- 10 Kasım 2012
- 365
- 267
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
Dervita Koltuk Altı Bikini Bölgesi Renk Açıcı Krem fiyatıda 76 tl ama iyi bir krem
çözüm bulan var mıı ....?????:44::44::44::44:
Canım ben ilk evlendiğimde kaşıntı şikayeti ile doktora gittim doktor bu normal balayı stresi dedi. Yani ilk zamanlar vücut alışıyor. Sonra bana krem verdi. Onu aldım kullandım ilk gün geçti. Neyse bu kremi arastirayim derken koltukaltı ve genital bölge için renk acici diye yazmışlar. Ben kaşıntı için arastirmistim bununla karsilastim ve o niyetle kullanmaya devam ettim çok memnunum sabır işi hergün kullanmak lazım. Arkadaşıma da onererdim memnun.
bende kullandım çözüm bulamadım benimki normal bir kararma değil ağda yanmasından kaynaklı bir kararma çok zor durumdayım
Sadece bikini bölgesine(aşağılara ve içlere değil) limonla masaj yapın. Limon doğal açıcıdır.
canım bu kremin adı ne söyler misinCanım ben ilk evlendiğimde kaşıntı şikayeti ile doktora gittim doktor bu normal balayı stresi dedi. Yani ilk zamanlar vücut alışıyor. Sonra bana krem verdi. Onu aldım kullandım ilk gün geçti. Neyse bu kremi arastirayim derken koltukaltı ve genital bölge için renk acici diye yazmışlar. Ben kaşıntı için arastirmistim bununla karsilastim ve o niyetle kullanmaya devam ettim çok memnunum sabır işi hergün kullanmak lazım. Arkadaşıma da onererdim memnun.