- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi diet killer
küstüm zaten aramayacağımaslında yan yana durunca kilolu değilim ama göbek var off o göbek zaten beni yakan
Ay bana öyle dese ben küserim konuşmam o yüzden demeye cesaret edemez bence :)
Aslında niyetleri kötü değil tabi ama insan sinir oluyortontişimmmm sen şişko değilsinkiiiii diyor bide yaaaaa
Yağı çok değilse kabak dolması süper olur cnm
Onuda diyetine eklemeye bak cnm
O Da sözde pazartesi diyete giriyordu
küstüm zaten aramayacağım
Aslında niyetleri kötü değil tabi ama insan sinir oluyor
solucan hafalııı ne olacak tombişmişimmmmYok yok küsme yine de yazık çocuğa
solucan hafalııı ne olacak tombişmişimmmm
kahvaltı yapmamak metabolizmanı yavaşlatabilir canım elinden geldiğince yapmaya çalış afiyet olsun patatesin :)Valla ben kahvaltı yapmadım işe yürüyerek geldim yarım litre su içtim :)
Öğlende bir patates kaynatıp acı biber atıp yemeyi düşünüyorum (tuz yok ama )
anlıyorum da işte ne kadar salarsa insan o kadar batyoryedikçe yiyesim geldiiiii
teşlekkür ederim canım et yemiyorum ben not almak çok işe yarıyor valla motive edici bir şeyİraden için tebrik ediyorum cnm :) Bana az geldi cnm ya nerde et/tavuk/balık?
İyi hatırlattın bende ölçülerimi alayım akşam, hatta katılanları boy kilo ve ideal kilo şeklinde yazılırsa takibi kolay olur
Kolay gelsin cnm
santim olarak ölçmüş müydün canım ne kadar gitmiştiBi de kızlar karnımızı içine çekip bırakmakta çok işe yarıyor nefes alıp verir gibi ama işte acıyor acıyana kadar yavaştan başlayabilirsiniz ben onun faydasını gördüm daha önceden
tatlım bence bi kase yoğurt ile sen çok acıkır önüne geleni yersin sonra gerçekçi bir menü yap psikolojin kötü şuanben halen kararsızım bi kase yoğurtmu yesem
ay çok güzel eline sağlıkAçlık körelten baharat karışımı
1 yemek kaşığı zencefil (metabolizmayı hızlandırır)
1 yemek kaşığı zerdeçal (yağların sindirimini hareketlendirir)
1 yemek kaşığı toz kişniş (kol ve karın yağları için)
1 yemek kaşığı toz kimyon (sindirim rahatlatıcı)
1 tatlı kaşığı pul biber (yağ eritici)
1/2 çay kaşığı tarçın (karbonhidratı hızlı yakar)
Annem evde bu malzemelerin katlarında hazırlayıp bir sürü yapıyor her yemeğe de kullanıyoruz ayrıca tadı hafif ve güzel :)
:) :)Bir haftadır bioderin 90 60 90 jelini kullanıyorum. Biliyorum pek bir sey beklememek lazım ama umut işte
dukanın elmalısı gibi çok mantıklıBi de sabah kahvaltısı için tarif vereyim size 1 kase yoğurt 1 tane elma doğranacak içine 2 kaşıkta yulaf ezmesi hem tok tutuyor hem hazmı kolaylaştırıyor tvde almıştım bu tarifi bi doktor vermişti ama hatırlamıyorum kim olduğunu :)
ısrar etmiyor tabi ama şişko diyor sorun o aman zaten iştahımda kaçtı depresyona giriyorum sanırım
öyle yap canım bugünlük ekmek yeme istersen2 tane kabak dolma bi kase yoğurt nasıl olur fazlamı
süper işte böyle programlı azimli yoldaşlar istiyom ben de insan motive oluyor yahu :) :)ben 22 şubatta başladım diyete.iki ileri bir geri derken 3.3 kg verebildim.Aslında 5-6 olurdu ama bir gün yaptım ertesi gün kıtlıktan çıkmış gibi yedim ancak 3.3 kilo gitti.haftada 1 kilo hedefledim.21 haziran da kızımın doğum günü 58 olmak istiyorum.Gelelim neler yaptığıma:kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği,öğlen 1 dilim akşamları da yememeye çalışıyorum.protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.şekeri tamamen kısamasamda %90 azalttım.günde 2 lt su ve 6000 adım hedefim var.Akşam ilk kez evde 100 tane ip atladım,oklavayla 50-60 tane hareket ettim.15 squat yaptım.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
kız basen yok sadece göbeğim var biraz ama gözüne batıyor adamınAnladığım kadarıyla sende benim gibisin çok kilolu değilsin ama göbek basen falan var öyle dediği zaman sen tombiş görmemişsin de
bebeğim senin boyun ve kilon kaçtı ya unuttum ne bu böyle :)kız basen yok sadece göbeğim var biraz ama gözüne batıyor adamın
boy 170 kilo 73bebeğim senin boyun ve kilon kaçtı ya unuttum ne bu böyle :)
kız basen yok sadece göbeğim var biraz ama gözüne batıyor adamın
ben mekik çekemiyorum tatlım ameliyatlı olduğum için sol tarafımda 30 cm enlemesine kesi var doğal olarak karın kaslarım pek sağlam değilBende de tek göbek aynen mekiğe yüklenicez mecbur :)
ben mekik çekemiyorum tatlım ameliyatlı olduğum için sol tarafımda 30 cm enlemesine kesi var doğal olarak karın kaslarım pek sağlam değil
çok iyi olur canım yaaaAnladım cnm inş bi yolunu buluruz aslında ben ender saracın bi tarifini almıştım 1 2 defa uyguladım ama devam edememiştim sen yap bi dene istersen bulayım tarifi yazayım hemen :)
Kızlarr nasılsınız? işte olduğum için arada bakabiliyorum, öğlen arasında 20 dk yürüdüm işyerimde yarından itibaren arkadaşlarla yürüyeceğiz öğlen arasında anlaştık , onları da gaza getirdim