Gene ben gene bitmeyen sorunlar

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.081
4.167
173
Selam kızlar gene ben. Gene ortak araba kavga çıkardı. Önceki konularımı okursanız daha iyi olur. Kv gille altlı üstlüyüz kesemiz bir yani eşim maaşı alınca direk annesine veriyor . Bizim faturalar bazı ihtiyaclar onlardan( yüzümüze vura vura alırlar) gerisi eşim ek işle vs karşılamaya çalısıyor.
Benim şahsi 14 milyarımın üstüne koydular bi araba aldık ama bizim binmemiz resmen sıkıntı oldu.
Eşim satma kararı aldı
Neyse 2 gün önce arabyla ilgili bi kavga oldu. Anlıycanız bribirlerrine rest çektiler arabayıda sat bize parada verme senin kesen ayrı benimki ayrı bundan sonra selam selam dedi kv . Eşimde selamda vermeyin dedi. Maaşımıda vermiycem artık felan diyor . Bende akşamları yemeğe çıkıyodum 2 gündür çıkmıyorum kv de torununu sevmeye geldi 10 dk okadar . Benlede konuşmaya calıştı çocugun alnı kızarmış nereye düştü. Cocugun saçını sıkı toplamışsın Vs diye . Hiçbişey demedim. Yukarda bulasıgını salatasını yapan yok maaşta yaklastı Konuşmaya çalışıyolar dünde eşimi gördüğünde konuşmaya çalışmış eşim hiç konuşmamıs. Maaş günüde yaklasıyor ya arayı düzeltmeye çalısıyolar.
Bende uzun uzun eşimle konuştum barışsanda maaşını verme kendimize birikim yapalım yemeğimizide evimizde yiyelim diye.
Aylık masrafımız en fazla 300 tl eşim onlara 2 milyar veriyor. Altın zincirler yapyor kv kendine. 3 kardeşi okuyor biri universite biri bu sene uni. Gidecek diğeri orta okul. Onların okuluna vs gidiyor maaşı. 3 gün sonra alcak maaşı eve yemeklik aliriz felan diyor. ( Sözde ) kararlı görünüyor ama bikere daha buna benzer bi olay yaşadık barışınca gene parasını verdı annesine ve ben çok sıkıldım. Gene barısıp parasını götürürse kızımıda alıp gitmeyi düşünüyorum . Eşimi seviyorum ama Başkalarına minnetli yaşamaktan bıktım. kendiside biliyor,görüyor.
Görümcem okula gittiği için ıslak mendili vs ona aldırıyoruz 60lı mendil 1 haftayı biraz geçik anca yetiyor. Bikere eşimde vardı ,ıslak mendil istedik 'daha geçen verdim yuh siz napıyonuz benim fabrikammı var dedi. Eşim baya kızdı kavga ettti nerdeyse kalkıp vuracaktı o dereceye geldi. ama ne fayda hep böyle.
Bide biz 3 kişiyiz. yukarda birsürü bulasık tabak çanak salatası sofrası ben yoruluyorum zaten cocuk hiç durmuyor. Kendi evimde makinemde var çıkan 2 bulaşık . Yemek yapmayı fazla bilmiyorum ama öğrenirim heralde.
Kızlar napıcam bilemiyorum kv konuşmaya çalıstıgına göre akşam gelir çağırır yemeğe. Ne desem diye düşünüyorum sabahtan beri. Çok bunaldım eşimle uzun uzun konuştum gene benim dediğimi yapmazsa gitmeyi düşünüyorum ama ilerde bu sebepten boşandığım için pişman olmaktan korkuyorum bide kızım var.. Biraz dertleşmek istedim kimseye anlatamıyorum uzun olduysa kusura bakmayın...

Esini destekle kararını belirt vermesin hem niye veriyor ilk bastan beri hata bu ..sizin eviniz kapiniz ayri keseniz ayri 300 tl masraf icin 2 bin mi verilirmis ..
Gidin islak mendil bezi toptan alın
Erzak olayını fazla almayın gelip sizden.isterler evde yok diye
Yemek olayi da hergun degil haftada bir kez bereber yiyin birgün den bailey olmaz kv itiraz ederse ona da gitmeyin

Esini destekle kararını belirt vermesin hem niye veriyor ilk bastan beri hata bu ..sizin eviniz kapiniz ayri keseniz ayri 300 tl masraf icin 2 bin mi verilirmis ..
Gidin islak mendil bezi toptan alın
Erzak olayını fazla almayın gelip sizden.isterler evde yok diye
Yemek olayi da hergun degil haftada bir kez bereber yiyin birgün den bailey olmaz kv itiraz ederse ona da gitmeyin
Aynen çok haklısınız. Kendimize birikim yaparız hiç olmazsa ama eşim bunu anlamıyor annesigil sömürüyor onu resmen. Kv istiyoki maaşıda ona verelim, hergün yeme içme bir olsun iki yerde tv açılmasın 2 yerde yemek pişmesin, 2 yerde soba yanmasın.. öyle haftada 1 -2 yetmez ona .. onun istediği yaşam tarzı böyle..

