• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

estetik cerrahların kontrolünde alexandrıte uygulanan bir yere gidiyorum çok şık ve temiz bir ortam ilk seansımdan çok memnunum bakalım devamını yazarım,bu arada aynı işlem orada hafta içi 150 tl

konu sahibi arkadaşımız neredesiniiiiiiiiiiiiiiiiz

duyun sesimizi lütfen, nedir son durmunuz bilgi verirmisiniz bizlere:)

bende genital bölge için lazer epilasyon yaptıryorum. 4. seans oldu artık yok denecek kadar az. gitmesemde olur yani. neredeyse hepsi döküldü. ben çok memnunum.herkese tavsiye ediyorum . banada arkadaşım tavsiye etmişti. çok temiz ve hijyen biryer .

bütün heryer için kaç seans gitmem gerekli çok ağrı yapıyormu ne kadar zamanda bir gideceğim

istanbul da iyi bir yer önerisi olan bana mesaj atabilirmi arkadaşlar birde biliyorsanız ücretini taksit yapıyorlar mı falan

bütün heryer için kaç seans gitmem gerekli çok ağrı yapıyormu ne kadar zamanda bir gideceğim

istanbul da iyi bir yer önerisi olan bana mesaj atabilirmi arkadaşlar birde biliyorsanız ücretini taksit yapıyorlar mı falan

Kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye seans sayıları değişiyor. Ben koltukaltını 4 seansda azalttım.Sanırım 2 seans daha gitsem bitcek.Yüz bölgesi çok mecbur değilsen tavsiye etmiyorum,10 seans oldu halen bitmedi.Genital yaptırmak çok büyük bir rahatlık 3.seansımı yaptırdım ve üst kısımlar inanılmaz azaldı.Acı evet oluyor,ben genitale dayanamıyorum.Diğer bölgelerde çok sorun olmuyor da genital acıyor:(

Bende samsundayım epilasyona yei başladım genital bölge ve koltuk altı ilk seansı yaptırdım çevremde yaptıranlar var ve çok memnunlardı bide benim ki en son teknoloji daha kısa sürede ve acısız oluyo bakalım sonuçları bildirrim...

Bende samsundayım epilasyona yei başladım genital bölge ve koltuk altı ilk seansı yaptırdım çevremde yaptıranlar var ve çok memnunlardı bide benim ki en son teknoloji daha kısa sürede ve acısız oluyo bakalım sonuçları bildirrim...

Samsunda nerde yaptırıyorsunuz? Cihaz hangi tip?

arkadaşlar lütfen cvp verin...
ben dün genital ve bikini bölgesine lazere başladım .aletin adı candela alex miş.
cenım çok acımadı.acıdı ama dayanılmıcak gibi deyildi.
ayrıca kadın jel ürdü alet cildime temas ediyo.soğuk ahhava falanda üflemiyodu alet.
ben beyaz deyilim ama esmer de deyiilim tüylerim kalın ve siyah.
bu candela nedei ne kadar işe yarar aranızda bu lazere giden var mı

genitale 1,5 yıl önce yaptırmıştım sonra bir cilt rahatsızlığımdan dolayı gidememiştim.fakat bu arada jilet kullandım.eskiye göre çok çok rahattım bir seans sonunda bile geçenlerde ikinci kez yaptırdım yakında kontrol seansına gideceğim.devam etmeye pek niyetim yok iki seansın yeterli geleceğini düşünüyorum.zaten dudak bölgesi tamamen bitmezmiş diğer kısımlar özellikle bikini bölgesi çok iyi durumda bu benim için yeterli o nedenle

evt cnm lazere gittigim doktor dedi..1-2 sesn kesin uzar dedi...ama ben emla sürüyordum acısına dayanamama diye yinede acıyordu:)o sıra emla olmadan dahada çok agrır diyordum ama inan zerre fark yok..ondan artık emla sürmeden gitcem:)

benim yaptırdığım yerde öyle birşey söylemediler.hoş söyleseler de ben emlasız asla ve asla dayanamam acısına emla ile bile süremediğim yerlere geldikte çok canım yanıyor.

