- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- Konu Sahibi diet killer
Zor oluyo cnm ya gunduz bi sorun yok ams aksam olunca duramiyorumm ama azimliyim.hic birakmicam
Bende azimli olcam devamlı aynı şeyi yemekten midem bulanmazsa sıkıntı yok yapabilirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor oluyo cnm ya gunduz bi sorun yok ams aksam olunca duramiyorumm ama azimliyim.hic birakmicam
Aksam olunca seytan durtuyo elma yemek istemiyorum artık ama aksamlarada cok az öğün ekleyerek devam.edicem bakalim yaparsin biraz vücudun alissindaBende azimli olcam devamlı aynı şeyi yemekten midem bulanmazsa sıkıntı yok yapabilirim :)
çıkarınn çabuk sebep olmak istemem ama adet dönemi olunca malumÇıkaralım aklımızdan yok tatlı matlı bize
İnşallah cnm 30 a kadar bile zor yapıyorum biraz alışsın acıya 35 40 diye çıkacağım inş :)
Oglen yemegi olarak yesil elma yedim cnm
Aksam olunca seytan durtuyo elma yemek istemiyorum artık ama aksamlarada cok az öğün ekleyerek devam.edicem bakalim yaparsin biraz vücudun alissinda
çıkarınn çabuk sebep olmak istemem ama adet dönemi olunca malum
çıkarınn çabuk sebep olmak istemem ama adet dönemi olunca malum
o lahana diyetini bilmez miyim ne berbattı o öyle bizde annemle yapıp hasta olmuştuk o çorbasylaAy ben bi defa lahana diyeti yaptım çorbasını 3 gün içtim mide bulantısından öldüm artık 3 ay başka çorbalar dahi içemedim ıyy aklıma geldi bak şimdi
gitmiommmm gidermiyimm sizin gibi hırslı hatunları bulmuşum:))Nereye gidiyon hoooop giriş var çıkış yok
o lahana diyetini bilmez miyim ne berbattı o öyle bizde annemle yapıp hasta olmuştuk o çorbasyla
ya şey çok kötü oluyor böyle işte taziyeye gittik filan yine az yedim tabağı bir görseydiniz 10 çeşit şey var dı 2 tane yedim bu bile irade kimi zaman ama işte zor durumlarda kalbiliyor insanBende o dönemdeyim ama düşünmemeye çalışıyorum valla :)
Sok diyetti evet cnm aksam yemegi yok ama ben.bugunden itibaren aksama az bi öğün koyucam mesela aksam cok az pilav ve nohut yanina bol salata yada yogurt yicem
Şok diyet yapıyorsun yani.. hayırlısı inş ama hem zor hem zararlı... son yaptığım şok diyette serum yedim haberin olsun dengem bozuldu
Bide lahana yine elma guzellAy ben bi defa lahana diyeti yaptım çorbasını 3 gün içtim mide bulantısından öldüm artık 3 ay başka çorbalar dahi içemedim ıyy aklıma geldi bak şimdi
gitmiommmm gidermiyimm sizin gibi hırslı hatunları bulmuşum:))
Ben çok sevmeme rağmen mercimek çorbası bile içemedim
ya şey çok kötü oluyor böyle işte taziyeye gittik filan yine az yedim tabağı bir görseydiniz 10 çeşit şey var dı 2 tane yedim bu bile irade kimi zaman ama işte zor durumlarda kalbiliyor insan
ya şey çok kötü oluyor böyle işte taziyeye gittik filan yine az yedim tabağı bir görseydiniz 10 çeşit şey var dı 2 tane yedim bu bile irade kimi zaman ama işte zor durumlarda kalbiliyor insan
Bide lahana yine elma guzell
Tost makinasında yapabilirsin cnm yağsız istersen yada teflonda az yağlaKizlarr izgara tavugu nasil yapiyosunuz tavada yagsiz olarakmi
Ben bi tek dolmasini severimEvet ya insan herkese diyet yaptığını söyleyemiyor canım istemiyordan da anlamıyorlar mecburen yiyebiliyoruz bazen
Evet valla kendileri dal gibi incecik olunca anlamazlar
Ay hiç söyleme önce güzel gelmişti tadı da devamlı içince tiksinti gelmişti
Saol cnm aksamki menüyu degistirmeyi düşünüyorum daTost makinasında yapabilirsin cnm yağsız istersen yada teflonda az yağla