- Konu Sahibi Pembekurdele23
merhaba doktorda mı %4lük yazdı ? bir de nasıl kullanmanız gerektiğini söyledi acabaBir kaç gün önce doktora gittim ben. Bu sefer doktor önerip yazacak mı diye. Önerdi ve yazdı reçeteli biraz daha uyguna geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba doktorda mı %4lük yazdı ? bir de nasıl kullanmanız gerektiğini söyledi acabaBir kaç gün önce doktora gittim ben. Bu sefer doktor önerip yazacak mı diye. Önerdi ve yazdı reçeteli biraz daha uyguna geldi.
İnce tabaka halinde sürmem gerektiğini söyledi. Lakin ben 2 ay önce bu sekil basladım ince tabaka halinde sürüp. Yanma tahriş durumu olmayınca gelişine güzel sürdüm. Bir şey olmadı. %4 kısmını ben kendim rica ettim o da olur dedi.merhaba doktorda mı %4lük yazdı ? bir de nasıl kullanmanız gerektiğini söyledi acaba
Şuanki sonuç nedir beyazladı mıEvettt bir güncelleme daha : dudak kısmında bölge bölge kahverengimsi alanlar geçmiş. Soyulma ince olduğu için (bacağınız kuruduğundaki gibi aynı) ben açıldığını düşünmüyırdum ama cidden açılmalar var böşge bölge. Ama banyoda aşırı keselediğim için bacak kısmındaki ince deriyi biraz tahriş ettim siz daha nazik olun. Şimdilik tahriş geçene kadar o kısma sürmüyorum. Dudaklarla yola devam
Ben cıkartıyodum bol pijama giyiyordummerhaba ben kullananlara bir şey sormak istiyorum.sizler kremi sürdükten sonra iç çamaşırınızı çıkartıyor muydunuz,çıkartmanın etkisi fazla oluyor mu ?
merhaba evet kırışacak, üstteki yazımda anlattığım gibi deri soyulabilmesi için yanık gibi oluyor. Kırışıyor, ve bir süre sonra alttaki teni bırakıp soyulmaya başlıyor. Bu süreçte kaşıntı da yaşayacaksınız. İyice kuruyup pul pul dökülmeye başladığı gün biraz keseleyebilirsiniz. Pamuk üzerine pamuk ile bir kaç damla nioli yağı damlatıp silin. Ama bunu gerçekten soyulmaya başladı gün ya da bir iki gün bekleyerek yapın ki deri teninizden ayrılmış olsun. Hali hazırda soyulmaya başlayan deriyi tekrar nemlendirirseniz soyulmaya çalışan deri tekrar nem aldığı için teninizi bırakmayacaktır. Soyulmayı gözlemledikten sonra bir iki gün nemlendirin, renk tonu sakinleşsin, kızarıklık ve kırışıklıklarınız azalsın. Sonrasında tekrar expigmente devam edebilirsiniz. Benim kendimde uyguladığım yöntem bu şekilde oldu. 2 kez komple bikini bölgemi soymayı başardım. ancak ne yazık ki hala renk eşitsizliklerim ve koyu kaahverengi bölgelerim var. Tekrar tekrar deriyi soymaya uğraşmayacağım, genital bölge aydınlatıcı krem kullanıyorum bir tık daha rengi normale dönmeye başladı.Merhaba arkadaşlar, buradaki yazılanları okuyunca ben de expigment e başladım 3 gündür sürüyorum ancak sanki kırışıklık gibi bir şey oldu bende, bu durumu yaşayan oldu mu ? Geçiyor mu acaba ?
