- 10 Kasım 2013
- 475
- 512
- Konu Sahibi diet killer
Geçmiş olsun canım..Herkese merhaba arkadaşlar bugün yazamadım hiç sabahtan beri aşırı midem bulantı çok kötüydüm yeni yemek yedim bir tane haslanmıs patates ve su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım..Herkese merhaba arkadaşlar bugün yazamadım hiç sabahtan beri aşırı midem bulantı çok kötüydüm yeni yemek yedim bir tane haslanmıs patates ve su
Cok tesekkürler canımGeçmiş olsun canım..
Ooo süpersin :) özellikle squata bayılıyorum ben :) ilerde set sayılarınıda arttırırsın25 mekik 15 squat 25 ters mekik 20 şınav 100 yan hareketi 20 çagı mekiği bir kupada maydanozlu limonlu form çay:))
bir kaç kişiden başka fazla ilgi gösterilmiyor gibi hadi nerdesiniz genç şişkolar ya
Canım onlar tek başına işe yaramaz amcak takviye olurKizlaarrr su caylarla fAln zayiflaybilen var mi aranizdaaa
Kısır mı:) canım çekti :) afiyet olsunöğlen yediğim kısır fena şişirdi akşam yiyemedim.
1 bardak kefir
1ayva
1 fincan sütlü kahve
Kizlaarrr su caylarla fAln zayiflaybilen var mi aranizdaaa[/QU
Aynen ben de öyle planlıyorum:) yarından itiarende jillian michaels ın 30 gün programına başlayacağım bakalım inşallah gider bu 10 kiloda daha fit olurum (oluruz ) :)))Ooo süpersin :) özellikle squata bayılıyorum ben :) ilerde set sayılarınıda arttırırsın
Ay maşallah canım benim hadi kolay gelsin sana ay yerim tiplere bak hihihi
çok guzel olmuş cnmKahvaltım:))
2 yumurta
peynir
domates salatalık
fırınlanmış 1 adet sigara böreği
1 kupa yeşil çay
Egzersiz:1 saat yürüyüş
Afiyet olsun cnmGünaydın canlarım
Bugün ailecek güzel bir pazar kahvaltısı yaptık çok abartmamaya özen gösterdim
1 yumurta
Biraz peynir
Domates
1 ekmek üzeri bal
ve çay
Yarın yine sınavım olduğu için spora gidemiyorum maalesef bu hafta biraz aksattım ama haftaya eski formuma döneceğim inşallah.
Aynen :)) öğlende gönül rahatlığıyla kısır yiyebilmek için 1.5 saat daha yürüdüm rahat rahat kısırımıda yedim:)
Heh he super cnm kısırı dengelemek lazımm afiyet olsun canımda kısır çekti bakKısır için değer çok seviyorum yemezsem olmazdı:)) dengelem lazımdı:)
Wuhuuuu azim bu azimm25 mekik 15 squat 25 ters mekik 20 şınav 100 yan hareketi 20 çagı mekiği bir kupada maydanozlu limonlu form çay:))
bir kaç kişiden başka fazla ilgi gösterilmiyor gibi hadi nerdesiniz genç şişkolar ya
Aaa cnm bol sıvı almayaya çalışsaydın en azından meyvesuyu gibi.. kilo vermek güzel ama sadece sağlıklı verildiğinde...Arkadaşlar kusura bakmayın bugün midemden rahatsız olduğumdan nerdeyse hiç bir şey yiyemedim forumada giremedim. Bir günde bir kiloya yakın vermişim
Maşallah çok tatlılar nazar değmesin:)
O ne kız? yap sen bakalım bende öğreneyimAynen ben de öyle planlıyorum:) yarından itiarende jillian michaels ın 30 gün programına başlayacağım bakalım inşallah gider bu 10 kiloda daha fit olurum (oluruz ) :)))
Almanlar genelde diyet pek yapmadan yediklerini yarıya indirip bol su ve sporla veriyorlarmış o da bir yöntem cnm
Simit ve bulgur pilavı aynı gün içerisinde karbonhidrat Bombası olmuş fıstıkçım bir dahaki sefere aynı günde tüketmezsin olur biter :)
Ay insanlar ne tuhaf ya SANANE dimi yani ne ısrar ediyorsun yedirmek için bazıları fesatlığından yapıyor varya
Bebişko arkadaşlar da söylemiştir akşam yemeğinde yağlı soslu kıymalı makarna + ekmek diyete çok uzak bir menü yorulmuşsun ama baya o yüzden sanırım yarı kalorisini yakmışsındır :) diğer Yarısı da bugün hadi bakalım
Arkadaşlar kusura bakmayın bugün midemden rahatsız olduğumdan nerdeyse hiç bir şey yiyemedim forumada giremedim. Bir günde bir kiloya yakın vermişim
Günaydıııııın Günaydııııın
Nabersiniz fıstıklar? Adet.. adet.. maalesef bitmiyor devam... Sabah 79.100 çıktım... ödem olduğu için kg vermem yavaşladı heralde önceki günde verememiştim yada kg verip su topladığım için belli olmamışta olabilir 5 gün sonra anlarız
Kipada formcular vücut yağ analızı yapıyorlardı fazla çıktı.. ok şaşırmadım ama insanın yinede duymak sinirini bozuyor... 6-8 kg verirsen dengelenir yaklasık olarak dedi ama zaten adetliyim canım da sıkıldı.. ok moral bozmak yok yola devam..
Bildirimler tartılı mı tartısızmı olacak? Bugün pts herkes tartılacak diye hatırlıyorummm
Hmm bilmiyordum ama teorik olarak bende böyle yapıyorum diyetlerimi :)
Tabi daha dikkat edicem cnm :)
Aynen bencede
Malesef pazar daha beter oldum bence
Maşallah nasıl şirinler bunlar,Allah bağışlasınn :)
Ayy kıyamam cnm şimdi nasılsın ?
Günaydın cnm :) tabiki moral bozmak yok gidecek bu kilolar inş adet dönemin rahatlıkla biter :)
Ben tartıldım ama foto çekmedim ki aklıma gelmedi