Genital bölgenizi mahvetmeyin

Elli kere sordum bir cevap veremiyorsun, sebep?
Çok okudum dedin ne okudun?
Kaç dil biliyorsun?
Dümdüz soruyorum, bana öyle cevaplar ver ki gerçekten kıskanacağım anlamlı birşey olsun

Eline erkek eli değmedi diye bakire olmuyorsun ruhun ne güne duruyor.
Ne anal ne oral yapan var sizin kadar pis değil hem kendisi hem beyni
Kendini tatmin etmeden de olur killarin seni tatmin eder.
Vulvam sarkmasın diye kararmasın diye kendi isteğimle almadığım için :)) anal, oral yapanlardan daha pis olmuşum ve mastürbasyon yaptığım için
Peessss bunlar bakire olmayan kız avuntusu mu ???? Veya anal oral yapan kız avuntusu ???

İlk yorumları okuyun lütfen :)) sonra ne kadar ileri gittiklerini
İlk yorumlardan bu yana en sert yazan benim, bana da senin ki kararmış sarkmış diye kıskanıyorsun ışıkları kapat seviş dedin, hayırdır benim vajinamı ne ara gördün? Kocamla sevişirken aramızda mı yatıyordun? İleri giden kim

Kaç dil biliyorsun?
Dümdüz soruyorum, bana öyle cevaplar ver ki gerçekten kıskanacağım anlamlı birşey olsun
Ne bilecek ya gelmiş konuşuyor işte.
Vulva dili ve edebiyatı bölümü olmayınca kendine odaklanmış işte.
Görmemiş burada bir umut düşürürüm peşinde zavallı

Bak yine aynı şey, bakire olmayan kız dediğin arkadaşı tanıyor musun? Analı oralı senle mi yaptı?

Kaç dil biliyorsun?
Bu sene tercih yaptım. 2 sene mezuna kaldım. Uçuş harekat yöneticiliği okuyacağım nasipse daha açıklanmadı tercihler ama özel üniversitesi olduğu için para kazanmak için kesin tutar :) aramıştım zaten bu sıralamaya ile gelir mi diye
Derslerim iyi değil
Anadolu lisesinde okudum.
B1 ingilizce biliyorum
Okuduğum şeyler yorumlar :)) vajinasından memnun olmayanlar :)) yanlış olmasın yorum için teşekkürler ilk konum

Ne bilecek ya gelmiş konuşuyor işte.
Vulva dili ve edebiyatı bölümü olmayınca kendine odaklanmış işte.
Görmemiş burada bir umut düşürürüm peşinde zavallı
Nasıl evleneceksiniz ya ??? Merak ediyorum bi gün o konuyu da açacağım bakire olmayan kızlar nasıl evlenecek merak ediyorum cidden büyük cesaret bu ülkede peesss

Vajinandan kafanı kaldırsan belki derslerin iyi olurdu
Daha dikili ağacın yok bu dünyada, benim 8 yaşındaki çocuğum senden daha eğitimli yemin ederim ya
Kalkmış burda kukunla övünüyorsun

Nasıl evleneceksiniz ya ??? Merak ediyorum bi gün o konuyu da açacağım bakire olmayan kızlar nasıl evlenecek merak ediyorum cidden büyük cesaret bu ülkede peesss
Çocuğuma senin yaptıklarını yapmamasını anlatarak buyutecegim emin ol
Sevişmeyi,temizliği,bakireligin ve genital temizliğin nasıl olması gerektiğini öğreteceğim.
Senin yaşına gelip pis ve cahil kalmasın diye

Evlenmediğini nerden biliyorsun?
Bu arada bak benden duymuş ol bakire olmayan kadınlar çatır çatır sevişip evlenip anne oluyor