Asil bu sekilde devam edersen pisman olacaksin. Nasil oluyo ya o is öyle. Aklima ilk gelen ped alicam kv ye gidip anne du kadar lira ver pedim bitti mi diyosun? Ilerde kizinda mi taneyle sayiyla hesap ederek kullanacak?
Ah ah hiç sormayın. Eşim ek işle mesaiyle para getirirse öyle alıyorum anca ki düşünün olmadığı zamanlar nası zorluk çekiyoruz. Kadın bikeresinde " geçen hasta oldugunda almamışmıydık bitti mi hemen ' dedi düşünün . Bidahada istemedim. Kolay kolay birşey isteyebilen biride değilim.. Çok yoruldum artık

Bu sebepten dolayı boşanırsanız eşiniz yüzünden olur bu olay. Evlenmiş barklanmış evi yurdu ayrı hala bi ıslak mendil için karısını milletin ağzına sakız eden bir koca yüzünden boşanmış olursunuz.

Neyse ya madem kocanız aldığı parayı birisine vermeye alışık verir size. Sizde evin eksiğini gediğini alırsınız.

Bu ne aileside bedava hizmetçi bulmuş. Çıkmayın yukarı aşağıda açlıktan ölmeyeceğinize göre mecbur mutfağa bişeyler alınacak.
Almıyorlar mı o zaman alın elinize bi poşet yukarıdan alın istediğiniz şeyleri kahvaltılıkları doldurun. Aşağıda yemek yapacağım deyin.
Biraz ağzınız işlesin ezdirmeyin kendinizi.
Kocanızada söyleyin "bi daha böyle bi duruma sokarsan beni ben yokum sende ne var ne yok verirsin ailene" deyin çekin resti

Bacım sen iyi dayanmissin. Affedersin de pedim için prezervatifim için cocugumun ıslak mendili için kv ye kp'e ağız burun egecegime askimdan sürünür, inler, anırırım yine de beni o duruma düşüren herifi bırakır giderim.
aslında eşimde farkında ama onlar geçinemiycek diye korkuyor 2 kardeşi uni. Okuyor felan diye. Bide o annesi varya az değil . Nefret ettim eşimden bile sogudum artık mutlu değilim benim halimi bi görseniz hayattan soğudum. Kızım için çabalıyorum. Belki ilerdé eşim dediğime gelir mi ki diye düşünüyorum..Belki de gitmeliyim kafam çok karışık :( Çekilecek bi hayat değil dimi?

Ah ah hiç sormayın. Eşim ek işle mesaiyle para getirirse öyle alıyorum anca ki düşünün olmadığı zamanlar nası zorluk çekiyoruz. Kadın bikeresinde " geçen hasta oldugunda almamışmıydık bitti mi hemen ' dedi düşünün . Bidahada istemedim. Kolay kolay birşey isteyebilen biride değilim.. Çok yoruldum artık

Allah yardimcin olsun. Esin biliyor mu bunlari

Yok artık .. el harçlığı da mı bırakmıyor evli barklı adam bütün maaş aileye nasıl verilir anlamıyorum . Kp yaşıyor mu .

Bu sebepten dolayı boşanırsanız eşiniz yüzünden olur bu olay. Evlenmiş barklanmış evi yurdu ayrı hala bi ıslak mendil için karısını milletin ağzına sakız eden bir koca yüzünden boşanmış olursunuz.

Neyse ya madem kocanız aldığı parayı birisine vermeye alışık verir size. Sizde evin eksiğini gediğini alırsınız.

Bu ne aileside bedava hizmetçi bulmuş. Çıkmayın yukarı aşağıda açlıktan ölmeyeceğinize göre mecbur mutfağa bişeyler alınacak.
Almıyorlar mı o zaman alın elinize bi poşet yukarıdan alın istediğiniz şeyleri kahvaltılıkları doldurun. Aşağıda yemek yapacağım deyin.
Biraz ağzınız işlesin ezdirmeyin kendinizi.
Kocanızada söyleyin "bi daha böyle bi duruma sokarsan beni ben yokum sende ne var ne yok verirsin ailene" deyin çekin resti
Evet onlarda böyle aldıkları parayı eşlerine getiriyolar kadın yönetiyor evi. Evimde çok sükür yemeklik var olmadıgı zamanlarda da ordan alıyorduk çünkü maaş onlarda mecbur orayı market gibi kullanıyorduk. Şimdi az çok geçiştiriyoruz dün bişeyler getirdi eşim öyle idare ediyorum aç kalmaya bile razıyım gerçi öyle bişey olmaz da her türlü karnımı doyururum illa 4 çeşit yemeğe gerek yok . Ama benim korkum eşim gene dönecek,maaşı alınca götürüp verecek gene eskiye döneceğiz :( bu şekilde yaşamak çok zor 2 senede ömrümden 10 sene gitti yaşlandım daha 22 yasındayım. Ailemde arkamda boşansam zorluk çekmem.. ama kızım babasız kalıcak :(

