- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
bende dayanamam kasinirimmm yawww:18:bende duymuştum bunu ama dayanamam ben yaa 10 günü bırak 5 gün bile :44::44:
benide kasinti tutar yani ne demek elini sacina atinca tiksinir insanevet aslında çok yıkamamak gerekiyor.ama dayanabilsem...beni kaşıntı tutar..............
tweety 1 sene 1 ay 1 hafta ve 1 günlük evliymissin tebrik ederim
ben gidip bir banyo yapayım yaa o kadar bahsettik zor tutuyorum kendimihadisenin yerine de şöyle güzelce
tweety 1 sene 1 ay 1 hafta ve 1 günlük evliymissin tebrik ederim
bende gidip bi süt banyosu yapayim bari daha güzel olur aaahahahaha
bende dayanamam kasinirimmm yawww:18:
benide kasinti tutar yani ne demek elini sacina atinca tiksinir insan
ay sagol canim hic fark etmemisimmmm tesekkur ederimmmm sen neden yapmion bole bi cizelge
kızlar iyi geceler............
kızlar iyi geceler............
ahahahhahahahadiseye de götür biraz yazıktır belki evde sütü yoktur ya da su faturası fazla geliyodur ondan yıkayamıyodur saçlarını
benim kilo cizelgem vardi ama kilolarimi görmekten biktim en iyisi kaldirayim dedim kaldirdimzaten sporda yapmiyorum artik offf iyice saldim kendimi :97::97::97:
aaaamaaan hadiseyi o saclariyla görüceme hic görmem daha iyi vermem ona sütümü banane
pofff bende saldım yaa iyce yedikçe yiyorum benimde basenden vermem lazım birazcık ama nerdeee diyet yapıyorum ama sıkı yapamıyorum ne yazıkki dayanamıyorum
ben gidip bir banyo yapayım yaa o kadar bahsettik zor tutuyorum kendimihadisenin yerine de şöyle güzelce
bende gidip bi süt banyosu yapayim bari daha güzel olur aaahahahaha
sagol canim darisi basinaaatebrik ederim canımm mutluluğunuz daim olsun inşallah nice mutlu senelere
iyi gecelerrr gorusuruzzz ALLAH RAHATLIK VERSIN...kızlar iyi geceler............
hahahahahaahahahhahahahadiseye de götür biraz yazıktır belki evde sütü yoktur ya da su faturası fazla geliyodur ondan yıkayamıyodur saçlarını
benim kilo cizelgem vardi ama kilolarimi görmekten biktim en iyisi kaldirayim dedim kaldirdimzaten sporda yapmiyorum artik offf iyice saldim kendimi :97::97::97:
çekti yaa şöyle kırmızı kırmızı :84: sen kesmiyosan ben gidip kesicem
yaaa sorma canim yaa, evlendikten sonra saldim bende kendimii, bide troid hastasiyim metabolizmam yavas calisiyor zor veriyorum kiloyu versemde geri aliyorum:97:
evlendigimde 53 kiloydum ne güzel ve 1,5 senede 20 kilo aldim 73e ciktim hic sorma, bakinca kimse 20 kilo aldigima inanamaz ama ben aynada fark ediyorum isteee offf, göbek cikti benimde, bide basenlerde öyle napcam ben yaaa, diyete baslayasimda gelmiyor zaten uygulayamiyorum:95::95::95:
sagol canim darisi basinaaa
iyi gecelerrr gorusuruzzz ALLAH RAHATLIK VERSIN...
hahahahaha
ayyyy deli olacammm bu internett yuzundennn offffff ebru senin boyun kilon kacti esra seninnn kacc
goz renginiz ne renk sac renginizzz
uff kirmizi kirmizii harttt diye isirasim geldi bak simdiiii
karpuzu sevdigim kadar kavunu sevmiyorum ama kaysi nektarin muz bunlarida cok seviyorum :97:
ayyyy deli olacammm bu internett yuzundennn offffff ebru senin boyun kilon kacti esra seninnn kacc
goz renginiz ne renk sac renginizzz
ben diyet yapsamda aynı canım yaa yüzüm ve belim incecik kalıyo sonra kötü gözüküyo spor yapmam lazım düzenli olarak onu da yapamıyorum zamanım yok
aminnn canım aminn darısı pek başıma olamıycak sanırım evlemeyi pek düşünmüyorum ama bakalım nasip kısmet
boyum: 1.63
kilom: 61 di en son tartıldığımda
göz rengim: koyu kahve , siyah
saç rengim: siyah
esmerim yani:))