- 15 Haziran 2016
- 7.705
- 20.416
- 38
-
- Konu Sahibi flightdispatcher
Elli kere sordum bir cevap veremiyorsun, sebep?Üslubunuz hoşuma gitmedi. teşekkürler yorum için kötü bi amacım yoktu konuyu açarken insanlara hakaret etmedim sizin vulvanız öyle diye ameliyat olup acı çekmenize gerek yok dedim. O kadar üslubum tatlı ki ilk konuyu okurken zaten hep gülmüşler ve pis olduğunu yazmışlar ben de kabul ettim. Ve onlara kötü bir şey yazmadım. Ama son mesajlardan cidden hoş değil
Vulvam sarkmasın diye kararmasın diye kendi isteğimle almadığım için :)) anal, oral yapanlardan daha pis olmuşum ve mastürbasyon yaptığım içinEline erkek eli değmedi diye bakire olmuyorsun ruhun ne güne duruyor.
Ne anal ne oral yapan var sizin kadar pis değil hem kendisi hem beyni
Kendini tatmin etmeden de olur killarin seni tatmin eder.
İlk yorumlardan bu yana en sert yazan benim, bana da senin ki kararmış sarkmış diye kıskanıyorsun ışıkları kapat seviş dedin, hayırdır benim vajinamı ne ara gördün? Kocamla sevişirken aramızda mı yatıyordun? İleri giden kimİlk yorumları okuyun lütfen :)) sonra ne kadar ileri gittiklerini
Ne bilecek ya gelmiş konuşuyor işte.Elli kere sordum bir cevap veremiyorsun, sebep?
Çok okudum dedin ne okudun?
Kaç dil biliyorsun?
Dümdüz soruyorum, bana öyle cevaplar ver ki gerçekten kıskanacağım anlamlı birşey olsun
Bak yine aynı şey, bakire olmayan kız dediğin arkadaşı tanıyor musun? Analı oralı senle mi yaptı?Vulvam sarkmasın diye kararmasın diye kendi isteğimle almadığım için :)) anal, oral yapanlardan daha pis olmuşum ve mastürbasyon yaptığım için
Peessss bunlar bakire olmayan kız avuntusu mu ???? Veya anal oral yapan kız avuntusu ???
Bu sene tercih yaptım. 2 sene mezuna kaldım. Uçuş harekat yöneticiliği okuyacağım nasipse daha açıklanmadı tercihler ama özel üniversitesi olduğu için para kazanmak için kesin tutar :) aramıştım zaten bu sıralamaya ile gelir mi diyeElli kere sordum bir cevap veremiyorsun, sebep?
Çok okudum dedin ne okudun?
Kaç dil biliyorsun?
Dümdüz soruyorum, bana öyle cevaplar ver ki gerçekten kıskanacağım anlamlı birşey olsun
Anal oral yapan bakire olmayan kızNe bilecek ya gelmiş konuşuyor işte.
Vulva dili ve edebiyatı bölümü olmayınca kendine odaklanmış işte.
Görmemiş burada bir umut düşürürüm peşinde zavallı
Tanımıyorum da yazdığı bakire olmayan kız avuntusu devamBak yine aynı şey, bakire olmayan kız dediğin arkadaşı tanıyor musun? Analı oralı senle mi yaptı?
Nasıl evleneceksiniz ya ??? Merak ediyorum bi gün o konuyu da açacağım bakire olmayan kızlar nasıl evlenecek merak ediyorum cidden büyük cesaret bu ülkede peesssNe bilecek ya gelmiş konuşuyor işte.
Vulva dili ve edebiyatı bölümü olmayınca kendine odaklanmış işte.
Görmemiş burada bir umut düşürürüm peşinde zavallı
Vajinandan kafanı kaldırsan belki derslerin iyi olurduBu sene tercih yaptım. 2 sene mezuna kaldım. Uçuş harekat yöneticiliği okuyacağım nasipse daha açıklanmadı tercihler ama özel üniversitesi olduğu için para kazanmak için kesin tutar :) aramıştım zaten bu sıralamaya ile gelir mi diye
Derslerim iyi değil
Anadolu lisesinde okudum.