aslında eşimde farkında ama onlar geçinemiycek diye korkuyor 2 kardeşi uni. Okuyor felan diye. Bide o annesi varya az değil . Nefret ettim eşimden bile sogudum artık mutlu değilim benim halimi bi görseniz hayattan soğudum. Kızım için çabalıyorum. Belki ilerdé eşim dediğime gelir mi ki diye düşünüyorum..Belki de gitmeliyim kafam çok karışık :KK43: Çekilecek bi hayat değil dimi?
Değil canım tabiki değil. O uni.okuyan çocukları okutamayacaklarsa dogurmayaydi çok zeki kayinvaliden. Senin de bi çocuğun var onu düşünsün biraz eşin. Yazık değil mi Sana? Daha genceciksin. Gezip tozma tatillere gitme zamanin senin şu an eşinle. Biraz bunu düşün. En son ne zaman başbaşa yemeğe gittiniz? Sen insan değil misin? Genç kadın değil misin? Bunu mu hakediyorsun yani? Mutlu bi yuva, ailecek yenen yemekler, çocuğunu alıp eşini alıp alisverise gitmeyi, pikniğe gitmeyi, kimseye danışmadan evine birşeyler almayı haketmiyor musun? Bence hakediyorsun. Azcık kendi değerini bil

Aile gecinemez esin destek cikar eyvallah ama onlarda ceki duzen versinler kendilerine ihtiyaç halinde versin de direk maaşı annesisin eline vermek nedir .
Bide çocuğun eline harclik verir gibi 300 tl veriyor.. esin versin her ay 300 tl anasina

Bi insan neden evlendikten sonra maaşini annesine verir ya? Hadi o yarim akillilik ettti annesi nasil aliyor? Alirken ici nasil rahat.
Ooo annesini görseniz. Kırk takla atıyor oglu parayı getirsin diye. Eşim ben maaşı size veriyorum daha napayım demişti bikere annesi de mecbur vercen ben seni büyüttüm bu zamanlara getirdim dedi. Ya yanlış anlamayın bide doğulular her doğulu bir değil ama ben tam adamlarına denk geldim anlatsam roman olur .. ayrılmıyorlar yani çocuklarından

Evet onlarda böyle aldıkları parayı eşlerine getiriyolar kadın yönetiyor evi. Evimde çok sükür yemeklik var olmadıgı zamanlarda da ordan alıyorduk çünkü maaş onlarda mecbur orayı market gibi kullanıyorduk. Şimdi az çok geçiştiriyoruz dün bişeyler getirdi eşim öyle idare ediyorum aç kalmaya bile razıyım gerçi öyle bişey olmaz da her türlü karnımı doyururum illa 4 çeşit yemeğe gerek yok . Ama benim korkum eşim gene dönecek,maaşı alınca götürüp verecek gene eskiye döneceğiz :KK43: bu şekilde yaşamak çok zor 2 senede ömrümden 10 sene gitti yaşlandım daha 22 yasındayım. Ailemde arkamda boşansam zorluk çekmem.. ama kızım babasız kalıcak :KK43:
Evin hanimi sensin este sensin sana versin maasini esin o zaman .. evladin simdi cok mu mutlu peki ailesini mağdur eden bir baba mutsuz bir anne var ortada yarin bir gün büyüdüğü zaman da onunda masrafı ihtiyacı eksik kalmicak mi ... evladına imkanin varken bakamayacaksın

Değil canım tabiki değil. O uni.okuyan çocukları okutamayacaklarsa dogurmayaydi çok zeki kayinvaliden. Senin de bi çocuğun var onu düşünsün biraz eşin. Yazık değil mi Sana? Daha genceciksin. Gezip tozma tatillere gitme zamanin senin şu an eşinle. Biraz bunu düşün. En son ne zaman başbaşa yemeğe gittiniz? Sen insan değil misin? Genç kadın değil misin? Bunu mu hakediyorsun yani? Mutlu bi yuva, ailecek yenen yemekler, çocuğunu alıp eşini alıp alisverise gitmeyi, pikniğe gitmeyi, kimseye danışmadan evine birşeyler almayı haketmiyor musun? Bence hakediyorsun. Azcık kendi değerini bil
Çok dolmuşum okuyunca ağladım :( okadar haklısınız ki . maaşını bize getirse bende kardeşlerine para yollarım destek olurum. Zorda bırakmam ki kalmazlar zaten . Babasıda çalışıyor yeterde artar onlara. Ama eşim bunu anlamıyor . Buraya konu açmam iyi oldu. Ben 22 yasındayım daha . Bikere eşimle bi yemeğe gitmedik gezmeye dolaşmaya çıkmadık.. Ama ben kızıma kıyamıyorum ona üzülüyorum babasından ayrılıcak :( etraftaki insanlar dedikodumu edecek... eğer eşim dönerse sözünden,gene maaşını götürürse ailemle konuşmayı düşünüyorum

Back