- 14 Ağustos 2013
- 1.667
- 4.310
-
- Konu Sahibi tuzluçerez
Ben de watsons'tan bir beyazlatıcı krem aldım ancak hiç faydası olmadı. Gerçi çok düzenli kullanmadım ben de ama yine de 50 tl fiyatına bakınca insan bir fark bekliyor. Bir de expigmenti deneyim bari..merhabalar,
bende de bir süredir, sonradan oluşan bir esmerleşme var.
expigment kullanmaya başladım. çok hassas bir cilde sahibim. bu nedenle çok dikkatli kullandım. günde bir defa uyguladım ve 3 gün kullanıp 1 gün cildi dinlendirdim.
8. gün hafifçe yenilenme başladı. şuan 10. gündeyim. 14 gün kullandıktan sonra bırakıp iki hafta cildimi dinlendireceğim.
gelişmeleri paylaşırım
merhabalar,
bende de bir süredir, sonradan oluşan bir esmerleşme var.
expigment kullanmaya başladım. çok hassas bir cilde sahibim. bu nedenle çok dikkatli kullandım. günde bir defa uyguladım ve 3 gün kullanıp 1 gün cildi dinlendirdim.
8. gün hafifçe yenilenme başladı. şuan 10. gündeyim. 14 gün kullandıktan sonra bırakıp iki hafta cildimi dinlendireceğim.
gelişmeleri paylaşırım
merhabalar P Purple91Safistd
ben de tam gelişmeleri yazmaya girmiştim foruma.
planladığım şekilde expigment'e ara verdim. bir haftadır kullanmıyorum ama yenilenme devam ediyor.
bu süre içinde iki üç günde bir banyoda vücut peelingi ve ardından tedavi edici merhem uyguladım.
renk açılmaya devam ediyor.
Genitalde iç bölgelere de uyguluyor musunuz?Tecrübemi paylaşmak istiyorum umarım herkese yardımcı olurum. Ben yıllarca farklı farklı çok krem kullandım, doğal kürler yaptım ama hiçbiri işe yaramadı. En son burda okuduklarımdan dolayı xpigment kullandım ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Şöyle başladım: Gündüz ve akşam olmak üzere hafif hafif yedirerek 2 kez sürdüm. 1 ay boyunca rengi daha da koyulaştı.. Bırakmak üzereydim ama en az 2 ay kullaılması gerektiğini bildiğim için pes etmedim. 2.aya yaklaşırken renginde 1 ton kadar açılma farkettim ve "bu muydu yani" diyerek bıraktım. Bıraktıktan 1 hafta sonra farkettim ve inanamadım, neredeyse cildimle aynı renk olmuş(beyaz tenliyim), popo arasını da aynada kontrol ettim orası bembeyaz olmuş. Sanırım popo arasında çamaşıra temas olmadığından daha iyi etki ediyor bu yüzden genital için expigmente tekrar başladım, sürdükten sonra streç filmle kaplıyorum. Gündüz yaptığımı 2 saat sonra fln çıkarıyorum, gece yatmadan önce sürdüğümü de sabah kalkınca çıkarıyorum, streç filmle daha fazla etki ediyor. Yani size diyeceğim sabırlı olun ve düzenli kullanın (gerçi benim atladığım günler de olmustu) :))
Evet iç bölgelere de uyguluyorumGenitalde iç bölgelere de uyguluyor musunuz?
Rica ederim, ben de lazer yapıyorum ama seanstan sonra 2 gün ara veriyorum sonraa devam
Ay harıka :) bende alayım madem ya bırde cocuk ıstıyoruz bısey olur mu acaba zararı olır mı kı prospektusde bu tarz bısey yazıyo mu kızlar
Safistd expigment prospektüsüne baktım. konu halkında şunları söylüyor canım:
Hamilelik esnasında veya 12 yaşından küçük çocuklarda topikal Hidrokinon'un kullanımı konusunda çalışma yapılmamıştır
Topikal Hidrokinon'un doğurganlığı önleyip önlemediği, kullanımın sakıncalı olup olmadığı bilinmemektedir, dolayısıyla bu durumda kullanımına dikkat edilmelidir.
Yan etkiler/Advers etkiler:
İstenmeyen sistemik bir yan etki tesbit edilmemiştir.Bazen lokalize kontakt dermatit gibi yan etkiler görülebilir. Beklemeyen etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz
Safistd rica ederim canım.
prospektüste yazanların türkçesi "biz bi zararını bulmadık ama zararsız olduğunu da deneyle kanıtlamadık" demek oluyor canım.
ben lazer öncesi ara vermiştim. tekrar başlıycam şimdi.
bir haftadır dinlenme evresindeyim. peeling yaptıkça alttan açık renk cilt çıkıyor.Takıpteyım
bir haftadır dinlenme evresindeyim. peeling yaptıkça alttan açık renk cilt çıkıyor.
peeling / kese çok önemli.