B1 ingilizce biliyorum
Okuduğum şeyler yorumlar :)) vajinasından memnun olmayanlar :)) yanlış olmasın yorum için teşekkürler ilk konum
Çocuğuma senin yaptıklarını yapmamasını anlatarak buyutecegim emin olNasıl evleneceksiniz ya ??? Merak ediyorum bi gün o konuyu da açacağım bakire olmayan kızlar nasıl evlenecek merak ediyorum cidden büyük cesaret bu ülkede peesss
Evlenmediğini nerden biliyorsun?Nasıl evleneceksiniz ya ??? Merak ediyorum bi gün o konuyu da açacağım bakire olmayan kızlar nasıl evlenecek merak ediyorum cidden büyük cesaret bu ülkede peesss
Tatlım lazer epilasyonun kökten çözüm olmadığını ve epilasyon boyunca sık sık tıraş makinesiyle orayı tıraş etmen gerektiğini de biliyorsundur. Ayrıca hamilelik gibi durumlarda da rengi öyle kalmayacak ve hormonlardan dolayı koltuk altında dahil kararacak ve lekelenmelerin bile olacak. Benimde tek çizgi ama kılları nssıl ve ne kadar temizlediğinle veya sürtünüp sürtünmemekle alakası yok fizyolojik bir durum. Çok biliyormuş gibi burda saçmalamışsın. Ergen seni.Evet kendim almadım. Kendi isteğimle almadım. Şimdi de lazer epilasyona gideceğim. Sonra mis
Övünmüyorum ki olanı söyledim. Millet vulvama sahip olmak için para veriyor ben yaptım bu günlere getirdim:)) Milet acı çekiyorVajinandan kafanı kaldırsan belki derslerin iyi olurdu
Daha dikili ağacın yok bu dünyada, benim 8 yaşındaki çocuğum senden daha eğitimli yemin ederim ya
Kalkmış burda kukunla övünüyorsun
Sizi kınıyorum çünkü ben güzellik uzmaniyim sizin dediginiz sekilde bir rahim yada vulva görmedim yılda bir yada iki kez agda yaptırmak nedir örüp dolaşıyorsunuz heralde bir kere killarini almazsan enfeksiyon da kaparsin mantarda olursun kocanda yada sevgilinde tiskinir muhteşem vajina diye birsey yoktur yok sarkik dudakmista yok bilmemnesi kucukmuste ben haftalik neredeyse 300 kadina agda yapıyordum ve asla sizin anlattiginiz gibi birşey görmedim sebebi ne biliyormusunuz her gelen kadinin vajinasi hepsinden farkliydi ciddi söylüyorum hatta agda yapan meslektaslarimda söyleyebilir çünkü her insanin bedeni fizigi genetik yapisi farklıdır yani her kadinin kizin vajinasi farklıdır siz evlenmeyin o zaman mazallah surtune surtune eskir falan cok sinir bozucu buldum bu konuyu çocukta yapmayin mazallah genişler felan pskolojiniz bozulur sacmaliksizniz yeminle ya kendinizde sevicek baska birseymi bulamadiniz kasiniz kirpiğiniz gözünüz vs. Ayip yani anneniz size gevşek donu giydirmis fakat edep ahlaktan zerre almamissiniz sunuda soyleyim size eger gebe kalirsaniz ilerde killi killi doktora gitmeyin kovar sizi benden demesiEvett arkadaşlar sadece bu konu için hesap açtım desem :)
Hani şu herkesin imrendiği tek çizgi estetik harikası vulvaya sahibim. Hiçbir şekilde iç dudaklarım gözükmüyor. Klitoriste gözükmüyor. Dış dudaklarım tamamiyle hepsini kapatıyor. İki dudak arasında sadece çizgi görünüyor. Bu arada İç dudaklarım ve klitorisim küçük. Şunu söylim Genetik falan değil estetikte yaptırmadım. Şimdi kendimizi kandırmayalım herkes böyle bi vulvaya sahip olmak ister. Kimse İç dudakları sarkmış. Kararmış bir vulvaya sahip olmak istemez. Bakireyim cinsel hayatım yok. Evlenmeden de olmaz:)) Yani kimse için değil kendim için bazı şeylere dikkat ettim ve böyle oldu diyelim:))
Şimdi öncelikle ben sadece kendi tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Yanlış doğru bilemem.
