- 14 Ağustos 2013
- 1.667
- 4.310
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
bir iki hafta daha kullanacak expigment'im var canım.Keseyı bende yapıyrum canım ama sadece kese ıse yaramıyor acaba senın bıtınce tamamen beyazlaar mı ya canım daha ne kadar kullanacaksın
Banada yazarmisiniz ozelden lutfenSu durumdan benim cektigim kadar kimse cekmemistir kanimca. Expigment mi dersin renk acici kremler mi dersin lazerinden tut pirinc ununa limon hardal maskesi yok ne denediysem yok. Gecen yil artik yurt disina gittigimde guzellik salonuna epey ucuk bir miktarda odeme yaptiktan sonra bende rahata kavustum. 3 ay hersey cok guzeldi. Sonra tekrar eski haline dondu. Ne diyeyim Allah duşman başa vermesin boyle sorunu. Cozume sonunda kavustum. Aktarda ozel bir karisim ve bir kac cilt kremi ile hallettim sorunumu. Merak edenler olursa reklama girsin istemiyorum ozelden sorabilirsiniz kizlar
Ben de merak ediyorum öğrenirseniz bana da yazar mısınız?Banada yazarmisiniz ozelden lutfen
Banada yazarmisiniz ozelden lutfen
Ben de merak ediyorum öğrenirseniz bana da yazar mısınız?
Arkadaslar ben de ögrensem? Ben lazer yaptirmayi da düsünüyorum bu arada. Yaptiran var mi? Kesin sonuc diye biliyordum ama ise yaramama ihtimali var mi lazerin?Kızlar bana da haber edın
Banada yazarmisiniz ozelden lutfen
Banada o karışımı ve kremi mesaj atabilir misiniz? Ömür boyu duacınız olurumSu durumdan benim cektigim kadar kimse cekmemistir kanimca. Expigment mi dersin renk acici kremler mi dersin lazerinden tut pirinc ununa limon hardal maskesi yok ne denediysem yok. Gecen yil artik yurt disina gittigimde guzellik salonuna epey ucuk bir miktarda odeme yaptiktan sonra bende rahata kavustum. 3 ay hersey cok guzeldi. Sonra tekrar eski haline dondu. Ne diyeyim Allah duşman başa vermesin boyle sorunu. Cozume sonunda kavustum. Aktarda ozel bir karisim ve bir kac cilt kremi ile hallettim sorunumu. Merak edenler olursa reklama girsin istemiyorum ozelden sorabilirsiniz kizlar
Merhaba.Kremin adı ne nerden temin edebiliriz doktor kontrolünde mi kullaniyorsunuz. Bende aynı sorunu yaşıyorummerhabalar,
süreci merak edenler için yazmak istedim.
bir ay kadar aradan sonra tekrar expigment kullanmaya başladım.
cildim hassas, daha önce de yazmıştım. gene bir gün sürüp bir gün cildi dinlendirerek 3-4 hafta gittim. şimdi bıraktım. incecik bir soyulma var. bakalım bu kez ne kadar açılacak.
expigment oksitlenen bir krem. yani havayla temas edince kararıyor. dolayısıyla cilde uygulandığında da kararıyor, ancak bu geçici bir renk değişikliği. zamanla altından açık renkli cilt çıkıyor.
gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
ogrendiysen banada haber edin noluuuuur bnde hepinize dua ederimBanada o karışımı ve kremi mesaj atabilir misiniz? Ömür boyu duacınız olurum
slm kizlar bendede ayni sorun var ve evlenmek üzereyim acayip takiyorum erkekler sorun yaparmi sizce
Ne peki krem filanmiBu tarz sorunlar için çıkarılan ürünler daha çok fondöten tarzı şeyler oluyor. Dikkat etmek lazım. Bitkisel icerikli olsun sağlıklı olsun derken leş kokusu yüzünden açıp attığım ürünler oldu. Şimdikinden memnunum uzun süreli kullanımda kalıcı olduğu söyleniyor . Anlık etkisi de yeterli boyutta ama kalıcılığı için bir kaç ay daha bekleyeceğim
evet krem yüzümde bile kullandım dediğim gibi anlık etkisi süper kalıcılık kısmı için indirim vardı iki kutu aldım bakalım bitince görücem kol ve bacaklarımda da kararmalar var belli bölgelerde orada da işe yarıyor kilo yüzünden sürtünme kararmaları olmuştu :/Ne peki krem filanmi
kremlerin icinde zararli bi madde varmis bn akmaktan korktum almadim bnde cok rahatsizim kararmadan dolayi kalici cozum olsa neguzel olurevet krem yüzümde bile kullandım dediğim gibi anlık etkisi süper kalıcılık kısmı için indirim vardı iki kutu aldım bakalım bitince görücem kol ve bacaklarımda da kararmalar var belli bölgelerde orada da işe yarıyor kilo yüzünden sürtünme kararmaları olmuştu :/
deli araştırdım bitkisel şeyler hep sahte gelir bana kimyasal içerikle de zaten hassas cildim hemen bağrıyor o yüzden anlaşamıyoruzkremlerin icinde zararli bi madde varmis bn akmaktan korktum almadim bnde cok rahatsizim kararmadan dolayi kalici cozum olsa neguzel olur
Vay iyiymis be ilerleyen zamanda olumlu kalici sonuc alirsan soylede bende alayim cok pahaliysa almam ama kara kalsindeli araştırdım bitkisel şeyler hep sahte gelir bana kimyasal içerikle de zaten hassas cildim hemen bağrıyor o yüzden anlaşamıyoruz
parfümlü vücut kremi diye bile kullanıcam utanmasam :))
130 tlmiş sitesinde ben 150ye almıştımVay iyiymis be ilerleyen zamanda olumlu kalici sonuc alirsan soylede bende alayim cok pahaliysa almam ama kara kalsin