- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 39
- Konu Sahibi diet killer
Zayiflamani istemiyormu yokss sevgilin bilrrek yapmasinBaya direndim valla canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zayiflamani istemiyormu yokss sevgilin bilrrek yapmasinBaya direndim valla canım:)
Evet ya iyimişim böyle bi ton sey söylüyor valla kusura bakmasın önemli olan benim kendimi beğenmemZayiflamani istemiyormu yokss sevgilin bilrrek yapmasin
İyi akşamlar canım benim afiyet olsun :) hafif atlatmışsın akşamıEvet kızlar ben geldim iyi akşamlar :)
Isten çıktım yürüyerek eve geldim evde misafir olduğu için şu ana kadar spor yapamadım :)
1 kase çorba ve annem ekmeği küp küp doğrayıp kızartmış 3 4 tane de onu yedim birazda su içtim :)
Ileriki saatlerde ins spor yapabilirim..
İyi akşamlar canım benim afiyet olsun :) hafif atlatmışsın akşamı
Bak bak mütevaziyizde :)Evet cnm çok yememeye gayret ediyorum :)
Ama bugün beni mutlu eden şey yengem sen kilo mu verdin dedi ay nasıl sevindim anlatamam
Tabi yok ya her zaman ki halim dedim
Ben alkol de sigara da kullanıyorum canım.Kızlar aranızda alkol alan var mı veya sigara kullanan
Sevgilini de koşullaman gerekecek demekki aşkitoKızlar ben akşam diyeti bozmak zorunda kaldım sevgilimin ısrarıyla kalamar yedim şey bira birde
Afiyet olsun canım beniiiimEvet kızlar ben geldim iyi akşamlar :)
Isten çıktım yürüyerek eve geldim evde misafir olduğu için şu ana kadar spor yapamadım :)
1 kase çorba ve annem ekmeği küp küp doğrayıp kızartmış 3 4 tane de onu yedim birazda su içtim :)
Ileriki saatlerde ins spor yapabilirim..
Aaaaay teşekkürler Toplightcım günlük açmamın benim için en iyisi olacağına karar verdim bakalım artık sadece sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edinme hedefim var gerisi hayal :)fancy cim günlüğün hayırlı olsun bizi unuttun sen
Bak bak mütevaziyizde :)
Afiyet olsun canım beniiiim
Kızlar aranızda alkol alan var mı veya sigara kullanan
Ama daha öyle gözle görülür bişey yok ki :))
Var ki demiş:)
İlerde daha iyi fark edersin:)Bilmiyorum artık benim gözüme hala ayni geliyor :)
İlerde daha iyi fark edersin:)
Günaydın canım:) kahvaltıyı atlama bak dünde atladın gözümden kaçmıyorGünaydın kızlarrr rapor zamanı
Akşam biliyorsunuz spor yapamadım merdiven inip çıktım bi kaç defa öyle misafirler gittikten sonra yoğurt kürümü yapıp yedim :) 1 2 bardak su içtim sonra nişanlımla msjlaştığım yerde uyuyakalmışımm
Sabah kalktım 25 mekik çektim işe yürüyerek geldim her zaman ki gibi
Gelince biraz temizlik yaptım (o da spor sayılmaz mı ki )
Yarım litre su içtim bakalım kahvaltı yapar mıyım yapmaz mıyım
Herkese günaydın:) sabah: yarım kepekli simit bir dilim light peynir soğuk nescafe.birde sabah pasif jimlastik ve lenj derenaja girdim:)
Günaydın canım:) kahvaltıyı atlama bak dünde atladın gözümden kaçmıyor
Olmaz ama kahvaltı önemli canım ya alışmaya bakGünaydın cnm afiyet olsun :)
Ama ne yiyeceğimi bilmiyorum gerçekten cnm hiç bişey istemiyor :)