Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

eessrraa_esra

beklenengünbirgüngelecek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
6.298
57
genç olanlar ve kendini daima genç hissedenler hepinizi bekliyorum sohbetimizin bal olup akması dileğiyle

böcek deme bana
ya zaten pencereleri acmaya korkuyorum zaten
hemen iceri daliveriyorlar

ahh ahh sorma hemen hazırlar zaten pencereyi açık görsünler bide ışıkta açıksa hopp içerde bitiyorlar hemen öldürmekte istemiyorum daha doğrusu öldüremiyorum zaten

SELAM topigin hayirli ugurlu olsunnn ammma ilginc olmus genc olupta kendini daima genc hissetmek enteresan geldi yasi ilerlemis olup genc hissedenler veya genc olup kendini cocuk gibi hissedenler olsa daha iy degilmiydi tabi benim fikrimmmm 10 uzerinden 3 verdimmm 2 puan basliigindan kirdimm 5 puanda davet etmedigin icin kirdim

ahh ahh sorma hemen hazırlar zaten pencereyi açık görsünler bide ışıkta açıksa hopp içerde bitiyorlar hemen öldürmekte istemiyorum daha doğrusu öldüremiyorum zaten

evet ya, hele yazin sinekler isiga nasil geliyorlar ama
sabaha kadarda ölüyorlar hani o kücük sinekler oluyorya

teşekkür ederim canım:)) gençleri ve gençlik yıllarını geçmiş yaş konusunda tabii kendilerini genç hisseden herkes için açtım senin söylediğinle örtüşüyor aslında ama kelime farklılıkları var
davet ettim ama ben herkesi

evet ya, hele yazin sinekler isiga nasil geliyorlar ama
sabaha kadarda ölüyorlar hani o kücük sinekler oluyorya

ayy evet bide sivri olursa yandık kanımızı eme eme kan bırakmıyo sabaha kadar

evet ya artik kasinda kasinnn
pekte severler beni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…