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için, regl girdi araya kullanamadim tekrar basliycam mecbur en baştan. Bir de kese bildiğimiz kese mi yapıyorsunuz yoksa kabak lifli kese mi ?merhaba evet kırışacak, üstteki yazımda anlattığım gibi deri soyulabilmesi için yanık gibi oluyor. Kırışıyor, ve bir süre sonra alttaki teni bırakıp soyulmaya başlıyor. Bu süreçte kaşıntı da yaşayacaksınız. İyice kuruyup pul pul dökülmeye başladığı gün biraz keseleyebilirsiniz. Pamuk üzerine pamuk ile bir kaç damla nioli yağı damlatıp silin. Ama bunu gerçekten soyulmaya başladı gün ya da bir iki gün bekleyerek yapın ki deri teninizden ayrılmış olsun. Hali hazırda soyulmaya başlayan deriyi tekrar nemlendirirseniz soyulmaya çalışan deri tekrar nem aldığı için teninizi bırakmayacaktır. Soyulmayı gözlemledikten sonra bir iki gün nemlendirin, renk tonu sakinleşsin, kızarıklık ve kırışıklıklarınız azalsın. Sonrasında tekrar expigmente devam edebilirsiniz. Benim kendimde uyguladığım yöntem bu şekilde oldu. 2 kez komple bikini bölgemi soymayı başardım. ancak ne yazık ki hala renk eşitsizliklerim ve koyu kaahverengi bölgelerim var. Tekrar tekrar deriyi soymaya uğraşmayacağım, genital bölge aydınlatıcı krem kullanıyorum bir tık daha rengi normale dönmeye başladı.
Hala devam ediyor musunuz, ne durumda ? Bazı ciltlerde geç etki gösterebilirben 1 hafta bu kremi (%4) geceleri kullandim, yani 7 gece surdum 2-3 atlamisimdir 10 gun once basladim herhalde. cok etkili deniyor kirisma kuruma falan, ama acikcasi bende hicbir etki etmedi... dagittim az surdum cok surdum tabaka biraktim yani her sekilde denedim, cogu sabah madecassol da sürdüm ama hani kötü etki dahi etmedi. bir belirti için kisa bir süre mi? çünkü herkese birkaç günde etki göstermiş ufak da olsa anlayamadim
hala devam ediyordum o günden beri 1 kez haric. hala 0 etki. ben bir hafta sehir disindayim ara vermem gerekiyor su an. cumartesi tekrar her gece surecegim ama resmen etki etmiyorHala devam ediyor musunuz, ne durumda ? Bazı ciltlerde geç etki gösterebilir
renk eşitleyici krem olarak ne kullanıyorsunuz acaba memnun kaldınız mımerhaba evet kırışacak, üstteki yazımda anlattığım gibi deri soyulabilmesi için yanık gibi oluyor. Kırışıyor, ve bir süre sonra alttaki teni bırakıp soyulmaya başlıyor. Bu süreçte kaşıntı da yaşayacaksınız. İyice kuruyup pul pul dökülmeye başladığı gün biraz keseleyebilirsiniz. Pamuk üzerine pamuk ile bir kaç damla nioli yağı damlatıp silin. Ama bunu gerçekten soyulmaya başladı gün ya da bir iki gün bekleyerek yapın ki deri teninizden ayrılmış olsun. Hali hazırda soyulmaya başlayan deriyi tekrar nemlendirirseniz soyulmaya çalışan deri tekrar nem aldığı için teninizi bırakmayacaktır. Soyulmayı gözlemledikten sonra bir iki gün nemlendirin, renk tonu sakinleşsin, kızarıklık ve kırışıklıklarınız azalsın. Sonrasında tekrar expigmente devam edebilirsiniz. Benim kendimde uyguladığım yöntem bu şekilde oldu. 2 kez komple bikini bölgemi soymayı başardım. ancak ne yazık ki hala renk eşitsizliklerim ve koyu kaahverengi bölgelerim var. Tekrar tekrar deriyi soymaya uğraşmayacağım, genital bölge aydınlatıcı krem kullanıyorum bir tık daha rengi normale dönmeye başladı.
bildiğiniz kese ile, aynı yazın yanıp deri döktüğünüz gibi oluyor çünkü..Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için, regl girdi araya kullanamadim tekrar basliycam mecbur en baştan. Bir de kese bildiğimiz kese mi yapıyorsunuz yoksa kabak lifli kese mi ?
hala devam ediyordum o günden beri 1 kez haric. hala 0 etki. ben bir hafta sehir disindayim ara vermem gerekiyor su an. cumartesi tekrar her gece surecegim ama resmen etki etmiy