Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Arkadaşlar ben de sizden duyup expigment kullanmaya başladım ama söylediğiniz gibi bir soyma etkisi hiç olmadı. Hem de eczane bana %2'lik veriyorken ben %4'lük aldım ama galiba hiç işe yaramıyor. Lazer yaptırıyorum ama alt taraflar koyu renk olduğundan lazer cihazı yeterince etki etmiyor, böyle giderse lazerden de sonuç alamayacağım param da çöpe gitmiş olacak, bu renk koyuluğuna en kısa zamanda çözüm bulmam gerekiyor. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Belkide uygulamanın püf noktaları vardı ben bilmiyorum, daha detaylı bilgi verir misiniz?

2 mı yoksa 4 luk exipigment aldın bu önemli ya denemek istiyorumm ama tamamen kremine pudrayı mu döktünnn

benim de koltuk altlarım koyuydu, alexandrite lazer ile 2 seansta tüylerin hepsi gitti. sonra baktım bir iki ay içinde koyuluk da giiti. devamlı tüyleri alığımız için koyulaşıyor. laserle her iki problemden de kurtulun bence.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de sizden duyup expigment kullanmaya başladım ama söylediğiniz gibi bir soyma etkisi hiç olmadı. Hem de eczane bana %2'lik veriyorken ben %4'lük aldım ama galiba hiç işe yaramıyor. lazer yaptırıyorum ama alt taraflar koyu renk olduğundan lazer cihazı yeterince etki etmiyor, böyle giderse lazerden de sonuç alamayacağım param da çöpe gitmiş olacak, bu renk koyuluğuna en kısa zamanda çözüm bulmam gerekiyor. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Belkide uygulamanın püf noktaları vardı ben bilmiyorum, daha detaylı bilgi verir misiniz?

2 seansta mı bitti şaka gibi :44:

Once kremi surup emdikten sonra zefiran mı suruyosun,peki zefirani pamuk gibi biseyle tonikler gibi mi suruyosun,bi de expigment cok kotu soyuyor denemeyin demisler,cok ince tabakamı sürdünüz ,yoğurt gibi boca etmicez degilmi,cok soru sordum biliyorum ama %4 lük mu %2 lik expigment mi ve doktor tavsiyesindemi aldınız ??

Zaten yukarda baska bir arkadasa konu hakkında bilgi vermissin zefiranin kullanımı hakkında cnm,bilgilendirme icin cok saol bende denemek istyrum fakat doktor tavsiyesi olmadan alabiliyomuyuz ,hem expigmenti hem zefirani reçete olmadan da alabiliriz sanırım degilmi? Expigmentin fiyatı nedir peki

kızlar expigment i genital bölgede kullanmak sorun yaratmasın.sonra kaş yapalım derken göz cıkarmasın....

2 seansta mı bitti şaka gibi :44:

evet tenim açık buğday o bölgelerdeki kıllar ise siyah ve kalındı. bacaklarıma tek seans için 450 verdim bir defada %90 ı gitti. tek tük uzayanlar var sadece. bir de üst bacak arkasında biraz kalmış. genital için ise kampanya vardı ıpl lazer yaptırdım onda da genital kısımda seyrelme oldu. seyrelmesi yeterli benim için. çünkü o bölgeyi tüysüz sevmiyorum:)

KIZLAR ÖNCELİKLE EXİPİGMENTI BENDE KULLANDIM SAKN BOLCA BOCA ETMEYIN CİLTTE BEZELYE TANESI BUYUKLUÜUNDE HERYERE YEDIRILMESI GEREKIYOR Kİ ONA RAĞMEN KZIARIOR SOYUYOR.. YANIK GIVI OLUYOR.. GENİTAL BÖLE DAHA HASSAS BENCEE ORAYA O ŞKELDE KREM KULLLANMAK NE KDAR DOĞRU BILMIYORUM BANA KALIRSANIZ SURMEYIN SÜRERSENIZDE ÇOK AZ BIR MKTARDA SURMENZI ÖNERIIRM.. ONUN YERINE BEBEPANTEN DAHA SAĞLIKLI

Once kremi surup emdikten sonra zefiran mı suruyosun,peki zefirani pamuk gibi biseyle tonikler gibi mi suruyosun,bi de expigment cok kotu soyuyor denemeyin demisler,cok ince tabakamı sürdünüz ,yoğurt gibi boca etmicez degilmi,cok soru sordum biliyorum ama %4 lük mu %2 lik expigment mi ve doktor tavsiyesindemi aldınız ??[/QUOTE]

Iki tüp starwhite kullandim ama faydasi olmadi. Faydasini görenler farkli ne yapti bilmiyorum 😞

kızlar bendede bu sorun var bende koltuk altındada var agda ve jilet yapıyo kendimde cok beyazım cok çirkin görünüyo tentirdiyot ilk defa duyuyorum gercekden içe yararmı acaba günde kaçkez kullanılıyor

Kizlar pirinc ununu denediniz mi cilt beyazlatmaya maske olarak guzellik uzmanlari bile oneriyor yani

evpigment var cnım ben kullandım sonuç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…