-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
yaaa canim ama bak bunu düsünmemeye calis iste, ne kadar cok düsünürsen sagligini okadarda kötü oluyorr, bütün hastaliklar seni bulur bak Allah göstermesinnn
evet bazen abartılıyo benim annem bu konuda çok kötü yaa bazen bi doktora bile gidelim demeyi istiyorum ama söyleyemiyorum
benimde öyle ama aşırı değil normal düzeyde belkide gelip geçicidir yaa :44:
evet bazen abartılıyo benim annem bu konuda çok kötü yaa bazen bi doktora bile gidelim demeyi istiyorum ama söyleyemiyorum
benimde öyle ama aşırı değil normal düzeyde belkide gelip geçicidir yaa :44:
dusta bende 4 5 kez kopuklerdim sacimi ayrica vucudumu sampuanin zararli oldugunu ogrenince azallttimmm biraz :78::78::78:
buda güzelmis
eee baska takinti yokmu
evet vücuda zararlıymış gerçi saçada zararlı ama işte napalım bende öyle duymuştum. Ben dalinle sabunluyorum vücudumu
selam kızlar................
olmaz mı aklıma gelmiyo ama aklıma geldikçe yazarım
hadi yaannene cekmissin demekki
hmmm öylemiymis :44:
dalinmi
doktorlar bebe sampuanlariyla yikanin diyorlar zatiiii
selam canim naber
oyleymisss kimyasal ya zararliymis:18: hadise gibi olmak lazim kadin sacini 10 gunde 1 yikiyormus yaa:44::44:
bilemyorum insALLAH gecicidir...ebrucum sagligima bisey olacak derken mesela lazerle goz ameliyati oldum simdi hep gozume bisey olacak diye korkuyorumm ALLAH KORUSUN...
hadi yaannene cekmissin demekki
hmmm öylemiymis :44:
oyleymisss kimyasal ya zararliymis:18: hadise gibi olmak lazim kadin sacini 10 gunde 1 yikiyormus yaa:44::44:
iyilik canım senden nehaber..............
dalinmi
doktorlar bebe sampuanlariyla yikanin diyorlar zatiiii
selam canim naber
selam kızlar................
geçmiş olsun canım Allak korusun ama fazla sakınan göze çöp batar derler yaa ebru da onu demek istedi sanırım aslında doğru bu söz.
ayy yok yok anneme çekmiyim ben kalsın onun kadar kimse olamaz biraz çeksem kafayı yerdim temizlikten heraldeona sorsan hiç çekmemişim öyle diyo birazcık çekseydin yeter diyo hep
saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi tüm millet dalinci var mı dalin gibiiiiiii
nee 10 mu10 günde benim saçım küflenir bee
hehe yaaa anneler hepmi ayni olurrbizim yaptigimiz temizligi falan nedense begenmezler
iyilik esracım senden nehaber...................
bencede mantiklii bende deniyecemmmevet vücuda zararlıymış gerçi saçada zararlı ama işte napalım bende öyle duymuştum. Ben dalinle sabunluyorum vücudumu
selammmmmmmmmmmmmmselam kızlar................
sende bizdesnsinnnnbende mutfakta kullandığım herşeyi eleme alınca kullanmadan önce mutlaka yıkarım..........:84:
yemek yaparken elimi ikidebir yıkarım...........:84:
bencedeeee shokkkk
geçmiş olsun canım Allak korusun ama fazla sakınan göze çöp batar derler yaa ebru da onu demek istedi sanırım aslında doğru bu söz.
ayy yok yok anneme çekmiyim ben kalsın onun kadar kimse olamaz biraz çeksem kafayı yerdim temizlikten heraldeona sorsan hiç çekmemişim öyle diyo birazcık çekseydin yeter diyo hep
yaaa ama hakkatende yaa 10 gün ne demek :120::120: birde bu sanatci olacak
selammmmmmmmmmmmmm
sende bizdesnsinnnn