- Konu Sahibi November 22
-
arkadaşlar bende nişantaşı epiline ye giden var mı? bir arkadaş tavsiye etti ama bana fiyat biraz pahalı geldi tüm vücud seans 450 sizce nasıl?
kızlar makat bölgesinde olan kıllardada azalma var mı etkisi oluyor mu...?
canım yan dudaklar hassas oldğundan çok acıyomuş ya doğru mu...?
işte buuuuuuuuuuuuuuu :) alkisalkisalkis kendi adıma çookk teşekkür ederim söylediklerine çok sevindim demekki koltukaltı ve genitalde başarı sağlamak mümkün. benim gittiğim merkezde sizle aynı 2 ayda 1 gidiliyo her seanstan 10 gün sonra kontrol için tekrar gidiliyor ve yeniden ücretsiz
arkadaşlar 2 yıldır lazere gidiyorum.genital bölge için çok güzel hijyenik bi yer.ben ilk açıldığında yzılmıştım bitiş garantili normalde şimdiki fiyatı 350 tl 16 seansın hepsi.şöyle sölim ağdadan kurtulmak tertemiz dolaşmak isyorsanız kesinlikle ''ay çıkarmı bilmemki gitsem mi acırmı değer mi utanırım sıkılırım ''kesinlikle düşünmeyin.okadar rahat yaz mevsimleri mutluluk resmen kıllarınız kendiliğinden dökülcek we ben şimdi 4 ayda bir gidiyorum oda çok az yanlarda çıkan ince tüyler olduğu için.düşünebiliyormusunz 4 ay resmen kılı geçin tüysüzüm..benim tavsiyemle halan arkadaşlarım kuzenlerim hepsi gitmeye başladı we herkes bana teşkür ediyo..
düşünün kuaför ağda wb masraflarınızn yanında acısız sıkıntısız süper ya beni zorla yazdıran we götüren biricik annceğimne burdan teşkkür ediyorumm:)))
bende yaptırdım genital, bikini, koltuk altı, alt bacak. paket halindeydi. 8 seans gittim. şuan kaymak
7aydır gitmiyorum ve hiçbişey çıkmıyoooooooooo
ama bi şey diyeyimki ben genitalden hem çok utanıyodum açmaya, hemde çok canım yanıyodu. ay uy diye diye alt kısımlara kızcağız rahat tutamıyodu ben zırlıyorum diye, o yüzden altlarda biraz kaldı ince ince tüycükler... ah keşke dayansaydımda daha çok atış yapabilseydi ve şuan oramda diğer yerlerim gibi kaymak olsaydıııııııııııı!!
koltuk altımda sadece 4 tüy var gözükmüyo bile. bikini ve alt bacakta hiçbişey ama hiçbişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?