- 5 Aralık 2024
- 215
- 54
- 13
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Genetikte tutma oranı epey yüksek dmi canımMerhaba ben de genetik tüp bebekle hamile kaldım. Önceki 3 transfer negatif olunca 4.yü genetik testli yaptık. 23 haftalık hamileyim şuan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetikte tutma oranı epey yüksek dmi canımMerhaba ben de genetik tüp bebekle hamile kaldım. Önceki 3 transfer negatif olunca 4.yü genetik testli yaptık. 23 haftalık hamileyim şuan.
Genetik test ile 200 civarı genetik hastalık eleniyor. Yine de tutma oranı %100 değil ama oran çok çok yükseliyor. Tabi başka sorunlar varsa onların da ortadan kaldırılması gerekir. Örneğin pıhtılaşma sorununuz varsa kan sulandırıcı kullanılması gibi.Genetikte tutma oranı epey yüksek dmi canım
İnşallah güzel haberi biran önce alırsınızAyyy darısı başıma Aminnnnn dua edin bana da transferim olcak nasipse bu ay
Aminnn Aminnnn Aminnnn Allahrazıolsun canımmİnşallah güzel haberi biran önce alırsınız
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın, kac gun sonra test yapilcakSelam kizlar ben dün transfer oldum çok şükür hayırlısı olur inşallah
Sağol canım inşallah..10 gün sonra yani haftaya cumaHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın, kac gun sonra test yapilcak
Ngs mi yaptirdiniz yoksa belli bir rahatsizlikicin pgt-m mi yaptirdiniz3 haftadan sonuç geldi ? Kaç embriyo gönderceksiniz siz ? Yaşınz kaç
Güzel haberlerini bekliyorumSağol canım inşallah..10 gün sonra yani haftaya cuma
Yaş kaçti canım ? Opu da adet baya değişiyor canımMerhaba bugün kontrole gittim tedavinin ilk günü 11 folikul vardi doktor muaynede olcerken 5 adet icin olcu soyledi cumartesi gününe opu planlandı sordugumda hepsi buyumeyebiliyor dediler acikcasi biraz uzuldum 5 yumurtanin hepsi olgun cikacak mi ve dollenip biyopsi yapilacak kaliteye ulasacak mi bissuru sey dusunuyorum bugun gonalf i kestiler gece 12 de otrivelle yapacagim e2 degerimde 918 cikti moralim bozuldu
31 amh 1.96Yaş kaçti canım ? Opu da adet baya değişiyor canım
Benimde 2 adet embriyo genetiğe gitti 2 si dedi sağlıklı dediler 5 gün embriyosu 3ab kalitesinde sizce nasıl bende Ocak ayında dondurulmuş transfer olucam31 amh 1.96
Bende aralıkta olucam ay sonu yani ama şekerim çok oynadı , sizlerde var mı böyle şeylerBenimde 2 adet embriyo genetiğe gitti 2 si dedi sağlıklı dediler 5 gün embriyosu 3ab kalitesinde sizce nasıl bende Ocak ayında dondurulmuş transfer olucam
Benim. De şimdi şeker yüksek çıkıyor biraz onu düşürmekle uğraşıyorum31 amh 1.96
2 de 2 saglikli gelmesine çok sevindim ilk tedaviniz mi umarim tutunur embriyo saglikli bir bebis olurBenimde 2 adet embriyo genetiğe gitti 2 si dedi sağlıklı dediler 5 gün embriyosu 3ab kalitesinde sizce nasıl bende Ocak ayında dondurulmuş transfer olucam
Insallah bir an once düşer sorunsuz transfer olursunuz bebisinize kavusursunuzBenim. De şimdi şeker yüksek çıkıyor biraz onu düşürmekle uğraşıyorum
Aminnn Aminnn canım , hiç böyle yükselmemişti ilaçlar mı yapti anlamadımInsallah bir an once düşer sorunsuz transfer olursunuz bebisinize kavusursunuz
Olabilir çok fazla ilaç alıyoruzAminnn Aminnn canım , hiç böyle yükselmemişti ilaçlar mı yapti anlamadım
Maalesef .. ama kısa sürede düzelir inşallahOlabilir çok fazla ilaç alıyoruz