Evet kendim almadım. Kendi isteğimle almadım. Şimdi de lazer epilasyona gideceğim. Sonra mis
Tatlım lazer epilasyonun kökten çözüm olmadığını ve epilasyon boyunca sık sık tıraş makinesiyle orayı tıraş etmen gerektiğini de biliyorsundur. Ayrıca hamilelik gibi durumlarda da rengi öyle kalmayacak ve hormonlardan dolayı koltuk altında dahil kararacak ve lekelenmelerin bile olacak. Benimde tek çizgi ama kılları nssıl ve ne kadar temizlediğinle veya sürtünüp sürtünmemekle alakası yok fizyolojik bir durum. Çok biliyormuş gibi burda saçmalamışsın. Ergen seni.

30 yaşını geçmiş daha kararma,sarkma nedir bilmeyen insanlar var
gelmiş ben böyle yaptim diyor.
Yapmasa daha faydaliymis boşuna havayı zehirlemis.
Bakireliği erkek eli değmedi diye tutturmuş böyle giderse de değmez zaten kukusuyla düz duvara tirmanmaya devam.
Seviyesizlik diz boyu.
Külot ne bilmez,pisligiyle övünür.
Hadi bir doktor göster külot giymeyin diyen.
Tam tersi azıcık öğren hergun pamuklu,temiz, ütülü külot giyip değiştirmek lazım.
Yoksa senin gibi pis,kokulu,mantar dolu kuşkuyla yaşamaya mecbur kalırız.

Vajinandan kafanı kaldırsan belki derslerin iyi olurdu
Daha dikili ağacın yok bu dünyada, benim 8 yaşındaki çocuğum senden daha eğitimli yemin ederim ya
Kalkmış burda kukunla övünüyorsun
Övünmüyorum ki olanı söyledim. Millet vulvama sahip olmak için para veriyor ben yaptım bu günlere getirdim:)) Milet acı çekiyor böyle bi devirde inanın bu kadar para veriyorlar o para verip acı çekenler emin olun benim yerim de olmak ister ben bu yüzden evlenmeyeni gördüm. Şu anda bu ameliyat burun estetiği gibi olmuş. Şok geçirdim. Yorum için teşekkürler ilk konum da :)

Sizi kınıyorum çünkü ben güzellik uzmaniyim sizin dediginiz sekilde bir rahim yada vulva görmedim yılda bir yada iki kez agda yaptırmak nedir örüp dolaşıyorsunuz heralde bir kere killarini almazsan enfeksiyon da kaparsin mantarda olursun kocanda yada sevgilinde tiskinir muhteşem vajina diye birsey yoktur yok sarkik dudakmista yok bilmemnesi kucukmuste ben haftalik neredeyse 300 kadina agda yapıyordum ve asla sizin anlattiginiz gibi birşey görmedim sebebi ne biliyormusunuz her gelen kadinin vajinasi hepsinden farkliydi ciddi söylüyorum hatta agda yapan meslektaslarimda söyleyebilir çünkü her insanin bedeni fizigi genetik yapisi farklıdır yani her kadinin kizin vajinasi farklıdır siz evlenmeyin o zaman mazallah surtune surtune eskir falan cok sinir bozucu buldum bu konuyu çocukta yapmayin mazallah genişler felan pskolojiniz bozulur sacmaliksizniz yeminle ya kendinizde sevicek baska birseymi bulamadiniz kasiniz kirpiğiniz gözünüz vs. Ayip yani anneniz size gevşek donu giydirmis fakat edep ahlaktan zerre almamissiniz sunuda soyleyim size eger gebe kalirsaniz ilerde killi killi doktora gitmeyin kovar sizi benden demesi

Son konun olacak inşallah
Bunca yıldır bu halde yaşayacağına git ameliyat ol daha iyi be.
Pislikle yaşayacağına para ver daha iyi.

Kökten çözüm olmadığını biliyorum tabi. Hamilelik yani bu tabi olur. Öyleyse şanslınız. Ben değilim inanın dikkat ettim. Yorum için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…