Genital bölgenizi mahvetmeyin

Bilmiyorum belki de genetiktir. Ama en azından kararmanın önüne geçebilirler yorum için teşekkürler

Hmmm epilasyon lazere gideceğim dedim zaten :)
Sonra mis yorum için teşekkürler

Hala kıl güzellemesi yapıyor olamazsınız ya öğh
Hanımefendi lazer epilasyona gideceğim 1-2 ay sonra almamak benim tercihim :)))
Gerçekten de muhteşem çok estetik İnan ki görseniz keşke ben de almayıp uzatsam dersiniz ama tabi çok geç sizin için siz ameliyat randevusu alın iyi mi ben de lazer epilasyon :)))
Benim verdiğim paranın kaç katı verirsiniz acaba bir de acı falan sonra da beyazlatma offf zor işiniz :)))

Görseniz keşke ney ya allaaasen resim at görek bari bu kadar şey ettin .

sanırım uzun uzun detaylı yani "ballandıra ballandıra överek" anlatmanız tepki çekti Bir de tabi kıl olayı tepki çekti.
Ama şöyle söyleyim siz dar çamaşır, pantolon giymemişsiniz, netice de bu sağlıklı bir şey yaptığınız ama kukunuzun rengi ve şekli aslında sizin genetik bir avantaljınız, eğer bu bir avantaj ise gerçekten çünkü sağlıklı olmak ve işlevi önemli yoksa rengi şekli değil inanın ki.
Bence kendinize eziyet etmeyin sağlıklı bir yöntemle kıllarınızdan kurtulun, lazer yaptıracakmışınız (lazerin de kararmaya sebep olduğu söyleniyor, bilmiyorum araştırın) ama kafanızı bu kadar takmayın ileride illa ki aynı kalmayacak yani. Kafayı bu kadar takmak sağlıklı değil, bunu sadece size değil, kafayı takıp sağlıklıyken sırf görüntü için onca estetik ameliyat olanlar için de söylüyorum.

Babaanne çamaşırları değil dantelli tangalar slip çamaşırlar giyerim, dar taytlar pantolonlar da tercih ederim, ergenken ağda jilet gibi yöntemler de denedim, en sonunda tüy sorunumu lazer ve sonrasında iğneli epilasyonla tamamen hallettim;ama ne siyahlık ne dudaklarda sarkmam mevcut. Boşuna bu kadar övmeyin vajina şekli genetiktir. Temiz olduğu ve güzel koktuğu takdirde aşırı şekil anomalileri yoksa her vulva gayet güzeldir. Şahsen çatlak gibi çizik şeklinde gözüken vulvaları değil de böyle ten renginde dudakları dolgun ve belirgin etli vulvaları daha hoş buluyorum. Kararmalar da çoğu zaman hormoneldir. Ne övdünüz altı üstü bir organı.

Normali ve en çok beğenilen benimkisidir.
Tercih tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…