- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- Konu Sahibi diet killer
Aynen valla öyle
İnat değil mi gidecek bu kilolar azcık kıskansnlar hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla öyle
Görceklerİnat değil mi gidecek bu kilolar azcık kıskansnlar hıh
Öğle: menemen 1 dilim tam bugday ekmeği yedim kızlar
Görcekler
Sağol tatlım. Ara ögün yedin miAfiyet olsun cnm
Aynen görceklerr
Sağol tatlım. Ara ögün yedin mi
Oglen 1 elma ve aksam yemegi olarak izgara tavuk ve salata yedim ve günü kapatiyorumm ins. Bugun kocisle gezme günümüz bakalim napicam
Canların merhaba
Mobilden girdiğim için geçmişi okuyamadım inşallah çok şey kaçırmadım. Sınavdan çıktım ancak daha eve gidemedim çok acıktığım için öğle ve akşam yemeğimi birleştirerek bir simit yiyeceğim şimdi eve gidince belki ıspanak salatamdan yerim.
Sakın kaçamak yapayım deme:)Oglen 1 elma ve aksam yemegi olarak izgara tavuk ve salata yedim ve günü kapatiyorumm ins. Bugun kocisle gezme günümüz bakalim napicam
Bugünlük böyle olsun :)Canların merhaba
Mobilden girdiğim için geçmişi okuyamadım inşallah çok şey kaçırmadım. Sınavdan çıktım ancak daha eve gidemedim çok acıktığım için öğle ve akşam yemeğimi birleştirerek bir simit yiyeceğim şimdi eve gidince belki ıspanak salatamdan yerim.
Aa canım sen baya az yiyorsun o zaman gün içindeBen ara öğün de yemiyorum cnm ya :)
Aa canım sen baya az yiyorsun o zaman gün içinde
Sen beni dinle yinede sabahta az da olsa bir seyler yeEvet eskiden de öyleydim bi öğle bi akşam şimdi yine öyle sayılır tek farkla daha çok su içiyorum hep hareket halindeyim spor yapıyorum ve ekmeği nerdeyse hiç yemiyorum azcık ucundan almak dışında :)
Sen beni dinle yinede sabahta az da olsa bir seyler ye
Saol cnmm benimAfiyet olsun cnm gezin bakalım :)
Biz her cmt kocisle bi iki kadeh bişeyler iceriz bugünde cmt bilemedim napsam kizlarSakın kaçamak yapayım deme:)
Tamam canım:)Alıştırmaya çalışacağım cnm kendimi :)