- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Amin canım 10 aralikta inşallah.Rabbim yardımcımız olsun senin aralığın kaçıydı transfer canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım 10 aralikta inşallah.Rabbim yardımcımız olsun senin aralığın kaçıydı transfer canım
Adet olduktan sonra mi gün verdiler peki ?Amin canım 10 aralikta inşallah.
Adetin 3.gün gittim tahlil yapıldı sonra kontrole gittim tahlil yapıldı tekrar sonra tekrar tahlil yapildi yumurta catladimi diye..ona göre gün belirlendi transferden 1 gün önce tekrar tahlil yaptircamAdet olduktan sonra mi gün verdiler peki ?
Ooo baya tahlil süresi olmuş transferden önce canımAdetin 3.gün gittim tahlil yapıldı sonra kontrole gittim tahlil yapıldı tekrar sonra tekrar tahlil yapildi yumurta catladimi diye..ona göre gün belirlendi transferden 1 gün önce tekrar tahlil yaptircam
Evet canım doğal siklus hazırlığı olduğu için yani ilaçsiz ilerledikOoo baya tahlil süresi olmuş transferden önce canım
Nasıl yani ilaçsız canım açarmısın biraz dahaEvet canım doğal siklus hazırlığı olduğu için yani ilaçsiz ilerledik
Normalde adet olduğun zaman estrofem veriliyo transfer hazırlığı için..ama doktorum dogal ilelermeyi tercih ediyo yani ilaçsiz..yumurta kendi kendine buyuyo ve çatlıyor..Nasıl yani ilaçsız canım açarmısın biraz daha
Esttofem nedir peki iğne mi o da ? Doktorunuzun doğal yöntemleri tercih etmesi çok iyi benceNormalde adet olduğun zaman estrofem veriliyo transfer hazırlığı için..ama doktorum dogal ilelermeyi tercih ediyo yani ilaçsiz..yumurta kendi kendine buyuyo ve çatlıyor..
Hayır hap canım o da bi hormonEsttofem nedir peki iğne mi o da ? Doktorunuzun doğal yöntemleri tercih etmesi çok iyi bence
Benim bu verilen iğne az önce başka gruptan bir arkadaş yazdı da , yumurta büyümemesi için geçici menopoz iğnesiymişHayır hap canım o da bi hormon
Her tedavi farkli oluyo canım herkes farklıBenim bu verilen iğne az önce başka gruptan bir arkadaş yazdı da , yumurta büyümemesi için geçici menopoz iğnesiymiş
Aynı hastane aynı doktor eltime bu iğneyi vermemiş
İşte değişiyor çok
Amin Amin Amin darısı başıma sürecin sonuna geldim sayılır bu ay transferim olucak benim de kısmetseBen 2023te genetik tanili tup bebek ile anne oldum daha once 2 kez asilama ve 3 kez tup bebek olmak uzere olumsuz denemelerim olmustu. Sonunci genetikten 1 tanesi transfer edilebilir geldi ve suan nerdeyse 1 yasinda. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
yarın belli olacak 5.güne kaç tane kalacağı. 27 yaşındayım amh biraz düşük benim o yüzden embriyo az zaten3 haftadan sonuç geldi ? Kaç embriyo gönderceksiniz siz ? Yaşınz kaçy
Amin Amin Aminnnnnn canımmmMerhaba bende 2023 yılında doğum yaptım genetikli oğlum bir buçuk yaşında ikinci için regl olmayı bekliyorum transfer hazırlığı için Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba ben de genetik tüp bebekle hamile kaldım. Önceki 3 transfer negatif olunca 4.yü genetik testli yaptık. 23 haftalık hamileyim şuan.Merhaba genetikten sonucumuz geldi . Çok şükür transfer olucak bu ay genetik tarama ile anne olan veya anne adayı olan var mı anlatabilir mi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba ben de genetik tüp bebekle hamile kaldım. Önceki 3 transfer negatif olunca 4.yü genetik testli yaptık. 23 haftalık hamileyim şuan.
Teşekkürler darısı sizin de başınıza inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayyy darısı başıma Aminnnnn dua edin bana da transferim olcak nasipse bu ayMerhaba ben de genetik tüp bebekle hamile kaldım. Önceki 3 transfer negatif olunca 4.yü genetik testli yaptık. 23 haftalık hamileyim şuan.