Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba ya bende expigment kullandım koltuk altı için ve çok memnun kaldım baya beyazladı. Bende genital bölge kararması sorunu yaşadım ve bunu fazla iç tarafa sürmemeye dikkat ederek kullanma kararı aldım daha bi iki gün kullandım ama çok tedirginim o bölgeyez zarar verir diye. Siz nasıl kullandınız bide kullandıktan sonra bi şey giyince oraya bulaşır sanki açık bırakIP mı yatıyorsunuz sürünce ve yararını gördünüz mü yada ters etki

Ben koltuk altıma 1 ay kadar kullandım soydu baya açtı rengini bi ters etki görmedim ve bembeyaz oldu. Sivilcelenme vardı oda yok artık. Ama genital bölge içi bi şey bilmiyorum o konuda bende düşünceşiyim

C vitamini nasıl uygulayabilirsiniz

ben de sizin gibi sürerek kullanmıştım, ters bir etki görmedim. normal giyindim ancak beyaz kıyafetleri sarıya boyadığı için o dönemde daha koyu renkleri giymeye dikkat ettim.

soyarak beyazlatan bir krem olduğu için tekrar kullanmayı düşünmüyorum. genital bölge ve koltuk altı gibi “lenf bölgelerinde” oluşan kararmalar için bol su içmeye ve sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorum.

Ben özelden yazdım ama banada yazar mısınız lütfen

iç bölge derken ne kadar iç bnm dış dudaktan sonra kararma var oralarada kullanılabiliyormuyuz iç dudağa değil dış dudağa bikini bölgesinde yani

Genital bölge - Vajina beyazlatma doğal çözümler

Polikistik over’im olduğu için kalça sırt bel bölgesinde büyük çıban gibi sivilceler çıkıyordu. Sivilceler 1 haftada sönse de, geride koyu kahverengi lekeler bırakıyordu. Bioderma white objection kullandım. Bir alana bir bedava kampanyasından almıştım. Her banyoda lekeli bölgelere masaj yaparak bir kaç dakika beklettim. Mükemmel sonuç aldım. İlk ürün bitmeye yakın lekeler geçti. Eczacı koltuk altı, dirsek ve genital bölge kararması içinde kullanılabileceğini söylemişti. Peeling gibi bir yapısı var yüz içinde haftada 1 kullanılabilir.

Yüzün tamamı için kullanabilir miyim bu ürünü,hem güneşten dolayı koyulaştım eski tonuma dönmek istiyorum hem de sivilce izleri var bende hala tedavi görüyorum polikistik overden

Kızlar lazer epilasyon devam ederken Expigment kullanan var mı? Bir zararı olur mu acaba?

Kızlar lazer epilasyon devam ederken Expigment kullanan var mı? Bir zararı olur mu acaba?
Neyse siz cevaplayana kadar ben başladım hem lazere hem Expigmente
10 gündür kremi uyguluyorum şimdilik ne açılma ne kızarma ne soyulma hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…