Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Genital bölge çok hassas bi bölge expigment gibi kolda bacakta bile deri soyulmasina sebep olan ağır bir ilacin kullanılması sakıncalı olabilir. Aynı durum koltuk altlari icin de geçerli. Geçen yıl lazer epilasyon başladım. Genital ve koltuk altı bölgesi koyu renk olduğu için yüksek doz lazer uygulanamiyordu. Uzmanim bi krem onerdi onu kullandim. ISIS Pharma Bodytone Reveal. Yalnız bu krem sadece genital ve koltuk altlari icin. Yüz için vs. kullanımı uygun olmadığıni söyledi. Fiyat olarak biraz yüksek ama iyi sonuç veriyor. Düzenli kullanıma cilt rengini 2-3 tona kadar açıyor. Soyulma yanma kızarma kesinlikle yapmıyor.

Cnım bende de aynı durum koltukaltım bembeyaz ama genitalde var koyuluklar ben yumuşak bi diş fırçasına limon suyu damlatıp fırçalıyorum etkisini gördüm ama bikaç sefer de etkili olmuyor düzenli kullanırsan sanırım 1-2 haftada etkisini görürsün ama çok dikkatli kullan limon suyu içerilere kaçmasın.. Ayrıca lazerle de tamamen lekeler geçiyormuş öyle diyorlar ama bazı insanlarda da lazer leke bırakıyor sağlık açısından ben her zaman doğal ürünlerden yanayım.

güzellikler ben bunun için çok iyi bir karışım biliorm şimdi: bir tatlı kaşığı limon ve 1 yemek kaşığı tüy sarartıcıyı karıştırıyoruz 2 dakikada malum bölgemizde bekletiyoruz yalnız bunu ayda bir yapın ben sürekli yapıyorum arada çok hafif yanma oluyor ama hiç bi problem olmuyor cillop gibi benbeyaz oluor :3

E bisi sorucam.bu expigment krem sanırım sadece bikini bölgesine sürülücek bisey? Yani tam olarak ic kısımlara da sürebilecegimiz bisey yok mu?

Ayni sorun bende de vardi agdadan dolayi batiklar ve lekeler ayni zamanda koyu renk 3 seans epilasyondan sonra ne leke ne batik ne de renk koyulugu kaldi sonuc harika:)

evet bende bi aralar lazere gidiyordum bembeyazdi malum bolge lazeri biraktim alt bolge 4 yil sonra tekrar cikinca jilet surmek istemesim hepnsir agdaylanaldirdim su anda kapkara oldu tekrardan lazere baslamaya karar verdim :/

Merhaba arkadaslar. Genital bolge esmerliginden yaklasik 2 yil once muzdariptim.delice bir arayisa giristim. Nedenleri arasinda genetik faktorler,bolgenin hijyeninin cok zor korunuyor olmasi ve en onemlisi kilo geliyor. Arastirmalarim sonucunda expigmentte karar kildim. Sabah aksam tum genital bolgeme ic dudaklar dis dudaklar olmak uzere tumune surdum. Bu donemde ozellikle o bolgeyi kuru tutmaya gayrwt gosterdim. Pamuklu ic camasiri giydim.1. Haftanin sonunda cok hafif bolgesel soyulmalar oldu ve aynen devam ettim. 20. Gunde tamamen cildimle ayni renkti. Ustelik kapkara bir goruntuden bu hale gelmisti. Birkac zaman once yeniden kararma basladi ve ayni kapkara goruntudune geri dondu. 2 gundur expigmente yeniden basladim. Bu arada yaklasik 6 seanstir lazer epilasyona gidiyorum ama kararmalarda herhangi iyilestirici bir etkisi olmadi.

Su durumdan benim cektigim kadar kimse cekmemistir kanimca. Expigment mi dersin renk acici kremler mi dersin lazerinden tut pirinc ununa limon hardal maskesi yok ne denediysem yok. Gecen yil artik yurt disina gittigimde guzellik salonuna epey ucuk bir miktarda odeme yaptiktan sonra bende rahata kavustum. 3 ay hersey cok guzeldi. Sonra tekrar eski haline dondu. Ne diyeyim Allah duşman başa vermesin boyle sorunu. Cozume sonunda kavustum. Aktarda ozel bir karisim ve bir kac cilt kremi ile hallettim sorunumu. Merak edenler olursa reklama girsin istemiyorum ozelden sorabilirsiniz kizlar

Benim 5.günüm eskisinden biraz daha karardı bu normal mi? Şu an sizde durum nasıl baya sene geçmiş merak ettim.

Expigment işe yaradı mı? Ne kadar sürede açıldı. Tekrar kararma oldu mu? Nick_im

Kızlar cvp yazmadığınıza göre bu expigment işe yaramış ve artık o yüzden buralara girmiyorsunuz bende sonucumu yazıcam merakla bekliyorum..

Kızlar benim iki aylık expigment (prospektüsünde 2 ay kullanın diyo) kullanım sürem doldu ve işe yaradı. Genital bölge eski rengine döndü sadece çok koyu bir kısım vardı o da açıldı ama tam açılması için devam edicem hafif gölge var. Ben %4'lük olanını kullandım. Alerjisi olmayan kullanabilir. Fiyatıda 7 lira :)

Senin adına çok sevindim canım peki nasıl kullandın? Hergün kaç defa vs.???

Merhaba. Bu expigment kremin bir zararı var mıdır acaba? Bir de iç bölgelere de sürülebiliyor mu?

Bazı kişilere alerji yapabiliyor. Ama iç kısımlara sürmeyin bence bikini bölgesine sürün, üst kısımlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…