Dediklerim iç dudakları sarkmış ve kararmış vajinada işe yaramaz çünkü çok geç kalınmış maalesef( yeni ergenliğe girmiş genç kızlarımız da işe yarar tecrübeye sabittir:))
Ergenliğe geçiş dönemimde vulvamda farklılıklar olduğunu fark etmeye başladım. Değişmeye başlamıştı. Hemen dur demem gerekiyordu. Çünkü gerçekten de sahip olmak istemeyeceğim bi vulva görmüştüm. Akrabamın tabi benden birkaç yaş büyüktü acaba benim de o yaşa gelince öylemi olacak dediğimi hatırlıyorumhemen araştırma yaptım ve şu anda bir çok kızın sahip olmak isteyeceği vulvaya sahibim siz de olun istiyorum. Aynaya bakınca moraliniz bozulmasın:) neyse şimdi konuya gelelim
1-) DOĞRU İÇ ÇAMAŞIR SEÇİMİ Annem küçükken hep sıkmasın diye büyük iç çamaşırları giydirirdi. Ama normal büyük değil aşırı aşırı büyük vulvama hiçbir şekilde yapışıp sürtünmüyordu. Alışıktım yani ben de büyük iç çamaşırlar giymeye. Lise boyunca giydim. Regl zamanları çok zor oluyordu. Her yer batıyordutam temas etmeği için yatağım full kan oluyordu ama sıkı iç çamaşırları hiçbir zaman giymedim:) yani sıkı iç çamaşırlarına elveda çok çok büyük iç çamaşıları giyin sürtünmeyi en aza indirin hatta hiç sürtünme olmasın Gece çıkarsanız bile olur :))
2-) DOĞRU KIYAFET SEÇİMİ Dar kot pantolonlardan uzak durun. Ben hiç giymedim desem yeridir.
3-) MASTÜRBASYON sadece patlayacak artık dayanamayacak zamana geldiğim de yaptım. Sadece sürtünerek elle falan dokunmayın ve dayanamayacak oldugunuzda yapın. Sert bi yerlere sürtümeyin. Yatak köşeleri yok koltuk Köşeleri SAKIN düz yerlere sürtünün
4-) TÜY ALMA Hayatımda toplasam 10 kere tüylerimi almışımdır. Belki daha az. Arkadaşlar sakın tüylerinizi almayın. Ne ağda yaptım. Ne jilet. Denize gideceğimiz zamanlar Sadece yılda 1 veya 2 kere ağdaya gittim o kadar. O görüntüde dolaşmak çok mide bulandırıcı ve iğrenç biliyorumama mecbur Arkadaşlarımın 2-3 haftada hatta daha az süre de ağda veya jilet yaptığını bilirim. Aramızda lafı dönerdi ben de hiç yapmıyorum derdim bana iğrençsin der gibi bakıyorlardı (( kuaföre giderdim utana sıkıla (( Neyse güzelce kurulayın ıslak kalmasın. Veee Sakın almayın ama sakın :)
Ve sonuç o dur dememle hala aynı yerde :)))
Sizde ergenlik döneminiz de bunları yaparak tek çizgi estetik harikası vulvaya sahip olabilirsiniz. Arkadaşlarıma gelicek olursak bir tanesi labioplasti olucakmış. Diğerlerini de tahmin edersiniz. Çoğu kızlar gibi iç dudak ve kararmadan şikayetçiler. Ama ben demiştimm:))
Neyse işte bu kadar siz de sahip olabilirsiniz bana gelicek olursak 20 yaşındayım bu saaten sonrada sarkma ve kararma olmaz diye düşünüyorum. Tabi tedbiri elden bırakmamak lazım 1-2 ay sonra lazer epilasyona başlıcam. Tüylere elveda :))) iç çamaşır içinde şimdi dar giymeye başladım ama tam toplamıyorum sürtünme olup kararmasın diye.
İlerde moraliniz bozulmasın.Ameliyat olup acı çekmeyin.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yazım hataları için kusura bakmayın
Son konun olacak inşallahÖvünmüyorum ki olanı söyledim. Millet vulvama sahip olmak için para veriyor ben yaptım bu günlere getirdim:)) Milet acı çekiyorböyle bi devirde inanın bu kadar para veriyorlar o para verip acı çekenler emin olun benim yerim de olmak ister ben bu yüzden evlenmeyeni gördüm. Şu anda bu ameliyat burun estetiği gibi olmuş. Şok geçirdim. Yorum için teşekkürler ilk konum da :)
Kökten çözüm olmadığını biliyorum tabi. Hamilelik yani bu tabi olur. Öyleyse şanslınız. Ben değilim inanın dikkat ettim. Yorum için teşekkürlerTatlım lazer epilasyonun kökten çözüm olmadığını ve epilasyon boyunca sık sık tıraş makinesiyle orayı tıraş etmen gerektiğini de biliyorsundur. Ayrıca hamilelik gibi durumlarda da rengi öyle kalmayacak ve hormonlardan dolayı koltuk altında dahil kararacak ve lekelenmelerin bile olacak. Benimde tek çizgi ama kılları nssıl ve ne kadar temizlediğinle veya sürtünüp sürtünmemekle alakası yok fizyolojik bir durum. Çok biliyormuş gibi burda saçmalamışsın. Ergen seni.