- 11 Mart 2015
- 264
- 38
- Konu Sahibi diet killer
Ben yattığımda bile popo sıkıp bırakıyorum ki bir hareket olsunAma akşama kadar hep oturuyorum arada bir kalkıp işyerinin içinde tur atıyorum sırf hareket olsun diye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yattığımda bile popo sıkıp bırakıyorum ki bir hareket olsunAma akşama kadar hep oturuyorum arada bir kalkıp işyerinin içinde tur atıyorum sırf hareket olsun diye :)
Ben tesekkür ederim asılLostangel ve zerossima tesekkür ler kizlar evet ben bu gazla böyle devam ederim
Korkusu ne benim diğer gruba katılmam buraya artık yazmamamdan mi tedirgin oldu böyle bişey olsa zaten istediğim zaman bunu yapabilirdim hepimizde yapabilirdik ayrıca buraya da yazdıran samimiyet aile ortamı; yaziyorsam 2yerede yazma mi tedirgin etti? Bu da sadece beni ilgilendirirCanım kötü bir sey demedi ki fikrini söyledi zaten konuyu açan arkadaş da isteyen istediği konuya yazar dedi dün
Sakin ol canım lütfen sinirlenmeKorkusu ne benim diğer gruba katılmam buraya artık yazmamamdan mi tedirgin oldu böyle bişey olsa zaten istediğim zaman bunu yapabilirdim hepimizde yapabilirdik ayrıca buraya da yazdıran samimiyet aile ortamı; yaziyorsam 2yerede yazma mi tedirgin etti? Bu da sadece beni ilgilendirir
Lostangel ve zerossima tesekkür ler kizlar evet ben bu gazla böyle devam ederim
Ben yattığımda bile popo sıkıp bırakıyorum ki bir hareket olsun
Psikolojik olarakta iyi geliyorBen tşk ederim cnm hepimiz birbirimize destek olmasak ben şimdiye bırakmıştım 1 haftadır ilk defa düzen tutturdum :)
Haklısın kız dur bende karnımı içime çekip bırakıyodum senin dediğini de yapayım oturduğum yerde :)
Kızlar kim ne söylerse acik açık söylesin şikayet etmiş gibi bişey basmış gibi tavırlar hiç hoş değil beklentim samimiyet; bugun temizlik günüm çok yoğun olucam öpüyorum siziSakin ol canım lütfen sinirlenme
Kolay gelsin sana bol kalori yakmalar:)Kızlar kim ne söylerse acik açık söylesin şikayet etmiş gibi bişey basmış gibi tavırlar hiç hoş değil beklentim samimiyet; bugun temizlik günüm çok yoğun olucam öpüyorum sizi
Psikolojik olarakta iyi geliyor
Ozaman bide israrlarina kanma canimEvet ya iyimişim böyle bi ton sey söylüyor valla kusura bakmasın önemli olan benim kendimi beğenmem
Hayir soyledigim kisi sen degilsin bi arkadas bi bayanin günlüğüne ben kalabalik olunca yapamiyorum diyeti ikili daha iyi oluyor yazmis. Takildim çünkü bura kalabalik olmasina ragmen burdada yazıyo. Tabiki yasak degil buna ben karar verememde tabi. Sert cikisman gerekmezdi!!Bide elazan yazmış 2 gruba da yazanlar var diye yasakmi?Ne demek istediğini ve eğer benden bahsettiysen açık açık ismimi yaz yarismayada katılırım bu grup haricindekk da başka yere de yazarım, seni neden etkiledi bu kadar anlamadim?
Slm kizlarrr.. nasilsinizz
Bende iyiyim canim saol. Bugün biraz gec kalktim sersem gibiyimİyidir cnm sen nasılsınn
Ben gec kalktigim icin anca kahvaltı ysptim iki dilim ekmek arasi krem peynirli tost bir haşlama yumurta 3 yesil 3 de siysh zeytin ve yesil cayyEvet kızlar biraz yoğunduk öğle yemeğimi yedim 3 kaşık bulgur pilavı bir orta boy domates bi küçük salatalık 1 de küçük simit yedim 1 bardak su içtim şiştim biraz simite pişman oldum ama zaten azcıktı kalmasın diye bitirdim :)
Artık hareketle falan yakmam lazım onu da :)
Şimdi de zahter içiyorum :)
Sizlerin günü nasıl geçiyor ?
Bende iyiyim canim saol. Bugün biraz gec kalktim sersem gibiyim
Ben gec kalktigim icin anca kahvaltı ysptim iki dilim ekmek arasi krem peynirli tost bir haşlama yumurta 3 yesil 3 de siysh zeytin ve yesil cayy
Bende 7:30 da kalkiyorum cnm kocisi ise yolluyorum geri yatıyorum 9 a kadar telden oyun falan oynuyorum derken tekrar uykum geliyo uyuyorumBen 7 de kalktım
Afiyet olsun cnm :)
Sen benimkini bilmiyorsun canım ya fena :)Ozaman bide israrlarina kanma canim