- 11 Mart 2015
- 264
- 38
- Konu Sahibi diet killer
İyiyiz tatlım tesekkürler sen:)Slm kizlarrr.. nasilsinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz tatlım tesekkürler sen:)Slm kizlarrr.. nasilsinizz
Afiyet olsun canım çok zeytin ve beyaz ekmek yeme daha iyi olurBen gec kalktigim icin anca kahvaltı ysptim iki dilim ekmek arasi krem peynirli tost bir haşlama yumurta 3 yesil 3 de siysh zeytin ve yesil cayy
Canım pişman olma hiç kahvaltı etmedin onun yerine tut artık yemişsin zaten moral bozma devam:)Evet kızlar biraz yoğunduk öğle yemeğimi yedim 3 kaşık bulgur pilavı bir orta boy domates bi küçük salatalık 1 de küçük simit yedim 1 bardak su içtim şiştim biraz simite pişman oldum ama zaten azcıktı kalmasın diye bitirdim :)
Artık hareketle falan yakmam lazım onu da :)
Şimdi de zahter içiyorum :)
Sizlerin günü nasıl geçiyor ?
Ahh bu erkekler dun esim yemek yerken kendi yemeginden veriyo bana gel bi kasiktan bisey olmaz diyo bideSen benimkini bilmiyorsun canım ya fena :)
Evet ya benimkide zorla yediriyorAhh bu erkekler dun esim yemek yerken kendi yemeginden veriyo bana gel bi kasiktan bisey olmaz diyo bide
Kepek ekmek yiyorum cnm ama kalmamis ondan bugün beyaz ekmek yedim. Bu arada zeytin ve peynir kilomu aldiriyo yoksaAfiyet olsun canım çok zeytin ve beyaz ekmek yeme daha iyi olur
Ben kanmadim kandiramicak beni sonra sisko diye dalga geciyoEvet ya benimkide zorla yediriyor
Canım benim plates hocası zeytini hiç koymuyor kahvaltı listesine önermiyor sen abartmazsın zatende fazla yemeKepek ekmek yiyorum cnm ama kalmamis ondan bugün beyaz ekmek yedim. Bu arada zeytin ve peynir kilomu aldiriyo yoksa
Demi ya sonrada şişko oluyoruzBen kanmadim kandiramicak beni sonra sisko diye dalga geciyo
Bende 7:30 da kalkiyorum cnm kocisi ise yolluyorum geri yatıyorum 9 a kadar telden oyun falan oynuyorum derken tekrar uykum geliyo uyuyorum
Canım pişman olma hiç kahvaltı etmedin onun yerine tut artık yemişsin zaten moral bozma devam:)
Kızlar ben öğlen yemeyeceğim herhalde midem fena bulanıyor
Bana karsı olan tek kişi varBen kimseye demedim diyette olduğumu sanki her zaman ki halimmiş gibi takılıyorum bi işyerinde az yediğimden burdakiler biliyor onlarda önemli değil :) o yüzden kimse beni zorlayamıyor diyetteyim desem zorla yedirirler genelde cnm istemiyor diyorum
Bana karsı olan tek kişi var
O beni böyle seviyormus kıskanç yaO da sevgilin demi nişanlım duysa o da yapma der
O beni böyle seviyormus kıskanç ya
Yemem artik hicCanım benim plates hocası zeytini hiç koymuyor kahvaltı listesine önermiyor sen abartmazsın zatende fazla yeme
Canın çekerse arada yersin:)Yemem artik hic
Aynen valla öyleAzcık kilo alsan ama zayıflara bakarlar uyuzlar bunlar güzel olmamızı kıskanıyorlar