- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
yazarım tabii :)) mesela en basiti kendi içtiğim bardakla su içtikten 2 dakika sonra tekrar içmek istersem bile içemem tekrar bardak çıkartırım
aynı şekilde çatal ve kaşıkta da
ellerimi sıvı sabunla yıkamam ellerimde sıvı sabun kalıyo gibi gelir
koli bandı kötü kokuyo diye kullanamam kağıt bant kullanırım
her gün mutlaka banyo yapamasam bile duş alırım kışın da aynı şekilde
ellerimi mutfaktaysam mutfak havlusu ile kurutamam havlu peçete olması lazım mutlaka
bardakları makinadan çıkardıktan sonra tekrar sudan geçiririm
ve daha aklıma gelmeyen sayamadığım bir çok garip takıntılartakıntılarım fazlasıyla garip galiba yazınca daha iyi anladım
aynen bunlar ben de var sadece kraker takıntısı hariç :)) o hamur hele gidip gelip yıkadığımı hatırlarım hatta ellerim artık gırç gırç diye ses çıkartır
Allah iyilik versin :)) nolsun canım aynı işte bende de yuvarlanıp gidiyoruz
git bi tur at biraz hava al diye dedimiyilik takintilarimizi anlatioz seninde varmi?
aynen bunlar ben de var sadece kraker takıntısı hariç :)) o hamur hele gidip gelip yıkadığımı hatırlarım hatta ellerim artık gırç gırç diye ses çıkartır
bende ayni sekilde kendi bardagimdan biraz sonra bidaha su icemem, nedenide toz kacmistir diye
mutfakta bende havlu kullanamam illa pecete olacak
mutfakta is yaptiktan sonra kesin ellerimi dezenfekte ederim
afedersiniz wcye girince önce saatlerce temizlik yapar öyle girerim wc ye, baskasinin oturdugu yere tiksinerek otururum cünkü
pencereleri uyanir uyanmaz acar havalandiririm kesin
marketten aldigim sebze meyveleri önce mutlaka yikar öyle koyarim buzdolabina
uzun tirnaklardan nefret ederim tirnaklarimin uzamasina bile izin vermem hemen keserim
.............ve bunun gibi garip takintilarim coktur benimde
bende ayni sekilde kendi bardagimdan biraz sonra bidaha su icemem, nedenide toz kacmistir diye
afedersiniz wcye girince önce saatlerce temizlik yapar öyle girerim wc ye, baskasinin oturdugu yere tiksinerek otururum cünkü
uzun tirnaklardan nefret ederim tirnaklarimin uzamasina bile izin vermem hemen keserim
benimde bu yuzden kisin ellerim hep yara oluyor
bende öyle canim yuvarlanip gidiyom:44:
olmami canim anlattim bende
bende hamur degil ama yagli bisey yikadigimda cok yikarim ellerimi böööögg:120::120:
seninkilerde çok güzelmiş canımhepimiz aynıyız sanırım bu takıntı konusunda
yanliz degilim demekkkiii daha sayacagim cok varr da anlat anlat bitmezzz
yanliz degilim demekkkiii daha sayacagim cok varr da anlat anlat bitmezzz
benim olmadı şuana kadar seninki alerjik mi acaba:44:
ayy evet yağlı olunca bide çok zor gidiyo sinir oluyorum
benim olmadı şuana kadar seninki alerjik mi acaba:44:
ayy evet yağlı olunca bide çok zor gidiyo sinir oluyorum
benimde anlat anlat bitmezbende bazen düşünürdüm böyle takıntıları olanlar var mıdır acaba yoksa ben mi abartıyorum diye
sizce psikolojik yardim almamiz lazim micumle biraz yanlis oldu ama anlayin
bence hemen hemen her kadinda vardir biraz titizlik, bazen asiriya kaciyoz ama napalim
anlat canim anlat
ayy evet yaa, hic sevmiyorum o yüzden yagli seyleri yikamayi
bide havuzlarda mikrop yuvasiiii kisin spor amacli gidiyorum yüzmeye ama igrenerek giriyorum resmen yaa elimde degileve gelincede 2 saat dus aliyorum artik
sanirim egzama olmus yada hassaslasmis ellerim yikamaktan
bende dusunurdummm hep
ama benimki sanki farkli gibi yapmassan kotu bisey olacakmis gibi hissediyorummm korkuyorum herseyden sagligima bisey olacak felan saniyorumm
bence hemen hemen her kadinda vardir biraz titizlik, bazen asiriya kaciyoz ama napalim
ama benimki sanki farkli gibi yapmassan kotu bisey olacakmis gibi hissediyorummm korkuyorum herseyden sagligima bisey olacak felan saniyorumm
duş konusunda da takıntım var onu da aklıma gelmişken söyliyim bari duşa girdikten sonra hiç abartmıyorum en az 5 defa saçımı yıkarım ben kirli kalıyomuş gibi gelir bana vücudumu da 2 kez sabunlarım
yalnız değilmişiz demekki
duş konusunda da takıntım var onu da aklıma gelmişken söyliyim bari duşa girdikten sonra hiç abartmıyorum en az 5 defa saçımı yıkarım ben kirli kalıyomuş gibi gelir bana vücudumu da 2 kez sabunlarım
yalnız değilmişiz demekki
dusta bende 4 5 kez kopuklerdim sacimi ayrica vucudumu sampuanin zararli oldugunu ogrenince azallttimmm biraz :78::78::78: