ücretini alıyor, 8 seansta bitmezse sonraki seanslar için ücret almıyor. yüz de bu garantiyi vermiyor ama.

reklam olmazsa neresi oldugunu yazar mısın, tam olarak genital bölge icin degil ama bikini hattı için gitmek istiyorum aslında cok kararsızım

ben de hastaneye gidiyorum orda da 8 seans sonrası ücretsiz yapılıyor seanslar,6. seans sonrasında da %50 indirimli.

Alexander lazer kalın siyah tüylere diyo ve benim tüylerim çok ince ve doktor bitirdi yaptıran arkadaşlar tüyleri çok ince siyah olup bitirenler var mı

Peki iğneli epilasyon kaç sean sürer kesin biter mi

İğneli epilasyon yönteminin uygulanmasında seans kavramı yoktur. Uygulama, epilasyon iğnesi vasıtası ile verilen uygun derecedeki elektrik akımının köklerin tek tek tahrip etmesi esasına dayanır ve tahrip edilen kökten yeniden oluşum kesinlikle sözkonusu değildir. Bu nedenle yoğunluğa bağlı olarak uygulama süresi değişir. Uzmanın 10 parmak çalışıyor olması işinin ehli olduğunu göstereceği gibi hızlı çalışmasının da göstergesidir yani az zamanda daha çok kök tahrip edeceğini de işaret eder. İğneli epilasyon uygulaması hakkında çok daha detaylı bilgi almak isterseniz iğneli epilasyon forumunda açmış olduğum '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı '' başlıklı sayfayı ziyaret etmenizi öneririm. Sağlıklı günler dileklerimle.

İğneli epilasyon yönteminin uygulanmasında seans kavramı yoktur. Uygulama, epilasyon iğnesi vasıtası ile verilen uygun derecedeki elektrik akımının köklerin tek tek tahrip etmesi esasına dayanır ve tahrip edilen kökten yeniden oluşum kesinlikle sözkonusu değildir. Bu nedenle yoğunluğa bağlı olarak uygulama süresi değişir. Uzmanın 10 parmak çalışıyor olması işinin ehli olduğunu göstereceği gibi hızlı çalışmasının da göstergesidir yani az zamanda daha çok kök tahrip edeceğini de işaret eder. İğneli epilasyon uygulaması hakkında çok daha detaylı bilgi almak isterseniz iğneli epilasyon forumunda açmış olduğum '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı '' başlıklı sayfayı ziyaret etmenizi öneririm. Sağlıklı günler dileklerimle.[/QUOTE

Teşekkür ederim

ben lazerle bitirdim :) toplam 12 seans sürdü. 10 seans için peşin 600 lira ödedim geri kalan 2 seanstan ücret almadılar. en son 4 ay önce gitmiştim ve şu an 4 ya da 5 tane tüyüm var. o da bir kez daha gidersem hallolur diye düşünüyorum ki hallolmasa da sorun değil artık inanılmaz bir rahatlık. kol ve koltuk altı için de başka bir yere gidiyorum orası daha da mükemmel sonuçlar verdi. şimdi sadece geriye bacaklarım kaldı:)

Back