şunu da söylemek istiyorum şu paket program yapıp bitme garantili 600 lira falan yapan yerler var sizin neden pahalı diye sormuştum yaptırdığım yerde;"onların kullandığı lazer ışığı,bizimki lazer ışını" demişlerdi yani dedikleri gibi bitme garantili olamazlarmış o kadar sürede
mesela ben koltukaltıma 12-13 seans gidrek bitirdim.seans araları öyle uzuyor ki zamanla sanıyorsunuz ki artık bitti ama az da olsa çıkıyor.ben son tam hatırlayamıyorum ama koltukaltıma son seansa gideli 3 yıl falan olmuştur o nedenle bitti diyebiliyorum yapılan cihaz alex..

benim yaptırdığım yerde öyle birşey söylemediler.hoş söyleseler de ben emlasız asla ve asla dayanamam acısına emla ile bile süremediğim yerlere geldikte çok canım yanıyor.

cnm bende ilk seasnlarda emla kulandım sonra bıraktım inan emla ile amlasız arasında zerre fark yokkk bence bidahaki gitmene.bikini kısmına enla sürme alttaraflarına sür git..cidden boşuna emlayla ugraştıgını anlıycaksın:)

şunu da söylemek istiyorum şu paket program yapıp bitme garantili 600 lira falan yapan yerler var sizin neden pahalı diye sormuştum yaptırdığım yerde;"onların kullandığı lazer ışığı,bizimki lazer ışını" demişlerdi yani dedikleri gibi bitme garantili olamazlarmış o kadar sürede
mesela ben koltukaltıma 12-13 seans gidrek bitirdim.seans araları öyle uzuyor ki zamanla sanıyorsunuz ki artık bitti ama az da olsa çıkıyor.ben son tam hatırlayamıyorum ama koltukaltıma son seansa gideli 3 yıl falan olmuştur o nedenle bitti diyebiliyorum yapılan cihaz alex..

aynen cnm ben de bu konuya katılıyoum kolatım genital 6 seasn bitti..genelde lazer merkezler 4-5 seansta biter derler ama inanmayın derim..tmm ince çıkıyo ama çıkıyooo ve uzuyooo.onun için dedigin giibi seasn aralıkları uzar sadece ama 10 seasnı bulur bitmesi..mesela ben genital ve kolatına 3.5 ayda bi gidiyorum:)iki seasn daha düzenli giderim ondan sonra senede 1-2 kez gitmeyi dişünüyourm bende:)

genital ve kollar tamamen bitmezmiş (koltukaltı değil kollar) genitalde de dudak bölgesinde kalırmış kollarıma yapmadılar o nedenle gerek yok dediler

cnm bende ilk seasnlarda emla kulandım sonra bıraktım inan emla ile amlasız arasında zerre fark yokkk bence bidahaki gitmene.bikini kısmına enla sürme alttaraflarına sür git..cidden boşuna emlayla ugraştıgını anlıycaksın:)

belki kişiden kişye değişiyordur benim ağrı eşiğim çok düşük ilk seansımda emladan haberim yoktu o kadar canım yandı ki o kadar bağırdım ki uyarmak zorunda kaldılar müşteriler tedirgin oluyor diye :78:

bende genital bölge için lazer epilasyon yaptıryorum. 4. seans oldu artık yok denecek kadar az. gitmesemde olur yani. neredeyse hepsi döküldü. ben çok memnunum.herkese tavsiye ediyorum . banada arkadaşım tavsiye etmişti. çok temiz ve hijyen biryer .

Biraz ayrıntılı yazabilir misin cihazın tam adı ne senin cilt rengi ve kılın tipi ne?

Bende ilk seansıma gittim..Genital ve koltukaltı 5 seans 300 tl kampanya varmış..makine Alex soğuk üflemeli canım çok az yandı bende gitmeden önce çok korkuyordum ama sinek ısırığı kadar bi acım oldu..gideli 3 gün oldu kıl ucaları yeni yeni çıkmaya başladı acaba ne zaman dökülmeye başlar :S 15 gün sonrasına rötuş için randevu verdiler.umarım iyi sonuç alırım

ben izmirde sekiz yıldır gerek lazer gerek ıpl kullanıyorum her iki yönteminde avantaj ve dez avantajları var arkadaşlar .. ama her zaman en risksiz ve iyi sonuç ıpl dir yanma riski neredeyse sıfırdır sadece biraz daha uzun sürer acı olarak lazere göre çok daha azdır şu andada here ikicihaza sahip çalışıyorum ama ıpl den vazgeçmem ;) sağlıklı günler :65:

Back