Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

bekarlik sultanliktir boswer ewde kalabildigin kadar kal
bende muzu ve nektariyi çok seviyorum ama muz da fazla yenince hem tatlı hem kabız yapıyo bu yönden yemek istemiyorum
bende muzu seviyorum cok kabizmi yapiyormus bilmiodum:26:

benimde boyum 1.62 fellan kilom 50 gozlerim yesil ama elayada kaciyor kumralim sarisinda sayilirimmm kilo almak istiyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

evet spor çok önemli :)) keşkeee gidebilseydikk komik olurdu

ohh ohh biz vermeye çalışalım sen almaya

ne sporu kiz ben kilo almak istiyorummm o yuzdende patates cuvali gibi yatiyorummm

bende muzu ve nektariyi çok seviyorum ama muz da fazla yenince hem tatlı hem kabız yapıyo bu yönden yemek istemiyorum

aynen ya bende yersem zaten 1 tane yiyorum bu yüzden

cok istiyorsan biraz göbekten birazda basenlerimden verebilirim sana hee istermisin

beraber yapakmi
düzenli beslenmeye baslayalim birde herhangi bir spor yürüyüs, salonda evde bilmem ne iste ama baslayakmi :94::94: ( ne bicim bi cümle kurdum ya)

canım burda diyet yapıyorum ben zaten her gün yediklerimizi yazıyoruz güldenle yapıyoruz sende gel katıl aramıza ne dersin

canım burda diyet yapıyorum ben zaten her gün yediklerimizi yazıyoruz güldenle yapıyoruz sende gel katıl aramıza ne dersin

yaa canim bende yapiyordum, 70-79 kilo araligindakiler beraber zayifliyor daki topikte ama bi türlü yapamadigimdan biraktim orayiii :97::97:
yarin annemler gelicek bikac günlügüne onlar gidince baslayayim bende tekrar belki gelirim osaman:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…