Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

bende ayni sekilde kendi bardagimdan biraz sonra bidaha su icemem, nedenide toz kacmistir diye
mutfakta bende havlu kullanamam illa pecete olacak
mutfakta is yaptiktan sonra kesin ellerimi dezenfekte ederim
afedersiniz wcye girince önce saatlerce temizlik yapar öyle girerim wc ye, baskasinin oturdugu yere tiksinerek otururum cünkü
pencereleri uyanir uyanmaz acar havalandiririm kesin
marketten aldigim sebze meyveleri önce mutlaka yikar öyle koyarim buzdolabina
uzun tirnaklardan nefret ederim tirnaklarimin uzamasina bile izin vermem hemen keserim
.............ve bunun gibi garip takintilarim coktur benimde

Allah iyilik versin :)) nolsun canım aynı işte bende de yuvarlanıp gidiyoruz

bende öyle canim yuvarlanip gidiyom:44:

git bi tur at biraz hava al diye dedimiyilik takintilarimizi anlatioz seninde varmi?

olmami canim anlattim bende

aynen bunlar ben de var sadece kraker takıntısı hariç :)) o hamur hele gidip gelip yıkadığımı hatırlarım hatta ellerim artık gırç gırç diye ses çıkartır

bende hamur degil ama yagli bisey yikadigimda cok yikarim ellerimi böööögg:120::120:

seninkilerde çok güzelmiş canım hepimiz aynıyız sanırım bu takıntı konusunda

yanliz degilim demekkkiii daha sayacagim cok varr da anlat anlat bitmezzz

sizce psikolojik yardim almamiz lazim micumle biraz yanlis oldu ama anlayin

yanliz degilim demekkkiii daha sayacagim cok varr da anlat anlat bitmezzz

anlat canim anlat

benim olmadı şuana kadar seninki alerjik mi acaba:44:

ayy evet yağlı olunca bide çok zor gidiyo sinir oluyorum

ayy evet yaa, hic sevmiyorum o yüzden yagli seyleri yikamayi
bide havuzlarda mikrop yuvasiiii kisin spor amacli gidiyorum yüzmeye ama igrenerek giriyorum resmen yaa elimde degil eve gelincede 2 saat dus aliyorum artik

duş konusunda da takıntım var onu da aklıma gelmişken söyliyim bari duşa girdikten sonra hiç abartmıyorum en az 5 defa saçımı yıkarım ben kirli kalıyomuş gibi gelir bana vücudumu da 2 kez sabunlarım

sanirim egzama olmus yada hassaslasmis ellerim yikamaktan

bende dusunurdummm hep

yalnız değilmişiz demekki

ama benimki sanki farkli gibi yapmassan kotu bisey olacakmis gibi hissediyorummm korkuyorum herseyden sagligima bisey olacak felan saniyorumm

yaaa canim ama bak bunu düsünmemeye calis iste, ne kadar cok düsünürsen sagligini okadarda kötü oluyorr, bütün hastaliklar seni bulur bak Allah göstermesinnn

bence hemen hemen her kadinda vardir biraz titizlik, bazen asiriya kaciyoz ama napalim

evet bazen abartılıyo benim annem bu konuda çok kötü yaa bazen bi doktora bile gidelim demeyi istiyorum ama söyleyemiyorum

ama benimki sanki farkli gibi yapmassan kotu bisey olacakmis gibi hissediyorummm korkuyorum herseyden sagligima bisey olacak felan saniyorumm

benimde öyle ama aşırı değil normal düzeyde belkide gelip geçicidir yaa :44:

dusta bende 4 5 kez kopuklerdim sacimi ayrica vucudumu sampuanin zararli oldugunu ogrenince azallttimmm biraz :78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…