Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

yaaa canim ama bak bunu düsünmemeye calis iste, ne kadar cok düsünürsen sagligini okadarda kötü oluyorr, bütün hastaliklar seni bulur bak Allah göstermesinnn

evet bazen abartılıyo benim annem bu konuda çok kötü yaa bazen bi doktora bile gidelim demeyi istiyorum ama söyleyemiyorum :KK60:

benimde öyle ama aşırı değil normal düzeyde belkide gelip geçicidir yaa :44:

bilemyorum insALLAH gecicidir...ebrucum sagligima bisey olacak derken mesela lazerle goz ameliyati oldum simdi hep gozume bisey olacak diye korkuyorumm ALLAH KORUSUN...

evet bazen abartılıyo benim annem bu konuda çok kötü yaa bazen bi doktora bile gidelim demeyi istiyorum ama söyleyemiyorum :KK60:

benimde öyle ama aşırı değil normal düzeyde belkide gelip geçicidir yaa :44:

hadi ya :KK60::KK60: annene cekmissin demekki :nazar::nazar:

dusta bende 4 5 kez kopuklerdim sacimi ayrica vucudumu sampuanin zararli oldugunu ogrenince azallttimmm biraz :78::78::78:

hmmm öylemiymis :44:

bende mutfakta kullandığım herşeyi eleme alınca kullanmadan önce mutlaka yıkarım..........:84:
yemek yaparken elimi ikidebir yıkarım...........:84:

bilemyorum insALLAH gecicidir...ebrucum sagligima bisey olacak derken mesela lazerle goz ameliyati oldum simdi hep gozume bisey olacak diye korkuyorumm ALLAH KORUSUN...

geçmiş olsun canım Allah korusun ama fazla sakınan göze çöp batar derler yaa ebru da onu demek istedi sanırım aslında doğru bu söz.

hadi ya :KK60::KK60: annene cekmissin demekki :nazar::nazar:

hmmm öylemiymis :44:

ayy yok yok anneme çekmiyim ben kalsın onun kadar kimse olamaz biraz çeksem kafayı yerdim temizlikten heralde:KK1: ona sorsan hiç çekmemişim öyle diyo birazcık çekseydin yeter diyo hep :KK1:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım Allak korusun ama fazla sakınan göze çöp batar derler yaa ebru da onu demek istedi sanırım aslında doğru bu söz.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy yok yok anneme çekmiyim ben kalsın onun kadar kimse olamaz biraz çeksem kafayı yerdim temizlikten heralde:KK1: ona sorsan hiç çekmemişim öyle diyo birazcık çekseydin yeter diyo hep :KK1:

hehe yaaa anneler hepmi ayni olurr:KK52: bizim yaptigimiz temizligi falan nedense begenmezler :KK52:

evet vücuda zararlıymış gerçi saçada zararlı ama işte napalım bende öyle duymuştum. Ben dalinle sabunluyorum vücudumu :KK1:
bencede mantiklii bende deniyecemmm
selam kızlar................:KK3:
selammmmmmmmmmmmmm
bende mutfakta kullandığım herşeyi eleme alınca kullanmadan önce mutlaka yıkarım..........:84:
yemek yaparken elimi ikidebir yıkarım...........:84:
sende bizdesnsinnnn
bencedeeee shokkkk
geçmiş olsun canım Allak korusun ama fazla sakınan göze çöp batar derler yaa ebru da onu demek istedi sanırım aslında doğru bu söz.

sagol canim dogru soyluyorsunuz kafama hic takmamaya calisacagimmm yenmem lazim bu takintilarii

X