- 14 Aralık 2010
- 1.029
- 327
- Konu Sahibi diet killer
Sağol canım:)Günaydın cnm :) afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım:)Günaydın cnm :) afiyet olsun
Günaydın canım.Benim işim çok rahat patronum kocam olunca istedğimi yapabiliyorumİnşallah siz de daha rahat koşullarda çalışma imkanı bulursunuz.günaydın canım kahvaltın çok güzel ben de böyle kahvaltı yapmak isterdim ama iş yerinde olmuyor
ÖĞLE:
8 yk ıspanak
1 dilim ekmek
2 cherry domates
Çok tatlısın sen ya çaktırmadan spor mu yapıyosunEvden hazırlayıp götür canım daha sağlıklı olur bence.Sefertası götür demiyorum ama tavuklu salata yada yeşil mercimek salatasına benzer şeyler küçük bir saklama kabında çantana sığcak büyüklükte.Öğle yemeği olarak küçük bir simit yedim işyerinde pek seçeneğim olmuyor malesef ya
Sabahtan veri oturduğum yerde göbeğimi çekip bırakıyorum popomı sıkıp bırakıyorum iyi olur inş :)
Çok tatlısın sen ya çaktırmadan spor mu yapıyosunEvden hazırlayıp götür canım daha sağlıklı olur bence.Sefertası götür demiyorum ama tavuklu salata yada yeşil mercimek salatasına benzer şeyler küçük bir saklama kabında çantana sığcak büyüklükte.
sağolasın cnm hepimizin inşAllah yardımcın olsun canım:)
Adetliyken tartılma:)2-3 lt harika devam et vücudun nemini kaybetmez selülit çatlak olma ihtimalinide minumuma düşürürsün:) SU HAYATTIR BABY:)
Ooo iyiymişGünaydın canım.Benim işim çok rahat patronum kocam olunca istedğimi yapabiliyorumİnşallah siz de daha rahat koşullarda çalışma imkanı bulursunuz.
Hani bunun yoğurdu?... az geldi gözüme cnm..ÖĞLE:
8 yk ıspanak
1 dilim ekmek
2 cherry domates
Öğle yemeği olarak küçük bir simit yedim işyerinde pek seçeneğim olmuyor malesef ya
Sabahtan veri oturduğum yerde göbeğimi çekip bırakıyorum popomı sıkıp bırakıyorum iyi olur inş :)
Cnm kepekli ekmek sandviç olarak peynirle kolay taşınır.. yanında getir bence çekinme ben işyerinde bile pişiriyorum bazen küçük bi mutfağımız var
dudağımda da uçuk çıkmış ya nasıl acıyooo..
Doldur tatlım içelim güzelleşelim:))sağolasın cnm hepimizin inş
Bu yazıyı okduktan sonra hemen bi bardak daha doldurdum
Ooo iyiymiş
Hani bunun yoğurdu?... az geldi gözüme cnm..
Teşekkürler cnmeczaneye uğrayabilirsem akşam krem varmış uçuk içinGeçmiş olsun cnm geçer inş bir an önce
Doldur tatlım içelim güzelleşelim:))
Teşekkürler cnmeczaneye uğrayabilirsem akşam krem varmış uçuk için
Ara öğün: türk kahvesi
öğle: 1 kase hazır çorba, 3 köfteyle beraber pişmiş 1 biber ,1çay kasığı yağlı domates, 1.5 dilim ekmek yoğurt
sanada afiyet olsun cnmAfiyet olsun cnm :)
Bende ara öğün yine 1 bardak zahter içtim :)
temmuza kadar bende 20 kılo versem... Temmuzdakı sınavım ıyı gecsee.. Bır de atansam tadından yenmez vallahı gıder tatıle denızdende cıkmam
Ayda 5 kilo versen fıstık gibi olursun temmuza.İnşallah atanırsın:)) 2015 senin yılın olsun ra_punzel iradene sahip çıkıp tatlı hamurişini çıkar hayatından birazda spor zor değil.......HEMDE HİÇ ZOR DEĞİL ZAYIFLAYACAĞIZ İNŞALLAH HEPİMİZ EN ÇITIR BİZ OLCAZ GENÇ ŞİŞKOLAR:)))temmuza kadar bende 20 kılo versem... Temmuzdakı sınavım ıyı gecsee.. Bır de atansam tadından yenmez vallahı gıder tatıle denızdende cıkmam