-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
bekarlik sultanliktir boswer ewde kalabildigin kadar kalben diyet yapsamda aynı canım yaa yüzüm ve belim incecik kalıyo sonra kötü gözüküyo spor yapmam lazım düzenli olarak onu da yapamıyorum zamanım yok
aminnn canım aminn darısı pek başıma olamıycak sanırım evlemeyi pek düşünmüyorum ama bakalım nasip kısmet
boyum: 1.63
kilom: 61 di en son tartıldığımda
göz rengim: koyu kahve , siyah
saç rengim: siyah
esmerim yani:))
bende muzu seviyorum cok kabizmi yapiyormus bilmiodum:26:bende muzu ve nektariyi çok seviyorum ama muz da fazla yenince hem tatlı hem kabız yapıyo bu yönden yemek istemiyorum
boyum 1.65 kilom maalesef suanda 72-73 arasinda gidip geliyorumgöz rengim kahve sacimda kahve senin neeeeeeee
ya keske beraber spor salonlarina gidebilsek ne guzel olurduu kiz kizaa
bazen esimle gidiyim diyorum ama gidesim gelmiyo o gidiyo ben evde kaliyorum
ama spor cok önemli gercektende yaa :97::97:
bekarlik sultanliktir boswer ewde kalabildigin kadar kal
bende muzu seviyorum cok kabizmi yapiyormus bilmiodum:26:
benimde boyum 1.62 fellan kilom 50 gozlerim yesil ama elayada kaciyor kumralim sarisinda sayilirimmmkilo almak istiyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
boyum 1.65 kilom maalesef suanda 72-73 arasinda gidip geliyorumgöz rengim kahve sacimda kahve senin neeeeeeee
ya keske beraber spor salonlarina gidebilsek ne guzel olurduu kiz kizaa
bazen esimle gidiyim diyorum ama gidesim gelmiyo o gidiyo ben evde kaliyorum
ama spor cok önemli gercektende yaa :97::97:
ne sporu kiz ben kilo almak istiyorummm o yuzdende patates cuvali gibi yatiyorummm
evet spor çok önemli :)) keşkeee gidebilseydikk komik olurdu
ohh ohh biz vermeye çalışalım sen almaya
sende kaslarının güçlenmesi için gelirdinn
bende muzu ve nektariyi çok seviyorum ama muz da fazla yenince hem tatlı hem kabız yapıyo bu yönden yemek istemiyorum
bekarlik sultanliktir boswer ewde kalabildigin kadar kal
bende muzu seviyorum cok kabizmi yapiyormus bilmiodum:26:
benimde boyum 1.62 fellan kilom 50 gozlerim yesil ama elayada kaciyor kumralim sarisinda sayilirimmmkilo almak istiyorum yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
balik etli olmak her zaman iyidirrr
evet spor çok önemli :)) keşkeee gidebilseydikk komik olurdu
ohh ohh biz vermeye çalışalım sen almaya
ne sporu kiz ben kilo almak istiyorummm o yuzdende patates cuvali gibi yatiyorummm
sende kaslarının güçlenmesi için gelirdinn
doktorda oyle demistiii:26:
aynen ya bende yersem zaten 1 tane yiyorum bu yüzden
cok istiyorsan biraz göbekten birazda basenlerimden verebilirim sana hee istermisin
iyidir de işte şu balık etlilik basenlerde olmasa bide daha iyi olucak
aynen ya bende yersem zaten 1 tane yiyorum bu yüzden
cok istiyorsan biraz göbekten birazda basenlerimden verebilirim sana hee istermisin
spor yaparsan daha cok basenleri calistir sen ozaman canim, belki biraz ise yarar
aliyimmmmmmmm hemennn
spor yapabilsem keşke yürüyorum sadece o kadar iyi bir spor salonuna gitmemm lazım gidişat onu gösteriyo :18:
beraber yapakmi
düzenli beslenmeye baslayalim birde herhangi bir sporyürüyüs, salonda evde bilmem ne iste ama baslayakmi :94::94: ( ne bicim bi cümle kurdum ya)
canım burda diyet yapıyorum ben zaten her gün yediklerimizi yazıyoruz güldenle yapıyoruz sende gel katıl aramıza ne dersin
ben de bisiklet sürmek istiyorum kızlar bacaklar için :) spor şart .)