Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Keseyı bende yapıyrum canım ama sadece kese ıse yaramıyor acaba senın bıtınce tamamen beyazlaar mı ya canım daha ne kadar kullanacaksın
bir iki hafta daha kullanacak expigment'im var canım.

şimdilik dinlenmedeyim. soyulma bitince bu kalanı da kullanıcam. bembeyaz olacağını sanmam, çünkü kararmaya sebep olan etkenler devam ediyor neticede (kapalı kalması, sağlıksız yaşam vb). ama renk kesinlikle açılıyor.

Banada yazarmisiniz ozelden lutfen

Banada o karışımı ve kremi mesaj atabilir misiniz? Ömür boyu duacınız olurum

Merhaba.Kremin adı ne nerden temin edebiliriz doktor kontrolünde mi kullaniyorsunuz. Bende aynı sorunu yaşıyorum

Bu tarz sorunlar için çıkarılan ürünler daha çok fondöten tarzı şeyler oluyor. Dikkat etmek lazım. Bitkisel icerikli olsun sağlıklı olsun derken leş kokusu yüzünden açıp attığım ürünler oldu. Şimdikinden memnunum uzun süreli kullanımda kalıcı olduğu söyleniyor . Anlık etkisi de yeterli boyutta ama kalıcılığı için bir kaç ay daha bekleyeceğim

Ne peki krem filanmi

Ne peki krem filanmi
evet krem yüzümde bile kullandım dediğim gibi anlık etkisi süper kalıcılık kısmı için indirim vardı iki kutu aldım bakalım bitince görücem kol ve bacaklarımda da kararmalar var belli bölgelerde orada da işe yarıyor kilo yüzünden sürtünme kararmaları olmuştu :/

kremlerin icinde zararli bi madde varmis bn akmaktan korktum almadim bnde cok rahatsizim kararmadan dolayi kalici cozum olsa neguzel olur

kremlerin icinde zararli bi madde varmis bn akmaktan korktum almadim bnde cok rahatsizim kararmadan dolayi kalici cozum olsa neguzel olur
deli araştırdım bitkisel şeyler hep sahte gelir bana kimyasal içerikle de zaten hassas cildim hemen bağrıyor o yüzden anlaşamıyoruz
parfümlü vücut kremi diye bile kullanıcam utanmasam :))

deli araştırdım bitkisel şeyler hep sahte gelir bana kimyasal içerikle de zaten hassas cildim hemen bağrıyor o yüzden anlaşamıyoruz
parfümlü vücut kremi diye bile kullanıcam utanmasam :))
Vay iyiymis be ilerleyen zamanda olumlu kalici sonuc alirsan soylede bende alayim cok pahaliysa almam ama kara kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…