- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- Konu Sahibi diet killer
Ben şu revoflex xtreme egzersiz aletiyle çalıştım basenlerim hemen gitmişti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sanki obezsin yani allalalallalal şişko şişko ne bu be :)boy 170 kilo 73
egzersiz olmadan yağ ne faydaaaMalzemelerimiz:
Birer çorba kaşığı limon suyu, susam yağı, okaliptüs yağı ve biberiye yağı
Hazırlanışı ve uygulama:
Tüm bu doğal yağlardan bir karışım oluşturuyoruz ve karın bölgemize sürerek dairsel ve yavaş hareketlerle masaj yapıyoruz. Bu masaj ile birlikte yapacağınız egzersiz hareketler sayesinde karın bölgenizdeki yağlardan kolayca kurtulacaksınız.
oooo süper çok iyi yapmışsın :)Kızlarr nasılsınız? işte olduğum için arada bakabiliyorum, öğlen arasında 20 dk yürüdüm işyerimde yarından itibaren arkadaşlarla yürüyeceğiz öğlen arasında anlaştık , onları da gaza getirdim
ben de aynıyım yaaa aynı aynı süreklilik yok öf iradesiz miyim neyim bilmiyorumYa bende çok uygulama var ama süreklilik yok teşvik eden gerek bana siz yaparsınız artık kk hanımları
benim de göbeğim neredeyse yok basenlerim ve bacaklarım korkunçBenim problem basenlerdeeeeeee
Bende işteyim oturuyorum karnımı içime çekip bırakıyorum devamlı öğle yemeğinde 1 haşlanmış patates 1 kaynamış yumurta yedim tuz kullanmadım sadece kırmızı pul biber ve limon sktım yedim ve bolca maydonoz 1.5 ltreye yakın su içtim arada kalkıp işyerinin içinde yürüyorum :)
Bende işteyim oturuyorum karnımı içime çekip bırakıyorum devamlı öğle yemeğinde 1 haşlanmış patates 1 kaynamış yumurta yedim tuz kullanmadım sadece kırmızı pul biber ve limon sktım yedim ve bolca maydonoz 1.5 ltreye yakın su içtim arada kalkıp işyerinin içinde yürüyorum :)
ya alete bile gerek yok internette bir sürü video var profesyonel eğitmenler ders veriyor açıp birini yaparız yapmak istesek de işte :)Ben şu revoflex xtreme egzersiz aletiyle çalıştım basenlerim hemen gitmişti :)
Ben şu revoflex xtreme egzersiz aletiyle çalıştım basenlerim hemen gitmişti :)
ay sanki obezsin yani allalalallalal şişko şişko ne bu be :)
egzersiz olmadan yağ ne faydaaa
bu şişko beden egzersize bile hazır değiiil
oooo süper çok iyi yapmışsın :)
ben de aynıyım yaaa aynı aynı süreklilik yok öf iradesiz miyim neyim bilmiyorum
benim de göbeğim neredeyse yok basenlerim ve bacaklarım korkunç
al benden de okadar ama anlayanaay sanki obezsin yani allalalallalal şişko şişko ne bu be :)
egzersiz olmadan yağ ne faydaaa
bu şişko beden egzersize bile hazır değiiil
oooo süper çok iyi yapmışsın :)
ben de aynıyım yaaa aynı aynı süreklilik yok öf iradesiz miyim neyim bilmiyorum
benim de göbeğim neredeyse yok basenlerim ve bacaklarım korkunç
inceliyor tatlım neden incelmesin bacakların kemikten oluşmadığına göre incelir demek oluyor öyle bir fizik kanunu yok genetik olarak bacaklarındaki kaslar şişik ise ve kemiklerin kalın ise diğerlerinden daha kalın bacaklı olursun üstüne bir de yağ eklenirse file döner insan. ilk yapılacak şey bacak çevresindeki yağları yakmaktır daha sonra da kasları küçültmek için özel egzersizler yapılar etki edemeyeceğin tek şey kemik kalınlığıdır ama zaten bir kemik en fazla ne kadar kalın olabilir etrafını yağ sarmadıkçaO ne ola ki? hmm bi bakayım şuna
Fancim makus kaderimiz.. bel incecik olur kg verince o bacaklr incelmez
