Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benim tam genital bölgede değil de popoma doğru doğumdan sonra baya bir renk karardı. Eczacı bir arkadaşıma da danışarak expigment 4 kullandım kızlar, resmennnn şimdi popom pembe, bildiimiz normal cilt renginde...Ben herhangi bir yan etkisini görmedim ama tabii ciltten cilde de mutlaka fark ediyordur.
Sürdüğüm yerin 3-4 gün sonra koyu renk bir tabakası çıkıyor ve soyuluyor:) Alttan bir ton açık renk çıkıyor. Ben çok çok memnun kaldm...

Kızlar merhaba bende aynı dertte olan bir kardeşiniz :)

1 hafta oldu olmadı unitone4 kullanıyorum genital bölgemde ve koltuk altımda. bakalım neler olcak .

Arkadaşlar merhaba,

Bende aynı dertten muzdaribim ama yorumları çok eğelenerek okudum.. Limonlar tuzlar kremler havada uçusuyor :) Şunuda unutmamakta fayda var sanırım ki, birimizin cildine iyi gelen diğerimize iyi gelmeyebilir ve bu tarz durumlarda bence dr ye basvurup sormakta yarar var. Ben yarın gideceğim en iyisi sorayım :)

arkadaslar bende buyuk bır keyıfle yazdıklarınızı okudum hatta ekspigmenti tenturtıyotu limonu hepsını denedim ama pek fayda gorduyum soylenemez ustelik ben allah nasıp ederse 5. kez tupe bebeye baslayacam nasıl guc bır ıslam oldugunu tahmın edersınız ve her seferınde baska bır doktora gıttıyımden cok utanıyorum psıkolojım bozuldu aslında beyaz tenliyım ama orası neden oyle bilemiyorum ıse yarar bilgileriniz olursa yazın lutfen faydalanalım

çözüm bulan var mıı ....?????:44::44::44::44:

Canım ben ilk evlendiğimde kaşıntı şikayeti ile doktora gittim doktor bu normal balayı stresi dedi. Yani ilk zamanlar vücut alışıyor. Sonra bana krem verdi. Onu aldım kullandım ilk gün geçti. Neyse bu kremi arastirayim derken koltukaltı ve genital bölge için renk acici diye yazmışlar. Ben kaşıntı için arastirmistim bununla karsilastim ve o niyetle kullanmaya devam ettim çok memnunum sabır işi hergün kullanmak lazım. Arkadaşıma da onererdim memnun.

Canım ben ilk evlendiğimde kaşıntı şikayeti ile doktora gittim doktor bu normal balayı stresi dedi. Yani ilk zamanlar vücut alışıyor. Sonra bana krem verdi. Onu aldım kullandım ilk gün geçti. Neyse bu kremi arastirayim derken koltukaltı ve genital bölge için renk acici diye yazmışlar. Ben kaşıntı için arastirmistim bununla karsilastim ve o niyetle kullanmaya devam ettim çok memnunum sabır işi hergün kullanmak lazım. Arkadaşıma da onererdim memnun.

bende kullandım çözüm bulamadım benimki normal bir kararma değil ağda yanmasından kaynaklı bir kararma çok zor durumdayım

Son düzenleme:
bende kullandım çözüm bulamadım benimki normal bir kararma değil ağda yanmasından kaynaklı bir kararma çok zor durumdayım

Zor bi durum gerçekten bende ağda kullanıyorum bu el ile çekilen var ağda bezi kullanmadan. Cam sakızı falan değil beton gibi çok sert ısıtıyosun. Çok memnunum.normalde ağda daha güzel temizler görenekleri falan. Neden kararma oldu çok mu sıcak uyguladın.

Sadece bikini bölgesine(aşağılara ve içlere değil) limonla masaj yapın. Limon doğal açıcıdır.

canım bu kremin adı ne söyler misin

ya tentürdiyot nedir allah aşkına kim yazıyor bunu. hanımlar tentürdiyot, batticon gibi iyot içeren maddeler genital bölgelere uygulnmaz çok zararlı şeylerdir bunlar. limon suyu vb hiç bir işe yaramaz. expigment soyar ama o kararmayı geçirmede gene işe yaramaz. bakın c vitamini uygulayın o bölgelere ama hemen sonuç beklemeyin örneğin 3 ay her akşam sürün düzenli kullanımda açar rengi, ayrıca deri altını uyarmak için glikolik asit kullanabilirsiniz. ben şahsen yüzümde %10'luk kullanıyorum 3 günde bir. sizde genital bölge veya koltuk altında kullanabilirsiniz. ama unutmayın sabırlı olmanız şart.

Herkes başka bir şey söylemiş, kimse tam olarak memnun kalmamış :KK43: bende bembeyazim orası hariç :KK43: Bugüne kadar kafama takmamistim ama bugün fena takıldım :KK43:

Takıldım çünkü arkadaşım bu konuda baya üzülmus. Arkadaşım esmer tenli, o bölge ise daha da karaymis ve sevgilisi tiksinmiş :KK43: Resmen korktum :KK43:

X