- 10 Ağustos 2022
- 120
- -32
- 22
-
- Konu Sahibi flightdispatcher
Bilmiyorum belki de genetiktir. Ama en azından kararmanın önüne geçebilirlerYorumları okumadığımı belirteyim önce sonra da devam edeyim… bahsettiğiniz her şey belki genel kararmanın önüne geçer ama maalesef genetik olarak ne aktarıldıysa onu yaşarsınız. İç dudakların gelişiminin önüne geçemezsiniz, yapınızda varsa gelişmeye devam ederler. Ben estetik oldum ve bu konuyu anneme açtığımda anneannemin bile böyle olduğunu , tüm teyzelerimin bundan muzdarip olduğunu söyledi. Yani genetiğimi yaşadım ve mutsuzdum. Lise boyunca beyaz pamuklu çamaşır giydim çünkü vulvamın siyah çamaşırlar yüzünden karardığını düşünmüştüm, pamuklu beyaz giymek biraz düzeltti ama sorunu çözmedi.. çünkü genetik koflarım böyle. Afedersiniz ama yazınız saçma. Şanslı olduğunuz için sevindim, bizim çektiğimiz acıları çekmeyeceksiniz :)
Hmmm epilasyon lazere gideceğim dedim zaten :)Ne insanlar var ya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
Kendini onunla övmesi de normal değil tabii de, kukusu üzerinden değer göreceğini sanması sanırım en absürt olani.
Valla kukunun kararmasi, tek dudağının sarkması, genişlemesi vs problem değil, eşler bunları sorun etmez. Ama uzamış kıllar, leş gibi koku vs bunlar aşırı problem. Ve bunu burda açıkça anlatıyor hatta bununla övünüyor olman da hiç normal olmadığının göstergesi..
Evet kukuna iyi bakmışsın estetik vs olmazsın ama bence dikkat et estetik paraları psikiyatriste gitmesin..
Evet :)Vulvasi ile meşhur olmak böyle birsey galiba
Yılda 2 kere ağda yaptırınca çıkıyor meydana :)Konu sahibi o kadar kılın arasında bahsettiği organın mükemmel olduğunu nasil anlamış
Ağda yaptırdım gecen :)Kız bariyer gibi tüylerden tek çizgiyi nasıl gördün ya
Hala kıl güzellemesi yapıyor olamazsınız ya öğhMantar mı :) sıkı iç çamaşırı mantar yapar tüylerim bariyer gibi zaten orda tüy olması iyi bir şey araştırın:)
Hanımefendi lazer epilasyona gideceğim 1-2 ay sonra almamak benim tercihim :)))Hala kıl güzellemesi yapıyor olamazsınız ya öğh
Bulacağımdan Şüpheniz olmanız :)))) yorum içinOkadar iyi baktığınız vulvanızı hak edecek bir penise sahip olmanız dileği ile
Tövbestafurullah....
Görseniz keşke ney ya allaaasenHanımefendi lazer epilasyona gideceğim 1-2 ay sonra almamak benim tercihim :)))
Gerçekten de muhteşem çok estetik İnan ki görseniz keşke ben de almayıp uzatsam dersiniz ama tabi çok geç sizin için siz ameliyat randevusu alın iyi mi ben de lazer epilasyon :)))
Benim verdiğim paranın kaç katı verirsiniz acaba bir de acı falan sonra da beyazlatma offf zor işiniz :)))
Tek çızgı varsa vulvudur o, kuku değilHerkesin bir çizgi kukusu olmasın mı yapmayın bacılar
Şeyim kıymetlidir :))Görseniz keşke ney ya allaaasenresim at görek bari bu kadar şey ettin .
Öyle olmuş birazSahibinden temiz hasarsiz boyasiz 0 km vulva ilani gibi konu
sanırım uzun uzun detaylı yani "ballandıra ballandıra överek" anlatmanız tepki çekti Bir de tabi kıl olayı tepki çekti.Yorum için çok teşekkür ederim. Dimi ama önemli değilse olmayın ameliyat :) ben de ameliyat olmadan bi yolu olduğunu anlatmaya çalıştım. Tabi kendi tecrübem. Madem önemli değil niye ameliyat olup acı çekip para veriyorsunuz. Benim üstüme nasıl gelmişleryorum için teşekkür ederimmm
Herkesin şeyi kendine kıymetli . Delirmiş olmasın. Senin kıllı şeyinden bize ne? Bizim şeyimizden sana ne ?Şeyim kıymetlidir :))
Haklısınız :)Herkesin şeyi kendine kıymetli . Delirmiş olmasın. Senin kıllı şeyinden bize ne? Bizim şeyimizden sana ne ?
Neyin?Şeyim kıymetlidir :))
Normali ve en çok beğenilen benimkisidir.Babaanne çamaşırları değil dantelli tangalar slip çamaşırlar giyerim, dar taytlar pantolonlar da tercih ederim, ergenken ağda jilet gibi yöntemler de denedim, en sonunda tüy sorunumu lazer ve sonrasında iğneli epilasyonla tamamen hallettim;ama ne siyahlık ne dudaklarda sarkmam mevcut. Boşuna bu kadar övmeyin vajina şekli genetiktir. Temiz olduğu ve güzel koktuğu takdirde aşırı şekil anomalileri yoksa her vulva gayet güzeldir. Şahsen çatlak gibi çizik şeklinde gözüken vulvaları değil de böyle ten renginde dudakları dolgun ve belirgin etli vulvaları daha hoş buluyorum. Kararmalar da çoğu zaman hormoneldir. Ne övdünüz altı üstü bir organı.