kas küçültmek yağ yakmatan daha zor olduğu için insanların kafasında çok zor imkansız olarak ön yargı oluşturmuş fakat öyle değil 6 ayda yağlar gidiyorsa 1 senede kaslar küçülüyorinceliyor tatlım neden incelmesin bacakların kemikten oluşmadığına göre incelir demek oluyor öyle bir fizik kanunu yok genetik olarak bacaklarındaki kaslar şişik ise ve kemiklerin kalın ise diğerlerinden daha kalın bacaklı olursun üstüne bir de yağ eklenirse file döner insan. ilk yapılacak şey bacak çevresindeki yağları yakmaktır daha sonra da kasları küçültmek için özel egzersizler yapılar etki edemeyeceğin tek şey kemik kalınlığıdır ama zaten bir kemik en fazla ne kadar kalın olabilir etrafını yağ sarmadıkça
kas küçültmek yağ yakmatan daha zor olduğu için insanların kafasında çok zor imkansız olarak ön yargı oluşturmuş fakat öyle değil 6 ayda yağlar gidiyorsa 1 senede kaslar küçülüyor
Süper cnm bu sefer başarıcaz bu işi :) bende çocuklardan alışveriş yapmayafırsat bulursam maydonoz bide şu baharatlardan alıcam bakalm akşam
ya alete bile gerek yok internette bir sürü video var profesyonel eğitmenler ders veriyor açıp birini yaparız yapmak istesek de işte :)
süpersin canım yemeğin de iyi çok hafifi egzersiz de yapmışsın afiyet olsun
Aynen ve ben bugün ani kararla başladım ne zamandır hep başlıcam diyodum burası biraz ön ayak oldu başlamama bi de dün pantolonu bi beden büyük alınca psikoloji bozuldu
Bende öyle hareket yapamıyorum yoksa neler var 2 tane yapıyorum devamı gelmiyor bunda aletle uğraşıyosun ya göbeğe de iyi geliyor düzenli yapılınca :)
Aynen hafif şeyler yemeye dikkat edicem bundan sonra :)
Sorma Zerom ben de yeni pantolon aldım diğerleri olmayınca 46 beden
YOK CANIM EPEYDİR ÜYEYİM kendi günlüğümde varTabi ki katılabilirsin canım Yeni mi kayıt oldun siteye?
ben 156 boyunda 61,6 kiloyum diyete başlayalı çok oldu ama çok sıkmadan yapıyorum o yüzden hızlı bir kilo kaybı değil yavaş yavaş veriyorumSüper canım tabi ki katılabilirsin. Boyun, kilon, yaşın kaç bakalım? Başlandın mı diyete?
kas küçültmek için ayrı program yaparız sıkıntı çekenlerle bebişim hihihihwauww Benim etimde yumuşadı zaten hamurlaştım otura otura tam yanmalık oldu o kaslar
sende haklısın canım ben yarın başlayacağım spora videolar üzerinden bakalım nasıl olacakAynen ve ben bugün ani kararla başladım ne zamandır hep başlıcam diyodum burası biraz ön ayak oldu başlamama bi de dün pantolonu bi beden büyük alınca psikoloji bozuldu
Bende öyle hareket yapamıyorum yoksa neler var 2 tane yapıyorum devamı gelmiyor bunda aletle uğraşıyosun ya göbeğe de iyi geliyor düzenli yapılınca :)
Aynen hafif şeyler yemeye dikkat edicem bundan sonra :)
38 bedenmiiiiiiiiiii Ben hiç konuşmayayım en iyisi kalça almış başını gidiyorken susayımoww yok ben 38 beden giyiyorum kumaşta kotta da 27 ydi 28 aldım dün o yüzden o göbek gidecek artık kilo vermeliyim offf
38 bedenmiiiiiiiiiii Ben hiç konuşmayayım en iyisi kalça almış başını gidiyorken susayım
YOK CANIM EPEYDİR ÜYEYİM kendi günlüğümde var
aaa öylemi canım hoşgeldin tekrar ozaman özel bir şey uygulamıyorsun değil mi sağlıklı kontrollü beslenme ve spor odaklısın galiba öyle tahmin ettimben 156 boyunda 61,6 kiloyum diyete başlayalı çok oldu ama çok sıkmadan yapıyorum o yüzden hızlı bir kilo kaybı değil yavaş yavaş veriyorum
Aynen öyleyim diyetisyene gittim bir ay 2 kilo verdim ama arada kaçamaklarımda oldu sonra bilemiyorum bu kadar para vermelimiyim diye düşündüm sonuç olarak yememem gerekiyor spor gerekiyor vs.vs şimdide 5 gün evde yalnızım bu 5 günü iyi değerlendirmem lazım en azından 1 kilo versem çok ii olucakaaa öylemi canım hoşgeldin tekrar ozaman özel bir şey uygulamıyorsun değil mi sağlıklı kontrollü beslenme ve spor odaklısın galiba öyle tahmin ettim