valla devam ettigim için kendi sürecimi söyleyeyim, benim buradan gördüğüm faydayı belki başkaları da benden görür.
benim bir haftayı geçti (sanıyorumki 9. günüm). kızarıklık, yanma, daha da koyulaşma gibi durumlar olusmadan renk fark edillir şekilde açıldı. hiçbir hassasiyet de yaratmadı.
bu uygulamayı elbette kesin bir şekilde dogru yapmaz ama expigmenti bikini bölgesi için yazan doktorlar da var diye biliyorum. sadece bu başlıgı referans almadım, buradan görüp de araştırmıştım ama tekrar edeyim, bu yine de herkese uygun olduğu anlamına gelmiyodur.
kişiden kişiye göre degisen çok şey var ki kendimde şunu fark ettim; benim yüzüm, bikini bölgemden kat kat hassas. dolayısıyla yüzümde kullansaydım, reaksiyonu bikini bölgesindeki kadar fark edilmez asla olmazdı.
bugüne gelecek olursak, ciddi bir acilma ve renk tonu olarak aşırı tatli bir pembelesme söz konusu. bugün bakıp bakıp mutlu oldum.
bakmasam derinin degistigine dair bir şeyler oldugunu fark etme ihtimalim yok. kese vs. de uygulamadim hic.
tabii ben hala %2 kullaniyorum. %4'e gecince farklı bir durum olursa iyisiyle kötüsüyle yazarim.