- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
hemde hiç beğenmiyo her yaptığımda bir kusur ufak olsa da
benden de iyi nolsun işte yuvarlanıp gidiyoruz
bencede mantiklii bende deniyecemmm
selammmmmmmmmmmmmm
sende bizdesnsinnnn
bencedeeee shokkkk
sagol canim dogru soyluyorsunuz kafama hic takmamaya calisacagimmm yenmem lazim bu takintilarii
bende mutfakta kullandığım herşeyi eleme alınca kullanmadan önce mutlaka yıkarım..........:84:
yemek yaparken elimi ikidebir yıkarım...........:84:
benim annem hic bisey söylemez ama belli eder begenmediginibende o begensin diye dört takla atardim be ah anacim ah
saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi tüm millet dalinci var mı dalin gibiiiiiii
selammmm naber?
nee 10 mu10 günde benim saçım küflenir bee
yaaa ama hakkatende yaa 10 gün ne demek :120::120: birde bu sanatci olacak
ayy evet bu hiç mi saçlarını yaptırmıyo sahneye çıkarken falan ne bilim bi gün fön çektirse ikinci gün topuz nasıl yaptırıyo ıyyyy
saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi tüm millet dalinci var mı dalin gibiiiiiii
selammmm naber?
nee 10 mu10 günde benim saçım küflenir bee
yaaa ama hakkatende yaa 10 gün ne demek :120::120: birde bu sanatci olacak
dalinlee yikanan civcivler büyür dalinle yikan civcivlere baaaaaaak yanmaz gozlerinnn dalini birakkkkkkk saclarim ipek gibi kokum bebek gibi tum millet dalinci varmi dalin gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibide benden dinleyinnn
hadiseyi gazetede okudummm dogruymusss cok yikamiyormuss kokuodurrr yawwww:26:
dalinlee yikanan civcivler büyür dalinle yikan civcivlere baaaaaaak yanmaz gozlerinnn dalini birakkkkkkk saclarim ipek gibi kokum bebek gibi tum millet dalinci varmi dalin gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibide benden dinleyinnn
evet ya, bide spray falan SIKIYORLAR bilmem ne öylemi duruyor bu günlerce iyyyyhhhh:120::120:
hoşbulduk.....
iste kadin saten saclari cok yiprandigi icin az yikiyormusssama kuaforde bi kere demisti bana saclarini cok yikama yaglansin biraz beslensin diyeee:26:Eki Görüntüle 213991
halvet sonrası ne yapıyor acep..........öylemi geziniyor......... ....
iste kadin saten saclari cok yiprandigi icin az yikiyormusssama kuaforde bi kere demisti bana saclarini cok yikama yaglansin biraz beslensin diyeee:26:Eki Görüntüle 213991
cenabet geziyor demekkihalvet sonrası ne yapıyor acep..........öylemi geziniyor......... ....
guzeldir sesimmmpekte güzel çığırıyorsun dermisim
kokmaz olurmu be puhaha
ıyyybelkide sinan akçıl ondan bırakmıştır hadiseyi
bencede ıyyy o ne öyle berbat yaa
yaglami beslensinilk defa duyuyorum daha neler duyucam acep
bende duymuştum bunu ama dayanamam ben yaa 10 günü bırak 5 gün bile :44::44:
evet aslında çok yıkamamak gerekiyor.ama dayanabilsem...beni kaşıntı tutar..............
cenabet geziyor demekki
guzeldir sesimmmkargadan hallice
kesin ondandir
gercek bakkk