- 14 Aralık 2010
- 1.029
- 327
- Konu Sahibi diet killer
:)) YOK YOK o verilmiş 4 kilonun raatlığı toparlıyacağım misafir iş hayatı vs. bikaç gün ii gitmedi ama dönüyorum bugün sahalara):Kız ne baklavası böreği :) sen benden betersin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) YOK YOK o verilmiş 4 kilonun raatlığı toparlıyacağım misafir iş hayatı vs. bikaç gün ii gitmedi ama dönüyorum bugün sahalara):Kız ne baklavası böreği :) sen benden betersin:)
19/03/2015
SABAH:
1 KIZARMIŞ EKMEK
1 DİLİM PEYNİR
YEŞİLLİK
ÖĞLE: TAZİYA VARDI
2 BAKLAVA
1 DİLİM ISPANAKLI BÖREK
AKŞAM(16.00)
1 KASE ÇORBA
1 DİLİM EKMEK
1 PORSİYON KIYMA KAVURMA
YEŞİLLİK
1 TANE SALATALIK
ARA: 1 KASE YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR
Tamam :) olsun o kadarı:):)) YOK YOK o verilmiş 4 kilonun raatlığı toparlıyacağım misafir iş hayatı vs. bikaç gün ii gitmedi ama dönüyorum bugün sahalara):
Valla benimde canım çektiAfiyet olsun cnm valla buraya devamlı baklava dion benim de cnm çekiyor
Valla benimde canım çekti
Yesil elma yedimÇıkaralım aklımızdan yok tatlı matlı bize
Yesil elma yedim
Yesil elma yedim
Kızlar benimde midem küçülmüş gibi öğlende salatamı bitiremedim
Oh oh hadi kutlayalım bunu daha fazla spor yapalım
Günden güne artırıyorum evde cnm bi düzene koyunca spor salonuna gitmeye karar verdim ani yükleme olmasın diye günde 20 dk yürüyüş, 30 dk bisiklet ve dünden itibaren 20 mekik.. çok değil ama alışıyorum yavaş yavaş
Bende evde yaptıklarımın sayısını yükseltmeye çalışıyorum iyi olur inş emeklerimiz boşa gitmesin de
Bugün mekik olayın 20*2 set seklinde artırmayı düşünüyorumm hadi hayırlısıııı
Rapor zamani
sabah kahvaltisi
iki dilim.kepek ekmek arasi beyaz peynirli yagsiz tost
1 haslama yumurta
sekersiz yesil cay
ara öğün
1 yesil elma
20 mekik ve 15 dakika tempolu yürüyüş
henuz su icmedim simdi basliyorum
Rapor zamani
sabah kahvaltisi
iki dilim.kepek ekmek arasi beyaz peynirli yagsiz tost
1 haslama yumurta
sekersiz yesil cay
ara öğün
1 yesil elma
20 mekik ve 15 dakika tempolu yürüyüş
henuz su icmedim simdi basliyorum
Ben sabah kalkınca 30 akşam eve gidince 30 yemek yedikten sonra da egzersiz aletiyle çalışmaya çalışıyorum :)
Zor oluyo cnm ya gunduz bi sorun yok ams aksam olunca duramiyorumm ama azimliyim.hic birakmicamAfiyet olsun gayet başarılı bende yaptığın diyetten yapmayı düşünüyorum bi alışsın vücudum :)
Süpersin cnm aynen artırarak devam :)
Oglen yemegi olarak yesil elma yedim cnmÖğle yemedinmi cnm?
Süpersin cnm aynen artırarak devam :)